When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
τα λεγανε και στις 2 εκπομπες?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
δε ξερω καν που ραδιοφωνει ο Μπιλλαρας. Ακουγα Φαητ Κλαμπ και ξεχασα το ραδιο ανοιχτο παιζοντας Σταρκραφτ.
"Τι χτυπαω??"
\μ/
"Τι χτυπαω??"
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
οχι, ραδιο Λοχ Νεςς
"Τι χτυπαω??"
Ας πούμε μια μαλακία ακόμα για να ξεκινήσει κουβέντα.
Έχει πέσει η άποψη γενικά (και στο φόρουμ) ότι αν ο ΠΑΟ δεν μπει στη νέα χρονιά με σοβαρό προβάδισμα (μια νίκη τουλάχιστον), τότε φαβορί θα είναι ο γαυρος για το πρωτάθλημα. Αυτή η άποψη μετατρέπει το ντέρμπυ σε πολύ σημαντικό αγώνα. Εγώ διαφωνώ.
Η άποψη βασίζεται σε δυο βασικές εκτιμήσεις. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι το πρόγραμμα του γαυρου ως τότε είναι συνολικά πιο δύσκολο και παρακάτω φτιάχνει. Δημοσιογραφικές παπαριές λέω εγώ. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ που εμείς είχαμε μέσα ενώ ο γαυρος εκτός, αλλά προφανώς ισοσταθμίζεται από το ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε τον γαυρο στο ΟΑΚΑ (για να μην πιάσω αγώνες με μικρότερες ομάδες - πχ ο γαυρος πρέπει να περάσει από Καβάλα που είναι ωραία ομαδούλα, όπως ξέρουμε αμφότεροι).
Η δεύτερη εκτίμηση, πιο βάσιμη, είναι ότι θα γυρίσουν οι τραυματίες του γαυρου και ότι θα μπαλωθούν οι τρύπες στο ρόστερ με μεταγραφές. Εκτός από το ότι αυτό απλά ισοσταθμίζει τις δυο ομάδες (δύσκολα μπορεί κάποιος να μιλήσει για τρομερή διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε πλήρεις ΠΑΟ και γαυρο), είναι η άποψή μου ότι ο γαυρος δε θα είναι ποτέ πλήρης φέτος. Έκανε πολλά στοιχήματα στην αρχή της χρονιάς και δεν του βγήκαν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εκτός από την επιστροφή των τραυματιών πολλούς νέους παίκτες.
Λέμε για παράδειγμα ότι λείπει αριστερός χαφ και επιθετικός. Ο επιθετικός λείπει για να υπάρχουν 3, το αγγλάκι το βλέπω να μην παίζει και πολύ φέτος. Μήπως λείπει και κόφτης; Οι δυο που έχει ο γαυρος για τη θεση δεν φτανουν, αφού ο λεντεσμα άρχισε πάλι να τραυματίζεται και ο στολτιδης με τίποτα δε βγάζει τη χρονιά μόνος του στη θέση, με τόσους αγώνες.
Το οποίο μας ξαναφέρνει στο θέμα του προγράμματος. Ο γαυρος λογικά περνάει στην επόμενη φάση (με αυτό το δεδομένο να περιμένετε μεταγραφές, έτσι κι αλλιώς, αν δεν περάσει κλάφτε τα) και θα έχει διπλούς αγώνες, όπως κι εμείς (μάλλον με δυσκολότερες ομάδες). Μεγάλες διακοπές για εθνική δε θα έχουμε που προβλημάτιζαν τον ΠΑΟ των πολλών διεθνών. Ο Παναθηναικός έχει δείξει από πέρσι ότι έχει αγωνιστικό ρυθμό εξαιρετικό ακόμα και τον Μάιο. Θα αντέξει το περιορισμένο και κακοπροετοιμασμένο ρόστερ του γαυρου;
Γενικά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις και εικασίες φυσικά. Απλά η γνώμη μου είναι ότι αν είναι να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα στο ντέρμπυ, καλώς να έρθει, αν δεν έρθει δε θα βάψουμε και την Παιανία μαύρη. Το μόνο που φοβάμαι είναι τη γκρίνια.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ειδαμε τι εγινε και με το διπλο με παπαδοπουλο (και πολυ πιο μεσα στη σεζον)
η διαρκεια μετραει.
το κακο με μας ειναι οτι δεν εχουμε περιθωρια μιας και παμε σε 5η σεζον ατιτλοι και η γκρινια θα ειναι αναποφεκτη.πιστευω ομως πως φετος ειναι σοβαροτερο το κλιμα στη παε(και στους οργανωμενους) και θα χουμε καλυτερη αντιμετωπιση αν κατσει η στραβη.
αμα κατσει και φετος η στραβη θα στηθουν λαικα δικαστηρια
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
βρειτε μου εναν αφρικανο με τελειωμα μετα τον ολισαντεμπε... α ρε ντιμπαλα..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry