Page 477 of 1000 FirstFirst ... 377427467475476477478479487527577977 ... LastLast
Results 7,141 to 7,155 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    Quote Originally Posted by HIV View Post
    ok eisai kopela,to xoume katalavei.
    Είμαι διψασμένη για πούτσα τσουλάρα.

ΚοιλιαΣαμπρέλα, μπα δεν είμαστε και πολύ ροκ νησί :/ Αλλά γενικά για κάποιον περίεργο λόγο είμαστε φιλόξενοι. Λίγο μαλάκες, αλλά φιλόξενοι.
    Το καλοκαίρι είχε stranglers και το festival που γίνεται θεσμός (Ireon Music Festival) είναι περισσότερο από αρκετά νησιά και παίζει και μπαράκι που αγαπάνε τους AC/DC με λατρεία.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

:B HIV's Avatar

Quote Originally Posted by HIV View Post
    ok eisai kopela,to xoume katalavei.
    Είμαι διψασμένη για πούτσα τσουλάρα.
    st' arxidia mou,8essalonikh eisai.
    TheMilfettes

Yes I eat cow,I am not proud.

ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Το καλοκαίρι είχε stranglers και το festival που γίνεται θεσμός (Ireon Music Festival) είναι περισσότερο από αρκετά νησιά και παίζει και μπαράκι που αγαπάνε τους AC/DC με λατρεία.
    Ναι όντως ισχύει αυτό για τα λαηβς, έχουμε και κάτι να χαιρόμαστε :Ρ
    Ποιο μπαράκι?! Βάρκα; :/
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

ΜΠΑΡΚΑ
    [/URL]

Quote Originally Posted by locust View Post
    ΜΠΑΡΚΑ

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

True Metal Warrior Loader's Avatar

ΟΧΙ
    True Metal Or No Metal At All

Senior Member wom's Avatar

Αυτό πού κολλάει?! Από Σάμο είμαι, έχω κάνει ΠΟΛΛΑ.[

Αλλά και ένα να είχα κάνει, δεν αλλάζει αυτό που σου λέω. Τα 10+ μποφώρ είναι μια μπούρδα ολκής, από 8 μποφώρ και πάνω ισχύει απαγορευτικό απόπλου. Τα καράβια δεν ταξιδεύουν, πώς το λένε. Δηλαδή πρέπει να κάνω 200 ταξίδια για να το ξέρω αυτό?!
    yeap, σου εξηγω και πως. Εχει σχεδον απαγορευτικο 7αρι στον Πειραια εχει αργησει το δρομολογιο κανα 10ωρο αλλα τελικα φευγεις. Μεχρι να φτασεις Φουρνους ομως εχουν απαγορευτικο ακομα και οι γλαροι. Δεν πιστευω να φωναζεις οταν σβηνουν οι μηχανες και τα φωτα στο πλοιο ε?

Όσο για τα καράβια που έμπλεξαν σε ναυάγιο... ε τι να πω τώρα ΕΝΑ ναυάγιο με επιβατηγό έχει υπάρξει στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια ξέρω γω (το 2000).
    Το 1997 το υπεργαματο ταχυπλοο ΣΑΜΑΙΝΑ εστειλε εξω απο τα Λεμονακια/Κοκκαρι το Κωστακος μαζι με τους ροφους. Κατα περιεργο τροπο το ΣΑΜΑΙΝΑ ηταν 10 φορες χειροτερο πλοιο απο το αλλο μπαζο που εχεις ακουσει (τελικα ναι βουλιαξε το 2000) και γιαυτο βαζαμε βυσμα για να φυγουμε με εκεινο και οχι με το ΣΑΜΑΙΝΑ. Τοτε ειχε και πλοιο Θεσσαλονικη - Σαμο το οποιο εκανε παρομοιο χρονο με Αθηνα - Αυστραλια στα 1960

Τα καράβια που εκτελούν αυτή τη στιγμή το δρομολόγιο Πειραιάς-Σάμος, είναι δύο. Το Νήσος Μύκονος (κατασκευασμένο το 2005, δηλαδή καινούριο καράβι) και το Μαρίνα (κατασκευασμένο το 1821, σάπιο, δεν μπαίνουμε καν μέσα).
    Οταν εχει κυμα πιανουν καρλοβασι η πανε Βαθυ κατευθειαν?

