Page 251 of 334 FirstFirst ... 151201241249250251252253261301 ... LastLast
Results 3,751 to 3,765 of 4999

Thread: Xwste ti trwte twra (submit what you eat now)

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Ντάκο με «φέτα» Milner η οποία τα ψιλοσπάει κι ας μην ξέρουμε από τι ακριβώς φτιάχνεται.
    Επίσης εντόπισα μπιζάριε στο Νταρφούρ κάτι ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα. Για την ακρίβεια πραλίνα. Πάνο, ψήνομαι άσχημα για Μενάνδρου όποτε είστε εδώ και καταφέρουμε να συντονιστούμε.
    Feed my fear

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Quote Originally Posted by Kuolema View Post
    Επίσης εντόπισα μπιζάριε στο Νταρφούρ κάτι ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα. Για την ακρίβεια πραλίνα.

Τον άλλο μήνα θα πάω προς τα κει για να υιοθετήσω ένα παιδάκι, όποιος θέλει μπορώ να του κρατάω μερικές :Ρ
    Resistance is useless

Senior Member 00i00's Avatar

αυτα με τις ριζογκοφρετες,τις μπριΤΖΟλες απο ραδικια και τον πατσα με μανιταρια και φινοκιο δεν τα λετε πρβ ρε μαναρια?

akanonik member stinkfist's Avatar

Quote Originally Posted by casshern View Post
    Επίσης εντόπισα μπιζάριε στο Νταρφούρ κάτι ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα. Για την ακρίβεια πραλίνα.

Τον άλλο μήνα θα πάω προς τα κει για να υιοθετήσω ένα παιδάκι, όποιος θέλει μπορώ να του κρατάω μερικές :Ρ
    παίρνουμε τις άνοστες κλασσικές ελληνικές ρυζογκοφρέτες και προσθέτουμε πραλίνα φουντουκιού, κατά προτίμηση νουτέλα. Τον άλλο μήνα πάμε στο Νταρφούρ δίνουμε τον μπιζάριο για υιοθεσία και τρώμε τις ρυζογκοφρέτες στην επιστροφή.
    I'll keep digging till i feel something...

Ντάκο με «φέτα» Milner η οποία τα ψιλοσπάει κι ας μην ξέρουμε από τι ακριβώς φτιάχνεται.
    Γιατί να μη φτιάχνεται όπως η κανονική φέτα; Απλώς δεν μπορούν να την ονομάσουν έτσι. Κατίκι τρως; Εγώ από όταν το ανακάλυψα παράτησα τη φέτα (δεν κάνει να τρώω και πολλά αλάτια και πλέον μού φαίνεται πολύ αλμυρή).
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Επίσης εντόπισα μπιζάριε στο Νταρφούρ κάτι ρυζογκοφρέτες με σοκολάτα. Για την ακρίβεια πραλίνα. Πάνο, ψήνομαι άσχημα για Μενάνδρου όποτε είστε εδώ και καταφέρουμε να συντονιστούμε.
    καλες ειναι? πως αποκταμε κατι τετοιο?
    υπομονή

Πάνο, ψήνομαι άσχημα για Μενάνδρου όποτε είστε εδώ και καταφέρουμε να συντονιστούμε.
    Α, τώρα το πρόσεξα αυτό. Ναι, σήμερα στο σμ συνειδητοποίησα ότι χρειάζεται να πάω κι εγώ κάποια στιγμή, γιατί δεν παλεύονται τα τρίευρα για ένα βαζάκι με 15 λιαστές. Θα ρίξω τηλ όποτε ανέβουμε, ευκαιρία να σε δω κιόλας.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    εχ τώρα το είδα αυτό, για πες, δε βρήκα σάιτ. Έχει και εστιατόριο δηλαδή, κάθεσαι κανονικά; Έχει και για χορτοφάγους πράμα; Και define πανάκριβο plzkthx
    είναι πολύ μικρό αλλά έχει να κάτσεις, ναι. Παλιότερα είχε πολλά προϊόντα, πρόσφατα έκαναν μια ανακαίνιση για να έχει περισσότερο χώρο να κάτσεις, και μου φαίνεται ότι έχει λιγότερα πράγματα να αγοράσεις. Εν πάση περιπτώσει, είναι φάση φαγητά σε ταψιά και διαλέγεις ό,τι θες. Το πανάκριβο ορίζεται ως 14 ευρώ το πιάτο (τίμια μερίδα). Έχει και ποικιλία σε σαλάτες, οι οποίες σου'ρχονται στο δεκάευρο. Συνήθως υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή στα ζεστά πιάτα, ειδάλλως συνδυάζεις σαλάτες και είσαι οκ (μιλάμε για σαλάτες με πατάτες, με ζυμαρικά, με όλων των ειδών τα λαχανικά, όχι δυο μαρούλια κι ένα καρότο ε). Βέβαια με τέτοιες τιμές δεν είναι και να το τιμάς ακριβώς. Για μια φορά καλό είναι

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

μπιζ, μέτριες.
    00i00, γιατί; Εδώ είναι θρεντ για φαΐ μ' αρχίδια;
    Feed my fear

Senior Member 00i00's Avatar

00i00, γιατί; Εδώ είναι θρεντ για φαΐ μ' αρχίδια;
    οχι αλλα μας πηξατε στην ζελατινα και στο μεταλλαγμενο σιταρι
    κανα μαγειρεμενο φαι ΜΑΜΑΣ δεν τρωτε?

φαι μαμας δυσκολο. ελα να μαγειρεψεις εσυ αν ενδιαφερεσαι. και στην τελικη οι ρυζογκοφρετες και αυτα ειναι για μεταξυ γευματων για να μην σαπακιαζουμε μαλακιες.

παω να φαω τα all bran μου. (δημητριακα με γαλα ειναι, οπως τρωει ο "κανονικος κοσμος")
    υπομονή

Ryan Gosling zihuatanejo's Avatar

Δεν έχω φάει ποτέ ριζογκοφρέτα, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να σταθούν μόνες τους ως ένα αυτόνομο από τα 6 γεύματα της μέρας.
    Πόση πρωτεΐνη έχουν, τσέκαρε λίγο και πες πλζ.

Senior Member

galliko me gala kai... jaffa cakes! (koinws chocorange). eimai enas eutyxismenos neos.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Chocorange οριζουν την τελειοτητα σε μπισκοτο. Ακομα δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχουν ανθρωποι που βρισκουν το συνδυασμο σοκολατας με πορτοκαλι εμετικο. Μπορω να καταλαβω να μην το προτιμουν, αλλα οχι αυτο.

Quote Originally Posted by zihuatanejo View Post
    Δεν έχω φάει ποτέ ριζογκοφρέτα, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να σταθούν μόνες τους ως ένα αυτόνομο από τα 6 γεύματα της μέρας.
    Πόση πρωτεΐνη έχουν, τσέκαρε λίγο και πες πλζ.
    αρχικα 5 γευματα καλα ειναι σε μια μερα. οχι 6
    δεν ειπαμε οτι στεκονται μονες τους σαν γευμα, απλα για να μην φας 1 φετα ψωμι με μελι μπορεις να φας 1 ρυζογκοφρετα με μελι που εχει λιγοτερες θερμιδες.
    εχει 8.2g ανα 100g πρωτεινη λεει πανω.
    ολο το κουτι 100g ειναι.
    υπομονή