Page 77 of 275 FirstFirst ... 2767757677787987127177 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

314222 Mitsmann's Avatar

χαχαχ προφανως δε περιμενω να μου το πει ο ΜΑΘΙΟΥ Ο ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΣΑΗΡ οτι εχει θεμα, απλα εστιαζω στο -πρακτικο- αποτελεσμα οτι εισαι ομαδα Τσου Λου με εναν (1) επιθετικο στο ροστερ, ροφλ.

ο Κοκκαλης ο Προεδρος μας ο Ενας ο Μονογενης, θα κανει αυτο που πρεπει. Κατι ακουσα οτι ξαναμπηκε στους πινακες ο Κασναφερης.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Vic Ford Prefect's Avatar

Πωπω, Οντόνιαν έχεις ξεφύγει ε; Μόνος σου τα λες, μόνος σου λήγεις θέματα. Λοιπόν, με μένα έκανες κουβέντα για τον Πανιώνιο, αυτό δεν αναιρεί ότι πλέον σας παίζουν ως την μεγάλη ομάδα, πράγμα που όταν γινόταν με μας, δεν γούσταρες καθόλου. Δεύτερον, η τωρινή μου άποψη είναι η εξής:
    Υπάρχει μια επικοινωνιακή και όχι πραγματική παράγκα. Έχει περάσει σε όλα τα ΜΜΕ η εικόνα ότι φέτος άλλαξαν τα κόζια και οι διαιτητές αναπόφευκτα επηρεάζονται. Τι έκανε ο διαιτητής σε σας; Δεν ακύρωσε το γκολ του Αστέρα, που θα μπορούσε, αν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, να το σταματήσει με επιθετικό φάουλ (δεν ήταν, αλλά δίνεται). Στη συνέχεια φρίκαρε με το ενδεχόμενο να θεωρηθεί πως η ήττα του βέβαιου πρωταθλητή θα ερχόταν με δικό του μη σφύριγμα και έδωσε τα πάντα όλα: αστεία κόκκινη, πολλά σφυρίγματα υπέρ της Πανάθας. Το παράκανε, και το κατάλαβε κι ο ίδιος ότι το παράκανε και δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ, που υπό άλλες συνθήκες θα έδινε. Βοήθησε τα μάλα η υπερβουτιά του Βύντρα. Ας πρόσεχε.

Αυτά για τις παπαριές. Στα σοβαρά και αγωνιστικά, το Χ το δικό μας ήταν δίκαιο αποτέλεσμα διότι ενώ είχαμε τέταρτα μέσα στο παιχνίδι που δικαιολογούσαν καθαρό 2, είχαμε αντίστοιχα που είμαστε εντελώς ασόβαροι και κάποια που είμαστε τραγικοί και τρικυμίες. Στα πρώτα μας βοήθησε η αμπαλοσύνη κάποιων του ΠΑΣ, στα δεύτερα όχι.

Ο βάζελος μετριότατος. Το ντέρμπι πάει για Χ. Εμείς ακόμα δεν έχουμε στεριώσει σταθερή 11άδα, ο βάζελος είναι μέτριος. Αυτά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    χ φέτος που έβαλε το γκολ και δεν πήγε στο Μαρέσκα που του το έδωκε δωράκι με το κουτί του, την κορδελίτσα του, κομπλέ έτοιμο ρέντι του γκο.
    Εδώ σε άλλο ματς με το που σκόραρε πήγε στον Νικλητσιώτη (νομίζω) και τον έβριζε επειδή σε προηγούμενη φάση δεν του είχε δώσει τη μπάλα

A1DDJZZ Magellan's Avatar

ο Κοκκαλης ο Προεδρος μας ο Ενας ο Μονογενης, θα κανει αυτο που πρεπει. Κατι ακουσα οτι ξαναμπηκε στους πινακες ο Κασναφερης.

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Quote Originally Posted by nothingman View Post
    χ φέτος που έβαλε το γκολ και δεν πήγε στο Μαρέσκα που του το έδωκε δωράκι με το κουτί του, την κορδελίτσα του, κομπλέ έτοιμο ρέντι του γκο.
    Εδώ σε άλλο ματς με το που σκόραρε πήγε στον Νικλητσιώτη (νομίζω) και τον έβριζε επειδή σε προηγούμενη φάση δεν του είχε δώσει τη μπάλα
    χαχαχα

ηταν και φιλικο
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

314222 Mitsmann's Avatar

να μιλησουμε και λιγο για μπαλα ομως γιατι κουραζομαι.