Btw σοβαρα τωρα μια και εισαι απο κατω Σειτανι εχεις παει προσφατα? Δεν πιστευω να εγινε τουριστικο με δρομο κτλ ?
    Last edited by wom; 19-11-2009 at 20:51.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

A1DDJZZ Magellan's Avatar

αγαπαμε σαμο για 2 λογους
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by wom View Post
    Btw σοβαρα τωρα μια και εισαι απο κατω Σειτανι εχεις παει προσφτα? Δεν πιστευω να εγινε τουριστικο με δρομο κτλ ?
    Πήγα εγώ φέτος (στο μεγάλο). Δεν έχει γίνει τουριστικό, όχι. Ακόμα απο τα μονοπατάκια ή με καίκι πας.
    Όλο το καλοκαίρι ρίχναμε τρελα γέλια με το όνομα εντωμεταξυ.. SATANI δικέ μου

Ξεχάσατε να αναφέρετε το ΡΟΜΙΛΝΤΑ btw.. Σκέτος εφιάλτης.
    Last edited by Drumsick; 19-11-2009 at 20:54.

yeap, σου εξηγω και πως. Εχει σχεδον απαγορευτικο στον Πειραια εχει αργησει το δρομολογιο κανα 10ωρο αλλα τελικα φευγεις. Μεχρι να φτασεις Φουρνους ομως εχουν απαγορευτικο ακομα και οι γλαροι. Δεν πιστευω να φωναζεις οταν σβηνουν οι μηχανες και τα φωτα στο πλοιο ε?
    Πέρσι τα Χριστούγεννα έκανα τέτοιο ταξίδι, δε θέλω να το θυμάμαι. Ωστόσο νταξ ήταν με καλό πλοίο οπότε δεν έχεσα πολύ το βρακάκι μου. Ίσως μόνο 2-3 φορές :Ρ

Το 1997 το υπεργαματο ταχυπλοο ΣΑΜΑΙΝΑ εστειλε εξω απο τα Λεμονακια/Κοκκαρι το Κωστακος μαζι με τους ροφους. Κατα περιεργο τροπο το ΣΑΜΑΙΝΑ ηταν 10 φορες χειροτερο πλοιο απο το αλλο μπαζο που εχεις ακουσει (τελικα ναι βουλιαξε το 2000) και γιαυτο βαζαμε βυσμα για να φυγουμε με εκεινο και οχι με το ΣΑΜΑΙΝΑ. Τοτε ειχε και πλοιο Θεσσαλονικη - Σαμο το οποιο εκανε παρομοιο χρονο με Αθηνα - Αυσταλια στα 1960
    Συμφωνούμε, εγώ απλά σκάλωσα στον πληθυντικό που χρησιμοποίησες, μιας και τα δυο περιστατικά (btw ναυάγιο με επιβατηγό είναι μόνο το ένα, το 2000) έγιναν με το ίδιο πλοίο (Σαμίνα, ίσως σου φανεί άκυρο αλλά ήταν καλό καράβι. Χελώνα μεν, αλλά καλό καράβι. Βέβαια το στούκαραν στους βράχους, οπότε πούλος).

Οταν εχει κυμα πιανουν καρλοβασι η πανε Βαθυ κατευθειαν?
    Τηρούν κανονικά το δρομολόγιό τους, πιάνοντας πρώτα Καρ/σι και μετά Βαθύ. Εκτός αν γενικά είναι τόοοσο σκατά ο καιρός, δηλαδή εξτριμ αέρας, φάση οχτάρι - λίγο πριν απαγορευτικό. Δηλ. εμείς τα Χριστούγεννα με οχτάρι γεμάτο, πιάσαμε κανονικά Καρ/σι ενώ δεν έπιασε Πάρο/Νάξο εξαιτίας του άερα και των λιμανιών εκεί.

Btw σοβαρα τωρα μια και εισαι απο κατω Σειτανι εχεις παει προσφτα? Δεν πιστευω να εγινε τουριστικο με δρομο κτλ ?
    Σαφώς όχι ρε, είναι προστατευόμενη περιοχή εκεί ούτως ή άλλως

(Όσοι έχετε κάνει θητεία στη Σάμο μη βρίζετε, το ξέρουμε όλοι ότι οι μονάδες είναι σκατά και σε σκατά περιοχές).

εδιτ: χαχα καλά ναι, Ρομίλντα. ΠΟΛΥ κακή φάση. Μιλένα έτυχε κανείς? Εκεί να δεις. Και τα δυο αυτά τα έχουν βάλει σε άλλες γραμμές τώρα, δε θέλω να μάθω πού. Ελπίζω να μεταφέρουν σανό ή κάτι.
    Last edited by Cookie Monster; 19-11-2009 at 20:59.

Senior Member wom's Avatar

Cookie, δεν κανω λαθος το μεγιστο υπερμπαζο ήταν το Σαμαινα το οποιο βυθισε το Κωστακος. Αυτο το πραγμα πραγματικα απορω πως την παλευε και το κρατουσαν στην επιφανεια. Το ρεκορ του ηταν Πειραιας - Βαθυ κοντα 20ωρο.

Μιλενα και Ρομιλντα ηταν καπου ενδιαμεσα, ειχαν και φτηνες καμπινες αλλα εκαναν 15ωρα.

