Page 78 of 275 FirstFirst ... 2868767778798088128178 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Senior Member Daffy's Avatar

arxidgia mexri to patoma e.metonomaste to thread se gavroi vs zeles na telionoume

χαχ σωστός, δε λέω

Θα ήθελα πολύ να σχολιάσω το πραγματικά μεγάλο ματς της αγωνιστικής, αλλά δεν το είδα. Έπεσα στην κίνηση του ΟΑΚΑ και έμεινα στο αυτοκίνητο κάτι ώρες. Κρίμα γιατί από τις φάσεις είδα ότι έγινε ενδιαφέρον ματς.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Senior Member freak brother's Avatar

ο ραζορ παιζει να το χε ψιλιαστει τι θα γινει...
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE View Post
    Quote Originally Posted by fandango View Post
    Το δοκάρι του Κόκε δεν ήταν ατυχία, ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και αμπαλοσύνη
    Ο δικός σας 1 χρόνο ήταν "ματιασμένος".
    είδες πουθενά να γράφω για ματιασμένο Μουσλίμοβιτς ή άτυχο Παπάζογλου?
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Αγαπητοί οπαδοί γαυρου που μου απαντήσατε από χτες (φιξξξερ, μιτσμανν, ναθνινμαν, φορντ). Είχα γράψει όταν μιλούσαμε με φορντ για το θέμα της διαιτησίας, ότι θα ξαναμιλήσω για το θέμα όταν γίνει κάτι νέο. Έγινε σοβαρό λάθος κατά της ομάδας μου και έγραψα ότι μιας και τα "υπέρ" ως τώρα ήταν ελάχιστα (ένας αγώνας κατά τη γνώμη μου, αυτός με Άρη, στον οποίο έγινε ένα λάθος σε όλο το ματς), αυτό είναι μια σοβαρότατη ένδειξη ότι δεν υπάρχουν ύποπτες διαιτησίες φέτος. Αν έχετε να απαντήσετε κάτι σε μένα, εδώ είμαστε, δεν καταφεύγω σε τρόλλικες τακτικές όπως "παραλλήρημα οντόνιαν" και "".
    Ακου λιγο, γιατι προσπαθησα δυο φορες να σε ρωτησω κατι ειλικρινα και μου αρχισες παλι τα περιεργα. Αυτα τα τσουβαλιασματα "οπαδοι γαυρου" ειναι κακογουστα καταρχας, πρωτον γιατι εγω δε σου εγραψα κανενα πινκ και κανενα τατσντ, και δευτερον γιατι ουτε σου εγραψα για παραληρημα, αλλα το σκεφτομαι οσο συνεχιζεις να λες τα δικα σου. Ηλπιζα να μη χρειαστει και τριτο ποστ να στο πω, αλλα ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν υπαρχει συνεχομενη ευνοια υπερ του ΠΑΟ. Σου εξηγησα οτι ετσι ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ γενικως για φετος, ειτε ειναι λαθος, ειτε ειναι σωστο. Και μετα σε ρωτησα ουσιαστικα πως γινεται να θεωρεις οτι αυτη η μουρμουρα ακυρωνεται αυτοματως με ΕΝΑ ματς στο οποιο αδικηθηκε ο ΠΑΟ σε ΜΙΑ φαση. Ουσιαστικοτερα, αυτο που ρωταω ειναι αν εσυ πιστευες και πιστευεις οτι ειναι αδικη ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ αυτη η μουρμουρα για ευνοια του ΠΑΟ, γιατι σιγουρα μια φαση ΔΕΝ αποτελει ικανοποιητικα αποδεικτικα στοιχεια.

