Τραγικό ματς, κέντρο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, ό,τι έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Μαρέσκα και αυτό ήταν. Ο Ντουντού ΑΚΟΜΑ δεν έχει κάνει ένα ματς της προκοπής. Ο Λεονάρντο εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ούτε και οι κινήσεις του. Μια-δυο φορές βρέθηκε στο σωστό σημείο, αλλά μπορώ να θυμηθώ πέντε-έξι που οι κινήσεις του ήταν μάπα εντελώς.
Ο Ζαϊρί ήταν 50-50. Μία μαλακία, μια καλή καλή ενέργεια, πάντα μάπα τελειώματα.
Ο Γκαλίτσιος εμένα μου σπάει τα νεύρα, δηλαδή σιγά την ανάπτυξη, μια καλή σέντρα έβγαλε και μετά παπάρια, αμυντικά είναι σαφώς κατώτερος του Παντούρου οπότε...
Τα πράγματα είναι απλά, χωρίς Τοροσίδη και Γκαλέτι η μπάλα δεν κατεβαίνει ανθρωπινά, ο Ντουντού είναι πλέον ανύπαρκτος και δεν βλέπω προκοπή (δηλαδή πότε περιμένει να φορμαριστεί πάλιοπότε δεν καταλαβαίνω την αισιοδοξία για το Χ στο Καραϊσκάκη. Ίσα-ίσα προβλέπω τα δεύτερα να σκίζονται να αποδείξουν την αξία τους και εν πάσει περιπτώσει τα δεύτερα της Άρσεναλ τα θεωρώ πιο επικίνδυνα από κάτι Καβάλες, ΠΑΣ Γιάννενα και Ηρακλήδες που μας έχουν κάνει ζημιά.
Και αφού ο γέρος θέλει πρώτα φράγκα σίγουρα για να κάνει μεταγραφές, αν πάρουμε και έναν παίχτη χαρούμενοι να είμαστε.
Άπειρα πινκς σε Ζεβλάκωφ.