α) μια αλλοιωση υπερ παο, και μια αλλοιωση κατα οσφπ, οποτενες απομενει μια μονο αλλοιωση για να ρθουμε ισα βαρκα ισα πανια, παει αυτο, το λυσαμε, εχεις χασει τη δουλεια σου ηδη.

β) μετα πας Ξανθη, αμιγκος παρα σιεμπρε, τιμεις Γεωργιο Κασναφερη για την προσφορα του στην 13ετια, 0-1, κυριος.

γ) ο Εκτορ Ραουλ Κουπερ δηλωσε χτες πως οτι και να γινει δεν προκειται να μιλησει για διαιτησια, οποτενες, κανονιζεις και ενα χειρουργειο στο Βικελιδης (γιατι το ματς αυτο με προβληματιζε για να μαι ειλικρινης) και μια χαρα.

ε, και εχεις παρει το πρωταθλημα.
    στελνεις και το κρασι Παραγκα που σου ειχε στειλει ο Τζιγγερ στον Πατερα και εισαι κομπλε.

γιατι δεν ειμαι παραγοντας διαολε.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Spoiler
    να μιλησουμε και λιγο για μπαλα ομως γιατι κουραζομαι.

α) μια αλλοιωση υπερ παο, και μια αλλοιωση κατα οσφπ, οποτενες απομενει μια μονο αλλοιωση για να ρθουμε ισα βαρκα ισα πανια, παει αυτο, το λυσαμε, εχεις χασει τη δουλεια σου ηδη.

β) μετα πας Ξανθη, αμιγκος παρα σιεμπρε, τιμεις Γεωργιο Κασναφερη για την προσφορα του στην 13ετια, 0-1, κυριος.

γ) ο Εκτορ Ραουλ Κουπερ δηλωσε χτες πως οτι και να γινει δεν προκειται να μιλησει για διαιτησια, οποτενες, κανονιζεις και ενα χειρουργειο στο Βικελιδης (γιατι το ματς αυτο με προβληματιζε για να μαι ειλικρινης) και μια χαρα.

ε, και εχεις παρει το πρωταθλημα.
    στελνεις και το κρασι Παραγκα που σου ειχε στειλει ο Τζιγγερ στον Πατερα και εισαι κομπλε.

γιατι δεν ειμαι παραγοντας διαολε.
    χαραμίζεσαι , έχεις την ψήφο μου
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    alli fasi telios.sto thrash-aris o paixtis tou thrash exei paratetameno to xeri pros ta kato k xtipaei i mpala sto xeri.xthes vazei to xeri sti mapa gia na tin prostatefsei k xtipaei pano i mpala.apopseis vevaia

με τον κίνδυνο να κάνω τραγικό λάθος, στηρίζομαι μόνο στις 3 φορές που το είδα σε ριπλέι, εγώ σου λέω ότι όπως το είδα αυτός είχε αρχικα το χερι του μπροστά στη μάπα του και μετά το τέντωσε για να παίξει βόλει, ούτε που θα τον έβρισκε στο πρόσωπο η μπάλα. ΄

τώρα για το "αυστηρό", έχω την ίδια άποψη με τη φράση "ατυχία". Το δοκάρι του Κόκε δεν ήταν ατυχία, ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και αμπαλοσύνη. Τι θα πει αυστηρό πέναλτι; ή είναι και το δίνεις, ή δεν είναι και δεν το δίνεις.

ίσως να το βλέπω εγώ λάθος το θέμα και γράφω χαζομάρες ενώ αρκεί απλά ένα
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Και τώρα ελάτε Καραϊσκάκη.
    Scanning the scene in the city tonight...

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Quote Originally Posted by fandango View Post
    Το δοκάρι του Κόκε δεν ήταν ατυχία, ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και αμπαλοσύνη
    Ο δικός σας 1 χρόνο ήταν "ματιασμένος".

