Page 251 of 583 FirstFirst ... 151201241249250251252253261301351 ... LastLast
Results 3,751 to 3,765 of 8743

Thread: Anekdota kiets

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Έλα Candiru όλο δικό σου (οι άλλοι μην τολμήσετε να πατήσετε καν play)

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Έλα Candiru όλο δικό σου (οι άλλοι μην τολμήσετε να πατήσετε καν play)

μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! σχεδόν όλα φοβερά!
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

metaphor fandango's Avatar

Γιατί οι άνδρες δεν δίνουν συμβουλές στις στήλες των περιοδικών.

Η αναγνώστρια γράφει:

Αγαπητέ Τάσο,
    Ελπίζω να μπορείς να με βοηθήσεις! Τις προάλλες, έφυγα για τη δουλειά μου αφήνοντας τον σύζυγό μου στο σπίτι να βλέπει τηλεόραση όπως συνήθως. Δεν είχα απομακρυνθεί πάνω από 500 μέτρα όταν το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και έσβησε. Το πάρκαρα στην άκρη και πήγα με τα πόδια πίσω στο σπίτι για να ζητήσω βοήθεια από τον σύζυγό μου.

Όταν μπήκα στο σπίτι δεν πίστευα στα μάτια μου! Τον βρήκα στην κρεβατοκάμαρά μας με την κόρη των γειτόνων μας. Εγώ είμαι 52, ο σύζυγός μου 54 και η κόρη των γειτόνων μας 22. Είμαστε χρόνια παντρεμένοι. Όταν άρχισα να τον ρωτάω, μου αποκάλυψε ότι έχει σχέση μαζί της τους τελευταίους 6 μήνες. Του είπα να διακόψει αλλιώς θα έφευγα. Είναι άνεργος τους τελευταίους 6 μήνες και νιώθει άχρηστος και θλιμμένος. Τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά από τη μέρα που του έθεσα το τελεσίγραφο γίνεται όλο και πιο απόμακρος. Δε θέλει να πάει σε σύμβουλο γάμου και φοβάμαι ότι δεν αντέχω άλλο αυτή τη κατάσταση.

Μπορείς να με βοηθήσεις;
    Μαρία

Απάντηση:

Αγαπητή Μαρία,
    Όταν ένα αυτοκίνητο κάνει διακοπές και σβήνει μετά από τόσο μικρή απόσταση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ξεκίνα ελέγχοντας αν υπάρχουν σκουπίδια στο σωληνάκι του καυσίμου. Αν είναι καθαρό, έλεγξε την πολλαπλή εισαγωγής και επίσης τα καλώδια της γείωσης. Αν τίποτε από αυτά δε σου λύνει το πρόβλημα, τότε μπορεί να είναι ελαττωματική η αντλία βενζίνης, δημιουργώντας χαμηλή παροχή πίεσης στα μπεκ ψεκασμού.

Ελπίζω να σε βοήθησα,
    Τάσος
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

μια χαρά....
    απλά εστίασε στο πραγματικό πρόβλημα και όχι στις λεπτομέρειες
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

1)Μια ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα. Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται. Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό ρυθμό αλλά η ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από την σέλα. Με τρόμο προσπαθεί να αρπάξει την χαίτη του αλόγου αλλά δεν μπορεί να την πιάσει γερά. Προσπαθεί να αγκαλιάσει τον λαιμό του αλόγου αλλά γλιστράει στο πλάι του. Το άλογο συνεχίζει να καλπάζει αδιάφορα παρά τον αναβάτη που κρέμεται από τον λαιμό του. Η ξανθιά κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί από τον κίνδυνο και να πέσει όσο το δυνατόν ασφαλέστερα και ανώδυνα. Δυστυχώς για αυτήν το πόδι της μπλέκεται στον αναβατήρα και είναι τώρα στο έλεος του καλπασμού του αλόγου. Το κεφάλι της κτυπά το έδαφος ξανά και ξανά. Είναι στα πρόθυρα της αναισθησίας όταν...
    O περιπτεράς βγάζει το αλογάκι από την πρίζα!

