As a sidenote, mono egw brhka to telos e3eretika sad opws to parousiasane? I meanSpoiler
As a sidenote, mono egw brhka to telos e3eretika sad opws to parousiasane? I meanSpoiler
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Τελικα αυτο είναι αρκετά καλό.
Προσεγμένο κ τλ. Αλλα θα προτιμούσα να έβαζαν κανα μισάωρο ακόμα με σκηνικά πριν.
Το τέλος πάντως δεν το περίμενα τόσο κλάμα και μου κάνε εντύπωση.
Περιμενα κατί σε φάση
Spoiler
I don't do drugs. I am drugs.
Αν εξαιρεσω το γεγονος οτι ο Μπαρτον ειχε βαλει το χερακι του και ορισμενες σκηνες ηταν υπεροχες η ταινια ηταν μετρια. Το σεναριο δεν ξεδιπλωνοταν ομαλα και εβλεπες την ταινια να τρεχει χωρις να δωσει βαρος στην αναπτυξη των χαρακτηρων κτλ. Για πρωτη προσπαθεια ομως του παληκαριου που την εγραψε θα την ελεγα παραπανω απο καλη. Ας ελπισουμε ομως στο μελλον να μαθει απο τα λαθη του και να φτιαξει κατι πιο ολοκληρωμενο.
poly kaloftiagmeno,poly skoteino gia animation(kalo), ithele kana misawro akoma opws aneferan parapanw, alla san apotelesma eimai ikanopoihmenos
Don't smoke kids! Unless you're on fire. Then it's only natural.
Υπεροχο πραγματικα, ανετα το καλυτερο animation του 2009 για μενα. Δε θα ηθελα να ειναι μεγαλυτερη απο 75 λεπτα. Ωραιο concept, αν και η ταινι βασιζεται στην αισθητικη και το animation, τα οποια ειναι απλα υπεροχα.
Απλά συμπαθητικό.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;