Page 8 of 40 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

Ε καλά, οι κόρνες, τα παρκαρίσματα όπου-να-ναι κλπ δεν είναι ακριβώς "παράγωγα" της ύπαρξης των αυτοκινήτων, παράγωγα της μαλακίας μας είναι, κι αν δεν υπήρχαν αμάξια η ίδια μαλακία θα εκφραζόταν στα ποδήλατα και τα μμμ. Επίσης το δικό μου είναι πανέμορφο, θα ποστάρω soon!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member 00i00's Avatar

ok αντρα

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by morphine View Post
    - γιατί μιλάς σαν ελληνοαμερικάνος σε ασπρόμαυρη ταινία;
    - meaning?

στο θέμα μας:

τα αυτοκίνητα. Όλα. Της μάνας μου, της μάνας σας, των φίλων μου και όλων των δικών σας. Τα μισώ. Είναι κουτιά. Άσχημα. Ενοχλητικά. Επικίνδυνα. Βρωμερά και βλαβερά. Έχουμε κάνει τις πόλεις μας σιχάματα επειδή τις φτιάχνουμε έτσι ώστε να μπορούμε να οδηγούμε σ'αυτές και όχι να ζούμε σ'αυτές. Μπαν, πούτσα, ξύλο, εξορία ολοκαύτωμα κάτι ό,τι να'ναι δε με νοιάζει.
    Παράγωγα: η κόρνα, το γνωστό σε όλους "παρκάρω-όπου-μου-γουστάρει", τα τζιπ [στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και γενικότερα], αυτοί που περνάνε με κόκκινο, ειδικά όταν περιμένει κόσμος να περάσει, αυτοί που δε σταματάνε ποτέ σε διάβαση, αυτοί που στα φανάρια σταματάνε ΠΑΝΩ στη διάβαση, αυτοί οι γελοίοι που ακούνε μουσική τέρμα δυνατά και την ακούνε και όλοι οι υπόλοιποι σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων (συνήθως είναι κάτι τελείως απαίσιο, που αποδεικνύει πόσο μαλάκας είναι ο οδηγός, εκτός από επικίνδυνος), γενικότερα η πλειονότητα των οδηγών και τα κωλάμαξά τους.
    Eχεις ενα δικιο αλλα δε φταινε τα αμαξια, φταιει που η Αθηνα οσον αφορα τους δρομους και το οδικο συστημα ειναι απο τις χειροτερες στον κοσμο, σε συνδυασμο με το ποσο ελληναρες ειναι ενα 20% των οδηγων που το χαλανε για τους υπολοιπους (και μερικες φορες αναγκαζοντας και το υπολοιπο ποσοστο να συμπεριφερθει σαν Ελληναρας, ολοι το χουμε κανει, guilty as charge, omg Im so fucking cool I speak like a greek fucking american from a b&w old movie, thats so awesome).

Αυτο με τη μουσικη ειναι λαθος, δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να ενοχλησεις το διπλανο μαλακα

Senior Member

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Αυτο με τη μουσικη ειναι λαθος, δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να ενοχλησεις το διπλανο μαλακα
    αληθινό περιστατικό: οδηγεί η μάνα μιας φίλης το αμάξι, κι έχει μόλις ανακαλύψει τους άηρον μέηντεν. Και της αρέσουν πολύ. Τόσο που τους έχει βάλει τέρμα δυνατά στο αμάξι και κοπανιέται. Πίσω της είναι ασθενοφόρο που βαράει τη σειρήνα, όλοι έχουν κάνει στην άκρη εκτός απ' αυτή που δεν την ακούει γιατί παίζει αιρ γκιτάρ μαζί με το σμιθ. Πόσο ξύλο. Όποιος γράψει πρώτος κάτι σεξιστικό, πρώτον να του κλέψουν το αμάξι, και δεύτερον νομίζω ότι αυτοί που ακούνε τόσο δυνατά μουσική στο αυτοκίνητό τους είναι κατά κανόνα άντρες κάγκουρες (εγώ τουλάχιστον μόνο τέτοιους βλέπω)

Τέλος πάντων, αδιαφορώ γενικότερα για οποιοδήποτε ελαφρυντικό ή επιχείρημα υπέρ του αυτοκινήτου, εγώ τα μισώ και εύχομαι να μην υπήρχαν, και όσο ζω και μπορώ να περπατάω, θα προσπαθώ να μη γίνω θύμα τους. Δικαίωμά μου!

