Page 19 of 166 FirstFirst ... 917181920212969119 ... LastLast
Results 271 to 285 of 2490

Thread: ΓΑΤΟΘΡΕΝΤ

A rock, an island Drumsick's Avatar

Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η καραμέλα με τα ΑΓΡΙΑ ζώα που πάμε κόντρα στη φύση τους και τα φυλακίζουμε σε σπίτια. Μιλάτε λες και συζητάμε για τίγρεις ξεχνώντας πως η γάτα είναι ένα ΟΙΚΟΣΙΤΟ ζώο, ένα ζώο που ο άνθρωπος εξημέρωσε και το έβαλε στις φάρμες και στα σπίτια του και αυτό εν συνεχεία εξελίχτηκε και προσαρμόστηκε σε αυτά τα δεδομένα.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

βαρβαρα, τα σκυλια εξημερωθηκαν κυριως για να ειναι φυλακες, οχι για να ειναι σε καναπεδες (ας μην πει καποιος για τους αρουραιους χωρις ουρα που τα ονομαζουνε σκυλια)

τα γατια δεν ξερω γιατι εξημερωθηκαν, να ρωτησουμε καναν αιγυπτιο. αλλα δεν ειναι κτημα σου. ουτε μπιμπελο να το κανεις ο,τι θελεις. υπαρχουν και παιδια που μεγαλωνουν με πολυ αυστηροτητα και δεν εγκαταλειπουν ποτε τους γονεις τους, συμβαινει, δε σημαινει οτι ειναι καλο αυτο.

απο τη στιγμη που εχεις γατια στειρωσε τα και φροντισε τα, αλλα μην το περνας σα τη φυσικη εξελιξη των οικοσιτων ζωων
    Vielen Dank für alles was mal war

Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως τα γατιά μου είναι κτήμα μου, πόσο μάλλον γαμημένα μπιμπελό (που τα διατηρώ λέει όμορφα, καθαρά και υγιή για να βγάζω φωτογραφίες, αν είναι δυνατον...).
    Τα αγαπάω και κάνω οτι μπορώ για να ζουνε καλά στις συνθήκες που ζούν γι'αυτο fuckoff τελικά με το guilt trip.
    Δε θέλετε ζώα στο σπίτι σας? Μην πάρετε και αφήστε κι εμάς να κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Εγω απο την αλλη νιωθω οτι η πριγκιπισσα μου με κανει οτι θελει και οτι ειμαι απλα δουλος της εδω μεσα.
    χωρις ιχνος υπερβολης.
    υπομονή

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Δεν ισχυρίστηκα ποτέ πως τα γατιά μου είναι κτήμα μου, πόσο μάλλον γαμημένα μπιμπελό (που τα διατηρώ λέει όμορφα, καθαρά και υγιή για να βγάζω φωτογραφίες, αν είναι δυνατον...).
    Τα αγαπάω και κάνω οτι μπορώ για να ζουνε καλά στις συνθήκες που ζούν γι'αυτο fuckoff τελικά με το guilt trip.
    Δε θέλετε ζώα στο σπίτι σας? Μην πάρετε και αφήστε κι εμάς να κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.
    αυτο το να σου μιλαμε κι εσυ να βριζεις πρεπει να το σταματησεις καποια στιγμη, δεν ειναι πια attitude ειναι δειγμα κακογαμησιας. αν θες να συνεχισει να σε παιρνει στα σοβαρα ο κοσμος
    Vielen Dank für alles was mal war

Ποσώς με ενδιαφέρει αν με παίρνουν στα σοβαρά οι χρήστες του ER, ειδικά κάτι ατομάκια σαν εσένα.
    Αν σε χαλάει ο τρόπος που μιλάω, που μόνη σου το είπες, είναι πλεόν γνωστος, μην ανοίγεις συζήτηση μαζί μου και σταμάτα τελικά να παραμονεύεις ψάχνοντας ευκαιρίες να με πιάσεις απο τα μούτρα.
    Αγνόησε με, works wonders.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Εγω απο την αλλη νιωθω οτι η πριγκιπισσα μου με κανει οτι θελει και οτι ειμαι απλα δουλος της εδω μεσα.
    χωρις ιχνος υπερβολης.
    αν ξαναγίνει τέτοιο ποστ ρίχνω το φόρουμ.

πάντως συμφωνώ με τη Χ, δε μιλάμε για καμια τίγρη. οι γάτες είναι η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΩΝ.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    χωρις ιχνος υπερβολης.
    αν ξαναγίνει τέτοιο ποστ ρίχνω το φόρουμ.