Το "καλο" πλοιο λεγοταν αρχικα "Golden Vergina" ειχε [σχετικα με το αλλο] λιγα κουσουρια (4 μοιρες μονιμη κλιση στα δεξια το πιο εμφανες), συνηθως εκανε 12-13 ωρες απο Πειραια και το προτιμουσαμε. Γενικα δεν ηταν χαλια αλλα το 2000 αλλαξε εφοπλιστη και ονομα (το ειπαν ΣΑΜΙΝΑ) το παρατησαν τελειως και ναι βουλιαξε εξω απο την Παρο, στις Πορτες. Απλα τα ονοματα μοιαζουν και τα μπερδευουν ολοι.

Τοτε (δεν κανω πλακα) οι υποψιασμενοι τουριστες πηγαιναν Τουρκια και μετα Πυθαγορειο για να αποφυγουν τα σαπιοκαραβα.

Σαμο εχω ζησει μονιμα συνολικα 6 χρονακια και στρατιωτικο μαζι στους Μυτιληνιοι, σε οτι σημειο δεν υπαρχει ουτε στο χαρτη της εχω περασει.
    Last edited by wom; 19-11-2009 at 21:19.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Χρόνια πολλά ρε καρότε.
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Cookie, δεν κανω λαθος το μεγιστο υπερμπαζο ήταν το Σαμαινα το οποιο βυθισε το Κωστακος. Αυτο το πραγμα πραγματικα απορω πως την παλευε και το κρατουσαν στην επιφανεια. Το ρεκορ του ηταν Πειραιας - Βαθυ κοντα 20ωρο.

Το "καλο" πλοιο λεγοταν αρχικα "Golden Vergina" ειχε [σχετικα με το αλλο] λιγα κουσουρια (4 μοιρες μονιμη κλιση στα δεξια το πιο εμφανες), συνηθως εκανε 12-13 ωρες απο Πειραια και το προτιμουσαμε. Γενικα δεν ηταν χαλια αλλα το 2000 αλλαξε εφοπλιστη και ονομα (το ειπαν ΣΑΜΙΝΑ) το παρατησαν τελειως και ναι βουλιαξε εξω απο την Παρο, στις Πορτες. Απλα τα ονοματα μοιαζουν και τα μπερδευουν ολοι.

Τοτε (δεν κανω πλακα) οι υποψιασμενοι τουριστες πηγαιναν Τουρκια και μετα Πυθαγορειο για να αποφυγουν τα σαπιοκαραβα.

Σαμο εχω ζησει μονιμα συνολικα 6 χρονακια και στρατιωτικο μαζι στους Μυτιληνιοι, σε οτι σημειο δεν υπαρχει ουτε στο χαρτη της εχω περασει.
    Χαχαχ λοιπόν: Golden Vergina = Σαμίνα. Ήταν καλό καράβι και πολύ μεγάλο. Αν ταξίδεψες με κάνα οχτάρι γεμάτο, θα είδες πόσο σταθερό ήταν. Απλά κλασικά όλοι οι εφοπλιστές γαμάνε απ' όλες τις μεριές τα καράβια τους, με μηδενική συντήρηση κλπ, και τα κρατάνε στις γραμμές (συνήθως παραμεθόριο) μέχρι τα 30+ χρόνια τους, γι' αυτό απέκτησε τη φήμη του σαπιοκάραβου.

Το ότι βούλιαξε ήταν λογικό, αφού το έριξαν στις Πόρτες. Μάλιστα τα πορίσματα είπαν ότι το πλοίο παρά την τρύπα που άνοιξε λόγω της σύγκρουσης, δε θα βούλιαζε αν ήταν κλειστές οι υδατοστεγείς πόρτες. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν 10 λεπτά απόσταση απ'το να δέσει στην Πάρο. Τεσπα. Απλά παλιό καράβι δε σημαίνει απαραίτητα σάπιο, το κακόμοιρο το Σαμίνα δεν ήταν σάπιο, έκανε αξιοπρεπές ταξίδι ακόμα και με σκατένιο αέρα. Απλά μετά το δυστύχημα ξεκίνησε μεγάλη παραφιλολογία και κλασικά έριξαν το βάρος στην παλαιότητα του πλοίου. Πρέπει με το Σαμίνα να έχω κάνει πάνω από 50 ταξίδια. Ήταν πολλά χρόνια στα μέρη μας. Αν θυμάσαι, ακόμα και εσωτερικά ήταν αξιοπρεπές. Καμία σχέση με Μιλενα, Δημητρούλα και λοιπούς ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΕΣ. Τεσπα γουοτεβερ.

Το Σάμαινα έχεις δίκιο, είναι άλλο πλοίο. Σκάλωσα κι εγώ :Ρ

Πλέον το Πειραιάς-Σάμος εξυπηρετείται από το Νήσος Μύκονος (νεότευκτο πλοίο, 4 ετών, μεγάλο καράβι καλοτάξιδο και στον σκατόκαιρο), οπότε δεν ασχολούμαστε με "πλοία" τύπου Μαρίνα. Απλά όχι.

Τρελή ανάλυση επί της ακτοπλοΐας πάντως ε; :Ρ

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

...and that's the way the cookie crumbles.
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.