υγ: όσο για το ότι η μαλακισμένη συμπεριφορά στο δρόμο δεν είναι εξ'αιτίας του αυτοκινήτου αλλά αποτέλεσμα της ίδιας μας της μαλακίας, πιστεύω ότι σε ένα βαθμό την προκαλεί και το αυτοκίνητο, αλλά βαριέμαι να το συζητήσω και είναι και εκτός θέματος

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

αληθινό περιστατικό: οδηγεί η μάνα μιας φίλης το αμάξι, κι έχει μόλις ανακαλύψει τους άηρον μέηντεν. Και της αρέσουν πολύ. Τόσο που τους έχει βάλει τέρμα δυνατά στο αμάξι και κοπανιέται. Πίσω της είναι ασθενοφόρο που βαράει τη σειρήνα, όλοι έχουν κάνει στην άκρη εκτός απ' αυτή που δεν την ακούει γιατί παίζει αιρ γκιτάρ μαζί με το σμιθ. Πόσο ξύλο.

Uparxoun kai kathreytes. Gunaikes odhgoi...
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    αληθινό περιστατικό: οδηγεί η μάνα μιας φίλης το αμάξι, κι έχει μόλις ανακαλύψει τους άηρον μέηντεν. Και της αρέσουν πολύ. Τόσο που τους έχει βάλει τέρμα δυνατά στο αμάξι και κοπανιέται. Πίσω της είναι ασθενοφόρο που βαράει τη σειρήνα, όλοι έχουν κάνει στην άκρη εκτός απ' αυτή που δεν την ακούει γιατί παίζει αιρ γκιτάρ μαζί με το σμιθ. Πόσο ξύλο. Όποιος γράψει πρώτος κάτι σεξιστικό, πρώτον να του κλέψουν το αμάξι, και δεύτερον νομίζω ότι αυτοί που ακούνε τόσο δυνατά μουσική στο αυτοκίνητό τους είναι κατά κανόνα άντρες κάγκουρες (εγώ τουλάχιστον μόνο τέτοιους βλέπω)

Τέλος πάντων, αδιαφορώ γενικότερα για οποιοδήποτε ελαφρυντικό ή επιχείρημα υπέρ του αυτοκινήτου, εγώ τα μισώ και εύχομαι να μην υπήρχαν, και όσο ζω και μπορώ να περπατάω, θα προσπαθώ να μη γίνω θύμα τους. Δικαίωμά μου!

υγ: όσο για το ότι η μαλακισμένη συμπεριφορά στο δρόμο δεν είναι εξ'αιτίας του αυτοκινήτου αλλά αποτέλεσμα της ίδιας μας της μαλακίας, πιστεύω ότι σε ένα βαθμό την προκαλεί και το αυτοκίνητο, αλλά βαριέμαι να το συζητήσω και είναι και εκτός θέματος
    Καλα τι να σου πω, εγω οσο δυνατα και να την εχω τη μουσικη παντα το ακουω το ασθενοφορο. Προφανως και δικαιωμα σου ρε συ, κουβεντα κανουμε...