πάντως συμφωνώ με τη Χ, δε μιλάμε για καμια τίγρη. οι γάτες είναι η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΩΝ.
    δες καλα ρε:

χωρις ιχνος υπερβολης.
    υπομονή

R+L=J funishment's Avatar

Quote Originally Posted by Ingolemo View Post
    Quote Originally Posted by funishment View Post
    Quote Originally Posted by casshern View Post
    Για τη στείρωση τη ξες!
    Ανορθόγραφος, your argument is invalid.

(ο καντιρου δεν την ξέρει αυτή την έκφραση, πάρ'τα!!!1~!)
    http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=19477

Ον τόπικ, συνεχίστε, έχει πλάκα.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Θα ακουστεί τσίζι τελείως, αλλά είναι πραγματικά κρίμα να flame-άρουμε για τέτοιο θέμα.
    Είναι κάποιος που θέλει το κακό τους (εκτός από το Μιτς), ρε γαμώτο; Ναι, υπάρχει διάσταση απόψεων ως προς το τι είναι καλό και τι όχι, αλλά εκτός από τις ακραίες απόψεις υπάρχει και η μέση οδός: ότι καλώς ή κακώς κάποιοι από εμάς έχουν γάτα ή γάτες στο σπίτι τους κι ότι με αυτό ως δεδομένο προσπαθούν να κάνουν ό,τι γίνεται για να είναι καλά. Ούτε έχουμε 50 γάτες για την πλάκα μας ούτε παίρνουμε γάτες με σκοπό να τις στειρώσουμε και να τις κάνουμε φλώρους ούτε τις παίρνουμε και μετά τις αφήνουμε έξω να κάνουν παρέα με τους φίλους τους.
    Feed my fear

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    για τη στειρωση των ζωων σε σπιτια ειμαι υπερ ομως. το θεμα ειναι να μην εχεις ζωο στο σπιτι
    +1

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    τα γατια δεν ξερω γιατι εξημερωθηκαν, να ρωτησουμε καναν αιγυπτιο.
    δεν είμαι αιγύπτιος, αλλά μπορώ να σου πω ότι η παρουσία της γάτας (ακόμη κ αν δεν κυνηγάει, που συνήθως δεν ισχύει) είναι αρκετή για να διώξει ποντίκια, σαύρες, φίδια, μεγάλα έντομα από το εξοχικό - κτήμα - σπίτι με αυλή στο χωριό. αν είναι και καμιά ορεξάτη γάτα, τους γαμάει τη μάνα. το μόνο κακό είναι ότι φέρνει κομμάτια από τα θηράματα στο αφεντικό της ως τρόπαια και τα ξεκοιλιασμένα ποντίκια δεν είναι και το καλύτερο θέαμα
    Rock or Nothing

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Kuolema View Post
    Θα ακουστεί τσίζι τελείως, αλλά είναι πραγματικά κρίμα να flame-άρουμε για τέτοιο θέμα.
    Είναι κάποιος που θέλει το κακό τους (εκτός από το Μιτς), ρε γαμώτο; Ναι, υπάρχει διάσταση απόψεων ως προς το τι είναι καλό και τι όχι, αλλά εκτός από τις ακραίες απόψεις υπάρχει και η μέση οδός: ότι καλώς ή κακώς κάποιοι από εμάς έχουν γάτα ή γάτες στο σπίτι τους κι ότι με αυτό ως δεδομένο προσπαθούν να κάνουν ό,τι γίνεται για να είναι καλά. Ούτε έχουμε 50 γάτες για την πλάκα μας ούτε παίρνουμε γάτες με σκοπό να τις στειρώσουμε και να τις κάνουμε φλώρους ούτε τις παίρνουμε και μετά τις αφήνουμε έξω να κάνουν παρέα με τους φίλους τους.
    Η φωνή της λογικής.

Γιατί τόσο μίσος λοιπόν βρε παιδιά;

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

stop the madness!
    Rock or Nothing

Senior Peligro dopefiend's Avatar

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Βασικα, μπορει να σταματησει αυτος ο καυγας των ανθρωπων που εχουν γατια με αυτους που δεν εχουν? βαλτε καμια γατοφατσα και μαλλωστε απο p.m. στην τελικη ο καθενας εχει την αποψη του δεν μπορεις να πεισεις την Bαρβαρα να πεταξει τα γατια της εξω απο το σπιτι και δεν μπορεις να πεισεις τον RFO να παρει γατι.

Καλημερα και αγαπη.
    +1
    Όποιος δν γουστάρει τα γατιά ας πουλεύσει. Το θρεντ δν το έφτιαξα για να γίνονται μάχες. Use your pm αν θέλετε κάτι τέτοιο.

Και μιας που έχω αδυναμία στις μαύρες γάτες, ας ποστάρω μερικές που ανακάλυψα στο photobucket.

Tags for this Thread