2)Ήταν Απόκριες και όλα τα παιδάκια θα πήγαιναν στο σχολείο ντυμένα μασκαράδες. Μπήκε λοιπόν η δασκάλα στην τάξη και περίμενε τα παιδιά για να αρχίσει το πάρτι.
    Πρώτος μπήκε ο Κωστάκης φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο και μια ζώνη με πιστόλια.
    - Εσύ τι είσαι ντυμένος;, ρώτησε η δασκάλα.
    - Καουμπόης!
    - Μπράβο Κωστάκη!
    Μετά μπήκε η Ελενίτσα φορώντας ένα κόκκινο σκουφί και μια κόκκινη ποδιά.
    - Εσύ τι είσαι ντυμένη, Ελενίτσα;
    - Κοκκινοσκουφίτσα!
    - Μπράβο Ελενίτσα!
    Μετά μπήκε ο Τοτός γυμνός με ένα ταψί κάρβουνα στο κεφάλι.
    - Εσύ τι είσαι ντυμένος;, τον ρώτησε η δασκάλα πολύ νευριασμένη.
    - Ναργιλές, θέλεις μια τζούρα;

3)Μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα, ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας (ως συνήθως) βρίσκονται μπροστά στον Άγιο Πέτρο, ο οποίος τους υποδέχεται:
    - "Έχετε κάνει πολλά στη ζωή σας και καλά και κακά και με προβληματίζετε. θα σας δώσω λοιπόν μια τελευταία ευκαιρία να δούμε αν θα πάτε στον παράδεισο ή στην κόλαση. θα πετάξετε και οι τρεις από ένα αντικείμενο μέσα στη θάλασσα κι εγώ θα βουτήξω να το βρω. Αν το βρω θα πάτε στην κόλαση, αν όμως δεν το βρω θα πάτε στον παράδεισο".
    Συμφωνήσαν και οι τρεις με την πρόταση του Αγίου και άρχισαν να σκάφτονται τι να πετάξουν.
    Πρώτος ήταν ο Γερμανός που πέταξε στη θάλασσα ένα κουμπί. Βούτηξε ο άγιος Πέτρος και μετά από μίση ώρα βγαίνει με το κουμπί στο χέρι.
    - "Δυστυχώς για σένα το βρήκα. Θα πας στην κόλαση", του λέει.
    Μετά ήρθε η σειρά του Γάλλου ο όποιος αφού είδε πως ο Αγιος βρήκε κάτι τόσο μικρό όσο ένα κουμπί, αποφάσισε να πετάξει μια τρίχα. Βούτηξε ο Αγιος, περνάει μια ώρα, περνάνε δυο ώρες και στο τέλος βγαίνει πάλι με την τρίχα στο χέρι.
    - "Κι εσύ δεν τα κατάφερες, αρά κι εσύ θα πας στην κόλαση", του είπε.
    Τέλος ήρθε η σειρά του Ελληνα ο όποιος πέταξε κάτι μέσα στη θάλασσα.
    Βούτηξε ο Αγιος, περνάνε γύρω στις πέντε ώρες και στο τέλος βγαίνει χωρίς να κρατάει τίποτε στα χέρια του.
    - "Δεν μπόρεσα να βρω αυτό που πέταξες και θα πας στον παράδεισο, όμως μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις την απορία και να μου πεις τι ήταν αυτό που πέταξες;" τον ρωτάει.
    Και η απάντηση του Ελληνα:
    - "Depon αναβράζον!"

το τελευταίο πιθανόν να έχιε μπει ξανά κάτι μου θυμίζει
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

The Patient H.'s Avatar

Το δεύτερο ήταν καλό. Τα υπόλοιπα δύο, τα συνήθη για τα standards σου.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