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    κλειδώνει τα ποδαράκια του πίσω στον αμυντικό και πέφτει χαρούμενος στην πρασινάδα. για το μήτρογλου δε, ο ολυμπιακός είναι σοβαρή ομάδα και συγνώμη αν σου θίξαμε τους καμπόηδες προγόνους σου αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοια κόλπα στα Βαλκάνια.
    (ποια Βαλκάνια μωρέ ο Μήτρογλου;.)
    (εντάξει, έστω)
    Σοβαρα τωρα, εξυπνο παιδι και με ωραιες αποψεις και ενδιαφεροντα. Την κλισε μαλακια για το αμερικα ποτε θα την κοψεις που ειναι κακογουστη οσο οι αναφορες του οντονιαν και αστοχη οσο ο Οκκας στα τετ α τετ?

Δεν εστιαζω στον πανηγυρισμο του Μητρογλου, θα μπορουσε να μιμειται οτι σοδομιζει νεκρα μωρα και να μη με ενδιαφερει αυτος καθεαυτος ο πανηγυρισμος. Οτι και να κανε, η "παρατηρηση" του Κοκκαλη ειναι ΑΙΣΧΡΗ σε σημειο φασισμου, δεν ειμαστε στους Τζενεραλς να τη λεει καποιος σε καποιον αλλον επειδη γουσταρει ιταλικο ή αγγλικο ποδοσφαιρο. Και δε με ενδιαφερει καν το οτι ειναι η μονη λυση του Ολυμπιακου, αλλα οταν εχει συνεχομενη θετικη παρουσια στην ομαδα, και ειναι απο τους καλους στον συγκεκριμενο αγωνα, ε βαλε την παρατηρηση στον κωλο σου κυριε Κοκκαλη.

314222 Mitsmann's Avatar

o μικρος Γιαννακοπουλος ειναι καθυστερημενος και το ξερουν ολοι. Ακομα και οι οπαδοι παο που γουσταρουν τα πρωτοσελιδα και "πωπω την ειπε στους γκεη ρε, γαμω, χυνω".
    Με αυτα που κανει ΚΑΘΕ μερα, το μονο πραγμα που θα πετυχει ειναι να εκνευρισει και να αποπροσανατολισει την ιδια την ομαδα παο μαζι με τον Τεν Κατε (που δε θελει και πολυ, χεχ) με αποτελεσμα να κατεβει με ψυχολογια "τωρα θα μας την κανουν".

Αυτα, ειλικρινα ο Ολυμπιακος θα πρεπε να βγαλει ευχαριστηρια ανακοινωση στην Πρασινη, εμας μας βολευει ολο αυτο, χωρια που ειναι εντελως αστειο το κλαμα του παιδιου πριν φαει τις μπατσες για τις ενδεχομενες μπατσες, απλα αυτο το ποστ επρεπε να το κανετε εσεις και οχι εγω.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Αναμένουμε λοιπόν.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ηλπιζα να μη χρειαστει και τριτο ποστ να στο πω, αλλα ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν υπαρχει συνεχομενη ευνοια υπερ του ΠΑΟ. Σου εξηγησα οτι ετσι ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ γενικως για φετος, ειτε ειναι λαθος, ειτε ειναι σωστο. Και μετα σε ρωτησα ουσιαστικα πως γινεται να θεωρεις οτι αυτη η μουρμουρα ακυρωνεται αυτοματως με ΕΝΑ ματς στο οποιο αδικηθηκε ο ΠΑΟ σε ΜΙΑ φαση. Ουσιαστικοτερα, αυτο που ρωταω ειναι αν εσυ πιστευες και πιστευεις οτι ειναι αδικη ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ αυτη η μουρμουρα για ευνοια του ΠΑΟ, γιατι σιγουρα μια φαση ΔΕΝ αποτελει ικανοποιητικα αποδεικτικα στοιχεια.
    Ουσιαστικά λοιπόν, ρωτάς κάτι που έχω απαντήσει. Ναι προφανώς είναι άδικη, τι γράφω τόσες μέρες. Αλλά ακόμα πιο ουσιαστικά, δε με έχεις καταλάβει, γιατί έχω απαντήσει από το πρώτο ποστ.