Quote Originally Posted by morphine
    [Παράγωγα: η κόρνα
    Μένω σε ένα εντελώς ηλίθιο πολεοδομικά μέρος, όπου για διάστημα τριών μηνών συνέβη κάτι άσκημο. Όπως θα έχετε παρατηρήσει όσοι ζείτε σε Χολαργούς, Χαλάνδρια, Βριλήσσια κλπ, για να φάνε κάνα φράγκο, μονοδρομούν τους φαρδύτερους δρόμους των πόλεων αυτών για να φτιάξουν "μεγάλα και άνετα" πεζοδρόμια και ποδηλατόδρομους των δεκαοχτώ μέτρων. Για να συμβεί αυτό, αλλάζουν τη φορά κατεύθυνσης στις γειτονικές οδούς, χωρίς προειδοποίηση, σχεδόν κάθε εβδομάδα. Αφού λοιπόν συνορεύω με τέτοιο μεγάλο δρόμο, ο οποίος για τρεις μήνες ήταν πια μονάχα κάθοδος, εμείς υπήρξαμε η μοναδική άνοδος της μεσογείων για αττική οδό. Αυτό που μας πήδηξε όμως, ήταν ένα φαναράκι δέκα δευτερολέπτων στο τέλος του δρόμου και ένας συνωστισμός τουλάχιστον 50 αυτοκινήτων σε μόνιμη βάση. Και έρχομαι στο θέμα, όπου οι τύποι απλά μπουμπούναγαν την κόρνα, ακριβώς στις τρεις το μεσημέρι, με το φανάρι κόκκινο, γιατί έτσι. Γιατί έπρεπε να κορνάρουν, γιατί ήταν τέτοιοι φίξξξερς που FACE IT γίνονται και αυτοί ελληνάρες καμιά φορά. Ή τίποτα μπλίτζερς, που είχαν πάει πρώτοι πρώτοι με τη μηχανάρα φίλε γιέα, και επειδή φυσικά δεν έβλεπαν φανάρι, περίμεναν να τους κορνάρει ο πίσω για να ξεκινήσουν. Και φυσικά δεν κόρναρε μονάχα ο πίσω, κόρναρε Το Καραβάνι Των Χαζών. Και έχουν και θράσος ε. Μερικά μεσημέρια όταν μου γύριζε το κεφάλι ανάποδα, έβγαινα και τους έλεγα ευγενικά "γαμώ την πουτάνα τη μάνα τους" να μην κορνάρουν όλοι μαζί, να συγχρονίζονται, οι πίσω πρώτα, μετά οι μπροστά! Κάθε μέρα γάμο είχαμε απέξω. Μια μέρα ήταν ένας μαλάκας με cabrio μερτσέντα και τρεις ξανθοπουτάνες μέσα, να τις πάει για ποτό και μετά δεν ξέρω τι, και κόρναρε. Και δεν ανέχομαι να με ξυπνάνε τέτοιοι τύποι, και βγαίνω έξω και τον αρχίζω, και αυτόν και αυτές, και "αν ξανακορνάρεις θα στην βάλω στον κώλο και Αυτές θα κοιτάνε" και άλλα πολλά υψηλού επιπέδου και διανόησης. Ο ΑΝΤΡΑΣ όσο τα άκουγε αυτά, ήταν σίγουρα ψημένος για καβγά και (ενώ ο μπροστά συνέχιζε να κορνάρει, καταπληκτικός) το έδειξε σηκώνοντας την οροφή και κλείνοντας τα παράθυρα. Μιας και είχα μπει στο mood όμως, κάθισα έξω, άναψα και ένα τσιγάρο και περίμενα ποιός πούστης θα ξανακορνάρει, με το λάστιχο στο χέρι. Είχα περίπου αφηνιάσει, ήθελα να τους κάνω ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ με την κόρνα, το λάστιχο, το αμάξι τους το ίδιο. Δεν συνέβη κάτι άλλο, πέρα από παράπονα (για την αναίτια αυτή συμπεριφορά μου) από οικογενειακούς γνωστούς που έτυχε να περνάνε κορνάροντας και αυτοί εκείνη την ώρα και είδαν την φάση και "σε αυτόν τον δρόμο άμα δεν κορνάρεις δεν φεύγεις".

Η μουσική δεν με ενοχλεί τόσο, αν και ομολογουμένως όποιος ακούει δυνατά r'n'b, hip hop, σκυλάδικα ή Metallica είναι καθυστερημένος και επικίνδυνος βλάκας.

Αλλά πείτε οι οδηγοί από εδώ. Κορνάρετε; Μήπως θέλετε να σας γαμήσω;
    Last edited by carheart; 28-11-2009 at 08:51.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Προσωπικα Μανωλακη δεν κορναρω ποτε σε φαναρι, ακομα κι οταν καθεται ο πιο αργοσχολος με το τσιγαρακι του εξω απο το παραθυρο και φευγει μονο οταν αναψει πορτοκαλι, γιατι δεν ειμαι απολιτιστος, κι αν ακουω δυνατα μουσικη οταν το αυτοκινητο κινειται, παντα τη χαμηλωνω οταν σταματαω γιατι ξερω ποσο ενοχλητικο μπορει να ειναι στον διπλανο, οποτε ασε τις γενικευσεις. Κατα τα αλλα συγχαρητηρια για τη συμπεριφορα σου, κι εγω το ιδιο θα εκανα.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

υπάρχει κ η κατηγορία αυτών που διασχίζουν κορναριστοί φανάρια κ κάθετους δρόμους.

satan was a lez

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Quote Originally Posted by morphine
    Παράγωγα: η κόρνα
    [...]

