μαλακία μας που αναπαυτήκαμε μετά το 65' και δεν μπήκε και το 6ο γκολ. Δεν πειράζει, νεξτ τάιμ.
Λαμπριάκο, δε σε χάλασε το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΡΙ.
μαλακία μας που αναπαυτήκαμε μετά το 65' και δεν μπήκε και το 6ο γκολ. Δεν πειράζει, νεξτ τάιμ.
Λαμπριάκο, δε σε χάλασε το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΡΙ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ΠΟΥΤΣΑ.
Καλό σας βράδυ!
"Duty is heavier than a mountain, death lighter than a feather"
στο Στοα FM μιλανε λες και εγινε δευτερο Ολοκαυτωμα...κατακλυσμος γελιου
νεγρης σκετη απολαυσις
σκεφτομε σοβαρα να βαλω να παιζει παραλληλα και τον Λυγμο FM...αρηθ και δεν ειμαι καλα σε λεω
και ΤΡΙΤΟ δοκάρι, δεύτερο είχαν.
το τι κλάψα πέφτει δε λέγεται ε.
Last edited by fandango; 22-11-2009 at 23:35.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
efxaristoume ektor raoul gia tin efkairia pou mas edoke na kanoume standing ovation ston megalo stavraka
katatalla magiki eikona to mats,ola mas vgikan,ola pigan skata gia ton ari.tragiko stisimo kouper pou exase ti maxi tou kentrou k den edoke eleftheria sta mpak tou na anevenoune.se megali mera o vierinia(poli diskola na ton kratisoume ama sinexisei etsi),megalos gkarsia,ksempoukose o mouslis,aniparktos sorlin(gt re olivgie
),tsirilos epikindinos.kakos dothike to 1o penalnti kateme k kei exase to paixnidi ligo o karagkiozis kalopoulos.klamma sti kitrini pou edoke ston gkarsia pou den eixe kamei tpt epeidi mallon einai o gkarsia
eftixizmena pinaterogenethlia
Last edited by Daffy; 23-11-2009 at 03:24.
"To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους «οιωνούς» για τον ΑΡΗ, ελέω Καλόπουλου. Ο Αράνο είχε μια διεκδίκηση της μπάλας της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή με αντίπαλο επιθετικό, έβαλε το σώμα του για να πάρει την μπάλα και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, με το οποίο στο 48ό λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0."
kalikantzarisia gelia
Δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι ο ΠΑΟ ευνοειται φετος, γιατι πολυ απλα δεν εχω παρακολουθησει τα δρωμενα ουτε στο 10%, αλλα αυτη η λογικη ειναι οσο λαθος παει. Δηλαδη καταρριπτεται μια θεωρια επειδη δεν ισχυει για ενα ματς?
Σε αλλα νεα:
Πλεον ο Κοκκαλης θα αποφασιζει ΚΑΙ για το πως πανηγυριζουν οι παικτες οταν κερδιζουν εκατομμυρια για την παρτη του. Αυτα ειναι.Originally Posted by καποιο αθλητικο σαιτ
Ρε φιξξξερ, κάνε μας τη χάρη αφού δεν παρακολουθείς, να μη νομίζεις ότι έχεις άποψη. Η θεωρία ότι ο ΠΑΟ έχει τη διαιτησία έχει βγει από ένα (1) ματς που ο διαιτητής έκανε ένα (1) λάθος + το ματς με τον Πανιώνιο που γίνεται το τρελό να φωνάζει ο αντίπαλός μας (και μαζί σύσσωμος ο κόκκινος τύπος βέβαια) σε αγώνα που μας ακύρωσαν κανονικό γκολ. Αν η θεωρία αυτή γεννιέται με ένα (1) λάθος, της αξίζει να πεθάνει με ένα (1) ακόμα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Δε σου απευθυνθηκα σαν βλακας, μην κανεις το ιδιο. Μιας και θελεις να τα ξεκαθαριζουμε ολα, δεν εχω παρακολουθησει τα αγωνιστικα δρωμενα λοιπον, αλλα το οτι υπαρχει η θεωρια περι προστασιας του ΠΑΟ το εχω ακουσει απο διαφορους, και αν και δεν ειμαι υποστηρικτης της (ΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ) τυχαινει να ξερω πως δεν προηλθε απο το ματς με τον Πανιωνιο, αλλα απο το συνολο των αγωνων.
Οι "διάφοροι" θα βλέπουν πράσινες παράγκες όσο ο γαυρος παραπαίει. Δε μιλάμε για "διάφορους" εδώ μέσα, ούτε σε "διάφορους". Έχουν ειπωθεί συγκεκριμένα πράγματα στο φόρουμ που αφορούν συγκεκριμένους αγώνες. Αυτοί ήταν ο εξής ένας με Πανιώνιο. Αν λοιπόν η διαιτησία είναι "ύποπτη" λόγω ενός ματς, τότε είναι "καθαρή" μετά το σημερινό.
Οι "διάφοροι" που υποστηρίζουν τη θεωρία ότι ο ΠΑΟ έχει μαζί του τη διαιτησία σε κάθε ματς φέτος, ενώ ο γαυρος εναντίον του, είναι επιπέδου ΑΡΔ πρωταθλητη. Αν τέτοιες είναι οι πηγές σου, αδυνατώ να τις αντικρούσω. Έχει email η πράσινη, ρίχτους ένα σήμα.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Σταματα να εισαι τοσο οπαδος ρε συ, με μενα μιλας οχι με τον Πρωταθλητη, δε με νοιαζει τι κανει ο πρωταθλητης και η πρασινη σε αυτην την κουβεντα και σε αυτο το τοπικ, παμε στα αστεια πρωτοσελιδα αν θελεις.
Το αντιθετο του "ενα" (1) (Ι) ματς με ευνοικη διαιτησια για τον ΠΑΟ δηλαδη ειναι το "καθε" ματς υπερ του ΠΑΟ + μπονους αντιθετη διαιτησια σε "καθε" ματς του Ολυμπιακου? Αυτο ειπα εγω?