Δε με απασχολεί η γενικότερη μουρμούρα και το τι ακούγεται. Η θεωρία για την εύνοια του ΠΑΟ για την οποία μίλησα, ήταν αυτή που γράφτηκε στο φόρουμ, όχι η γενικότερη μουρμούρα από ΑΡΔ και άλλο κόσμο. Δες το πρώτο μου ποστ στο θέμα:

Τουλάχιστον τελείωσε το παραμύθι με το σπρώξιμο του ΠΑΟ στο φόρουμ αυτό, ελπίζω.
    Ε αυτή η ιστορία, μέσα στο ι αρ, έγινε για ένα ματς (αν διαβάσουμε τα ποστς του υποστηρικτή της "ύποπτης διαιτησίας" φορντ, θα δούμε ότι το ματς με τον Άρη δεν το θεωρεί τέτοιο, μόνο για Πανιώνιο έλεγε). Άρα και ένα ματς αρκεί για να την ακυρώσει, αν είμαστε συνεπείς. Σε αυτό αναφέρομαι τόση ώρα.

Δεν στο ξαναεξηγώ ε.

Vic Ford Prefect's Avatar

E, αυτή είναι λογική. Βρίσκω ένα ματς ύποπτο, ένα το κρατούμενο. Βρίσκω ένα ματς μη ύποπτο (κατά απαίτηση Οντόνιαν φυσικά), πάει το κρατούμενο, qed. Το μέλλον είναι αδιάφορο.

Εγώ πάλι ελπίζω να βαρεθήκαμε όλοι να μιλάμε για τα ίδια και τα ίδια. Αφού θα τα ξαναπιάσουμε από τις 29, ας κάνουμε και ένα μπρέηκ τώρα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Η λογική είναι βρίσκω ένα ματς ύποπτο (λόγω μιας "φάσης" υπέρ ΠΑΟ) => πρέπει να δω ύποπτο και το ματς με μια φάση κατά ΠΑΟ. Αν όχι δεν είμαι συνεπής, έχω δυο μέτρα και σταθμά.

Για το δεύτερο σκέλος συμφωνώ.

χαχ σωστός, δε λέω

Θα ήθελα πολύ να σχολιάσω το πραγματικά μεγάλο ματς της αγωνιστικής, αλλά δεν το είδα. Έπεσα στην κίνηση του ΟΑΚΑ και έμεινα στο αυτοκίνητο κάτι ώρες. Κρίμα γιατί από τις φάσεις είδα ότι έγινε ενδιαφέρον ματς.
    φίλε μην ξαναποστάρεις, αλήθεια. και καλά πήγες με αμάξι στο οακα, προτίμησες όμως να πήξεις στην κίνηση από το να δεις τους πρωταθλητές ευρώπης. άντε και σαββατόβραδο με αμάξι στο θησείο!

Senior Member freak brother's Avatar

«Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που καταβάλατε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να περάσουν 45 λεπτά για να παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Πιστεύω ότι άλλοι παράγοντες μας στέρησαν την επιτυχία»

ποιος τα ειπε αυτα? ΟΧΙ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ.

Spoiler
    ο βλαχος
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    χαχ σωστός, δε λέω

φίλε μην ξαναποστάρεις, αλήθεια. και καλά πήγες με αμάξι στο οακα, προτίμησες όμως να πήξεις στην κίνηση από το να δεις τους πρωταθλητές ευρώπης. άντε και σαββατόβραδο με αμάξι στο θησείο!
    ΜΕ ΚΑΓΙΕΝ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

http://www.sport24.gr/html/ent/455/ent.329455.asp
    μια έγκριτη άποψη για την επικαιρότητα
    .

Βλέπω το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Πολύ χάλια ματς ε. Ο Μουσλίμοβιτς μου αρέσει πολύ σήμερα όμως και βλέπω να το κολλάει το παστέλι αν του δώσουν καμιά μπάλα σωστά.