περπαταει ο bruce lee σε μια ερημο (καλαχαρι κατα προτιμηση να το παιξουμε και ψαγμενοι και να σπασουμε το αθηναικο κατεστημενο της Σαχαρα) και κει λοιπον που βολταρει, ω μα τι πρωτοτυπο πετυχαινει μεστην αμμο να προεξεχει ενα γαλακτομπουρεκο, το κοιταει καλυτερα και τι να δει, τελικα ηταν ενα λυχναρι! το σηκωνει που λετε και το τριβει! ΤΣΟΥΠ βγαινει ενα τζινι που κοβει τη ΓΗ σε λεω μα την Μπαναγια! ωπ λεει το τζινι κομπλαρισμενο, ο Μπρους ΛΙ, μα τι τιμη! πειτε μου Κυριε Μπρους που παρεμπιπτόντως δηλωνω μεγαλος θαυμαστης, εχετε μια ευχη (οικονομικη κριση βλεπετε και στις ευχες, πανε οι τρεις που ξερατε, σκουληκια για σας θα ναι παντα 4), τι θα θελατε? σκεφτεται ο Μπρους 5μιλισεκοντ και λεει, θα ηθελα μια μουναρα ξανθια μοντελα, το νεχτ το μπιφορ και το φορεβερ μοντελ (που να με γουσταρει καργα βεβαια) που να εχει στηθος.. το δεξι βυζι μεγεθος σουτιεν 1 και το αριστερο 10!
    πω ισοπεδωνετα η θεοποιηση που ειχε χτισει για τον Μπρους μεσα του το τζινι μπροστα στην ανωμαλια του μεγαλου ΛΙ , ενταξει κυριε Μπρους αφου ετσι θελετε! ΜΠΡΑΦ εμφανιζεται η μουναρα οπως τη ζητησε ο ΛΙ!
    και ο Μπρους.....
    Spoiler

..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

lcsgp FIXXXER's Avatar

Οχι ρε μλκ.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ΕΞΩ ΓΑΜΩΤΩ!
    υπομονή

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

χαχαχαΧΑΧαχαχαχαχ
    χα

μαλάκα Σπληνάντερο τα σπασε....
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    περπαταει ο bruce lee σε μια ερημο (καλαχαρι κατα προτιμηση να το παιξουμε και ψαγμενοι και να σπασουμε το αθηναικο κατεστημενο της Σαχαρα) και κει λοιπον που βολταρει, ω μα τι πρωτοτυπο πετυχαινει μεστην αμμο να προεξεχει ενα γαλακτομπουρεκο, το κοιταει καλυτερα και τι να δει, τελικα ηταν ενα λυχναρι! το σηκωνει που λετε και το τριβει! ΤΣΟΥΠ βγαινει ενα τζινι που κοβει τη ΓΗ σε λεω μα την Μπαναγια! ωπ λεει το τζινι κομπλαρισμενο, ο Μπρους ΛΙ, μα τι τιμη! πειτε μου Κυριε Μπρους που παρεμπιπτόντως δηλωνω μεγαλος θαυμαστης, εχετε μια ευχη (οικονομικη κριση βλεπετε και στις ευχες, πανε οι τρεις που ξερατε, σκουληκια για σας θα ναι παντα 4), τι θα θελατε? σκεφτεται ο Μπρους 5μιλισεκοντ και λεει, θα ηθελα μια μουναρα ξανθια μοντελα, το νεχτ το μπιφορ και το φορεβερ μοντελ (που να με γουσταρει καργα βεβαια) που να εχει στηθος.. το δεξι βυζι μεγεθος σουτιεν 1 και το αριστερο 10!
    πω ισοπεδωνετα η θεοποιηση που ειχε χτισει για τον Μπρους μεσα του το τζινι μπροστα στην ανωμαλια του μεγαλου ΛΙ , ενταξει κυριε Μπρους αφου ετσι θελετε! ΜΠΡΑΦ εμφανιζεται η μουναρα οπως τη ζητησε ο ΛΙ!
    και ο Μπρους.....
    Spoiler

Ρε μλκ ή σκας ροκ καφέ ζωγράφου και στο παν και σένα, ή είχαμε συγχρονική εμπειρία.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

το ειπαν ραδιο αρβυλα παιδια, το ξερει η μιση ελλαδα πλεον

α, και χτες λεγανε ανεκδοτα με παπαγαλους, περιμενετε να σας πουνε κι απ'αυτα
    Vielen Dank für alles was mal war

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Α, για αυτό ήταν τόσο φέηλ.

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    α, και χτες λεγανε ανεκδοτα με παπαγαλους, περιμενετε να σας πουνε κι απ'αυτα
    μου είπαν σήμερα ένα με έναν παπαγάλο και τον Χριστό. έλεος.
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

αυτο με το πόσο πετρελαιο εβαλε;

να περιμενετε κι αυτο με τον παπαγαλο χωρις ποδια, και ισως με το μαλακα
    Vielen Dank für alles was mal war