Τα πλοια για Σαμο ειναι απο τα χειροτερα που κυκλοφορουν και το ταξιδι ειναι 100-200 ωρες.
Ασε που με οποια απο αυτα ειχα ταξιδεψει εμπλεξαν σε ναυαγιο η επαθαν blackout για λιγο στο ικαριο με 10+ bofors ... εαν μπορεις παρε αεροπλανο.
Τα πλοια για Σαμο ειναι απο τα χειροτερα που κυκλοφορουν και το ταξιδι ειναι 100-200 ωρες.
Ασε που με οποια απο αυτα ειχα ταξιδεψει εμπλεξαν σε ναυαγιο η επαθαν blackout για λιγο στο ικαριο με 10+ bofors ... εαν μπορεις παρε αεροπλανο.
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
nai , malon gia aeroplano 8a psakso telika .
the game is the game
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Αυτό πού κολλάει?! Από Σάμο είμαι, έχω κάνει ΠΟΛΛΑ.
Αλλά και ένα να είχα κάνει, δεν αλλάζει αυτό που σου λέω. Τα 10+ μποφώρ είναι μια μπούρδα ολκής, από 8 μποφώρ και πάνω ισχύει απαγορευτικό απόπλου. Τα καράβια δεν ταξιδεύουν, πώς το λένε. Δηλαδή πρέπει να κάνω 200 ταξίδια για να το ξέρω αυτό?!
Όσο για τα καράβια που έμπλεξαν σε ναυάγιο... ε τι να πω τώραΕΝΑ ναυάγιο με επιβατηγό έχει υπάρξει στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια ξέρω γω (το 2000).
Τα καράβια που εκτελούν αυτή τη στιγμή το δρομολόγιο Πειραιάς-Σάμος, είναι δύο. Το Νήσος Μύκονος (κατασκευασμένο το 2005, δηλαδή καινούριο καράβι) και το Μαρίνα (κατασκευασμένο το 1821, σάπιο, δεν μπαίνουμε καν μέσα).
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω όμως πού κολλάει το "πόσα ταξίδια έχεις κάνει" σαν αντεπιχείρημα. Με τι διαφωνείς απ' αυτά που λέω?
Last edited by Cookie Monster; 19-11-2009 at 14:16.
@ πορν: από Βαθύ.
Γκουντσαν σκάσε, μπορεί να είναι το τυχερό μου ο πορν ρε
Spoiler
a ok, de jerw tpt apo kei pera, an hsoun apo kamia karlova tha elega "EISAI TOU KYR PETROY EGGONOS?" kai tha vgazame kamia akrh.
Μπλε
ok eisai kopela,to xoume katalavei.
1991 , Καρλόβασι Διακοπές με 3 κολλητούς βρήκαμε και δουλειές εκεί ....
ΤΕΛΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΕΛΕΙΑ
επίσης αγαπάμε Σάμο γιατί παίζει να είναι και το πιο ροκ νησί κσερογο
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