Senior Member freak brother's Avatar

την ωρα που περναγε στην επιστροφη απο την ουκρανια η εθνικη , ο ανιχτευτης μεταλλων χτυπησε την ωρα που περναγε απο αυτον ο μητρο και εκεινη την ωρα ο καρα του λεει... μητρο... βγαλε τα πιστολια απο την τσεπη!!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE View Post
    Quote Originally Posted by fandango View Post
    Το δοκάρι του Κόκε δεν ήταν ατυχία, ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και αμπαλοσύνη
    Ο δικός σας 1 χρόνο ήταν "ματιασμένος".
    mpa , ta idia .
    the game is the game

Αγαπητοί οπαδοί γαυρου που μου απαντήσατε από χτες (φιξξξερ, μιτσμανν, ναθνινμαν, φορντ). Είχα γράψει όταν μιλούσαμε με φορντ για το θέμα της διαιτησίας, ότι θα ξαναμιλήσω για το θέμα όταν γίνει κάτι νέο. Έγινε σοβαρό λάθος κατά της ομάδας μου και έγραψα ότι μιας και τα "υπέρ" ως τώρα ήταν ελάχιστα (ένας αγώνας κατά τη γνώμη μου, αυτός με Άρη, στον οποίο έγινε ένα λάθος σε όλο το ματς), αυτό είναι μια σοβαρότατη ένδειξη ότι δεν υπάρχουν ύποπτες διαιτησίες φέτος. Αν έχετε να απαντήσετε κάτι σε μένα, εδώ είμαστε, δεν καταφεύγω σε τρόλλικες τακτικές όπως "παραλλήρημα οντόνιαν" και "".

Φορντ, λυπάμαι, αλλά ενώ μπορώ να δεχτώ το "μας παίζουν ως μεγάλη ομάδα", το ότι "δεν γούσταρα όταν το κάνανε με σας", δεν το δέχομαι. Δε γούσταρα όταν ο διαιτητής έμπαινε για να σας δώσει το ματς - όπως δε γούσταρες κι εσύ ελπίζω. Μην αρχίσω πάλι τα quotes από πέρσι και ενοχλώ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

γκεστάλ nothingman's Avatar

καλά.
    κάτι παρεξήγησες όμως. δε σου απάντησα, ένα συμπέρασμα διατύπωσα αφού διάβασα τα αγχωμένα ποστς για διαιτησίες και ολυμπιακούς που παραπαίουν, δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να εμπλακώ σε μια τέτοια συζήτηση. επίσης δεν ήταν ο "οπαδός του γαύρου νάθινμαν" που διέκρινε παραληρηματικές τάσεις στα ποστς σου αλλά ο "νάθινμαν σκέτο".

(είναι παραλήρημα και όχι παραλλήρημα. ούτε ένα κόπυ/πέιστ δεν μπορείς να κάνεις σωστά και μου θες και πρωτάθλημα)
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Vic Ford Prefect's Avatar

Καλά Οντόνιαν, προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι ο κάθε ένας έχει την ερμηνεία του και την αποψάρα του για το πότε το δίνει ο διαιτητής, πότε σε παίζει σαν μεγάλη ομάδα, πότε είναι ύποπτο και πότε είναι ανθρώπινο λάθος. 1000 quotes να κάνεις, αυτό δεν αλλάζει. Απλά φέτος, με σεντόνια ποστς και προτάσεις κατακλείδες φωτιά, έχεις βαλθεί να μας βγάλεις όλους γραφικούς και προκατειλημμένους και εσένα αντικειμενικό και ψύχραιμο παρατηρητή. Ε, οκ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ρε φορντ, η δική σου αποψάρα ήταν ότι ο γερμανάκος ήταν ύποπτος πέρσι! Δε θα έκανα δικό μου κουόουτ. Κρατάμε το σωστό ότι όλοι έχουμε την αποψάρα μας, ας κρατήσουμε και το άλλο σωστό, η αποψάρα μας να μένει ίδια με το πέρασμα χρόνου και τον ερχομό της λήθης και της μαυρίλας (και της φωτιάς, για να είμαι συνεπής).

Ναθινμάνε, είσαι οπαδός γαυρου, σόρι κιόλα. Επίσης δεν έκαμα κόπι πέιστ, για δυο λέξεις σε ποστ προηγούμενης σελίδας θα ήτο χαζό! Έκαμα τάιπο γιατί έφευγα να παραλάβω τα διαγωνίσματα κατεύθυνσης της β λυκείου, στα οποία προβλέπω σφαγές από τον διαιτητή (μάντεψε ποιος είναι).
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club