Quote Originally Posted by Coroner View Post
Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Quote Originally Posted by Coroner View Post
Γω αγαπώ Πάρη. Με έχει πραγματικά συγκινήσει γιατί γράφει σοβαρά, κάτι εξαιρετικά σπάνιο -και παράδοξο θα έλεγα- για αυτόν. Επίσης, να συμπληρώσω ότι συμφωνώ μαζί του εν γένει.
α, δηλαδή και πέρα από το εν γένει, σε τι συμφωνείς με τον πάρη? Μήπως ακούς και εσύ αντικειμενικά, και πιστεύεις ότι το να γουστάρει κάποιος Burzum πρέπει να είναι κατάλοιπο μιας εφηβικής ηλικίας μη ανεπτυγμένου γούστου? Παρακαλώ, θέλω να μάθω ειλικρινά.
Εγώ προσωπικά την βρίσκω (την μουσική του) ρυθμικά και αρμονικά αδιάφορη όσο δεν πάει, καμιά καινοτομία δεν εντοπίζω ενώ είναι επαναλήψιμη μέχρι αηδίας. Συμπτωματικά, τα ίδια ακριβώς θα μπορούσα να πω για κάποια πράματα που αρέσουν και σε μένα αλλά με τίποτα δεν θα τα χαρακτήριζα ως "διαμάντια της τέχνης" μόνο και μόνο επειδή μου αρέσουν.

Το bold νομίζω εξηγεί πολλά πράματα.
Πρώτα απ' όλα, από το εν "γένει" των τεσσάρων παραγράφων με τις προκλητικότατες συγκροτήσεις αντικειμενικών πραγματικοτήτων που ιεραρχούν τα γούστα και την αντιληπτικότητα περι μουσικής κατά τον Γκουντ Σάνιο τον Πρώτο, φτάσαμε στην συμφωνία περί γούστου των δύο σας όσον αφορά burzum, ε? Καλώς. Και έπειτα απο αυτά, έχουμε και τo claim πως για να θεωρηθεί κάτι ως διαμάντι της τέχνης από κάποιον απαιτεί και την άποψη.. άλλων ανθρώπων. Ωραία, την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσει κάποιος αυτό τον όρο θέλω αποδεδειγμένα δέκα εκατομμύρια πωλήσεις τουλάχιστο και είσοδο στο rock & roll hall of fame, οκ?