Η μουσική δεν με ενοχλεί τόσο, αν και ομολογουμένως όποιος ακούει δυνατά r'n'b, hip hop, σκυλάδικα ή Metallica είναι καθυστερημένος και επικίνδυνος βλάκας.

Αλλά πείτε οι οδηγοί από εδώ. Κορνάρετε; Μήπως θέλετε να σας γαμήσω;

εμένα γενικά μου κλονίζει το νευρικό σύστημα η κόρνα. Είναι το αντίστοιχο του παίρνω-το-αμάξι-να-πάω-στο-περίπτερο-εδώ-πιο-κάτω-επειδή-μπορώ. Η κόρνα έχει μπει στο αυτοκίνητο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά τη βαράμε συνεχώς και για όλα, επειδή μπορούμε. Εν τω μεταξύ, εφόσον αυτοί που πήζουν σε τέτοια μικρά δρομάκια ή σε μεγαλύτερα ακόμα, και αρχίζουν τη συμφωνική, δε συνειδητοποιούν ότι με οχτώμιση δισεκατομμύρια κόρνες το δευτερόλεπτο δεν ανοίγει ως δια μαγείας ο δρόμος, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ελπίδα για την ανθρωπότητα
    (άλλο ένα από τα πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν πώς το αυτοκίνητο προωθεί τη μαλακισμένη συμπεριφορά, ή εν πάση περιπτώσει διευκολύνει την εξωτερίκευση της έμφυτης μαλακίας του καθενός)

ένα άλλο που με εκνευρίζει σε βαθμό κακουργήματος είναι ο Ελληνάρας που κατεβάζει παράθυρο και πετάει τα σκουπίδια του στο δρόμο. Έχω ρίξει χριστοπαναγίες στην κολλητή μου, που μετά από χρόνια ήπιου βρισίματος, δεν έχει μάθει ακόμα να μην πετάει την τσίχλα της έξω απ'το παράθυρο. Γυναίκες
    (την έχω δει όμως να προσπαθεί να μην ξεχνιέται όταν με έχει μέσα. Είναι συγκινητική)

Senior Member 00i00's Avatar

εδω ειστε...
    http://kafros.posterous.com/

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

me tis diavaseis to xeirotero einai otan ta amaksia exoun portokali velakia (se strofi) ki emeis oi pezoi exoume prasino (grigori) alla de stamatane gia na perasoume , kai syni8ws gkazonoun akoma perissotero gia na mi prolavei kanenas pezos na tous kopsei ti fora .
    the game is the game

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Είναι ένα φανάρι στον ανισόπεδο του Καραϊσκάκη που ακόμη και πράσινο να είναι για τους πεζούς, τα αυτοκίνητα στρίβουν απίστευτα απότομα. Είμαι σίγουρη ότι δεν κοιτάζουν αν και έχουν ορατότητα. Τα τελευταία χρόνια που πηγαινοέρχομαι καθημερινά έχουν πάει να με πατήσουν τις άπειρες φορές και μαλάκα μετά κράζουν κιόλας. Τι του λες τώρα του μαλάκα; Βέβαια σόρι κιόλας αλλά εξίσου εκνευριστικός για τον οδηγό είναι ο πεζός που πετιέται σαν την τσουτσού ακόμη και στη Συγγρού ρε, έλεος. Πού πας ρε μεγάλε; Εντάξει όπου έχει διάβαση. Εντάξει και όπου σε παίρνει, αλλά στην Ποσειδώνος ας πούμε; Και θα σε σκοτώσει και θα πάει φυλακή.
    Γι' αυτό αν και έβγαλα δίπλωμα δεν οδηγώ. Και γιατί το περπάτημα γαμάει. Και γιατί αυτή η ρουτίνα ΜΜΜ-περπάτημα-μουσική-στον-κόσμο-μου είναι priceless.
    Feed my fear