το καλυτερο της season μεχρι τωρα αν και δεν ειχε την σωστη ποσοτητα Collini που μας εχει συνηθησει τοσο καιρο...
το καλυτερο της season μεχρι τωρα αν και δεν ειχε την σωστη ποσοτητα Collini που μας εχει συνηθησει τοσο καιρο...
Το χειρότερο επεισόδιο σε αυτές τις τρεις σεζόν. Υπάρχει κι ο Τζέιμς Μποντ όταν θέλω να παραμυθιαστώ τόσο άσχημα.
αν ηθελες πραγματικοτητα μαλλον θα επρεπε να κατεβαζεις Big Brother και realitites... επρεπε να δεις [εδιτ/] 2 1/2 [/εδιτ]σαιζον για να καταλαβεις οτι ολα αυτα δεν γινονται σε κανεναν απο τους πλανητες που κατοικει το ανθρωπινο ειδος?
εκτος αν οι διαφορες σχεσεις και προσωπικοτητες που εχουν παρουσιαστει μεχρι τωρα σου φαινοταν ουτως ή αλλως αληθινες
Last edited by The Begging Shaman; 17-11-2009 at 20:01.
Βασικά έχω μείνει 1 σεζόν πίσω όπως με πληροφορείς.
Αλλά έχει πλάκα μόλις πεις μια κουβέντα, πάει ο άλλος να προβάλλει το άλλο άκρο για να αποδείξει κάτι. Με τη λογική σου, δε θα πρέπει να σπαστώ άμα εμφανιστεί μια νέα σεξωγήινη με τσάντα-εγκέφαλο και θέλει να μάθει τα μυστικά του έρωτος από το Μούντυ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σειρά και ξενερώνω όταν αναγκάζομαι να λέω "ε καλά τώρα, το γαμήσανε εδώ" αλλά δεν κυριολεκτώ.
εγω το μονο που λεω ειναι το οτι το να ψαχνεις αληθοφανεια σε αυτη την σειρα ειναι το ιδιο με το να την ψαχνεις στο Star Trek ή στον James Bond οπως εσυ ανεφερες... δεν εχει νοημα, απλα καθεσαι βλεπεις και απολαμβανεις το κατα τα αλλα υπεροχο παραμυθι που σου πουλαει για αυτη την σαιζον η συγκεκριμενη εταιρια παραγωγης (Showtime αν δεν κανω λαθος)
Tίποτα το ιδιαίτερο το επ, οκ είχε κάποια πλάκα γιατί ήταν σχετικά πρωτότυπο αλλά αν κάνουν δεύτερο παρόμοιο θα είναι (πολύ) εκνευριστικό. Γενικά ως τώρα έχω την εντύπωση ότι η 3η σεζόν είναι αρκετά χειρότερη από τις άλλες 2, σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες είτε είναι αδιάφοροι (οκ εξαιρείται η Κολλίνι) είτε απλά δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι τόσο θέμα αληθοφάνειας, πάντα είχε υπερβολικά πράγματα, απλά οι αντιδράσεις ήταν συνήθως σχετικά νορμάλ και εκεί βασιζόταν η σειρά, το επεισόδιο πχ της πρώτης σεζόν με το flashback σε Χανκ και Κάρεν ήταν ίσως το καλύτερο της σειράς , χωρίς να είναι γεμάτο με αστείες σκηνές κλπ. Γενικότερα ΟΛΗ η πρώτη σεζόν ήταν βασισμένη στους χαρακτήρες, εντελώς κωμικό επεισόδιο ήταν μόνο το πρώτο. Τώρα πχ σοβαρή πλοκή δεν υπάρχει, οκ κάτι θα παιχτεί με την Κάρεν, so what.
Όλα αυτά χωρίς να λέω ότι έχει γίνει κακή σειρά ε. Απλά μου φαίνεται χειρότερη αρκετά, ίσως να φταίει ότι 2 πρώτες σεζόν τις είδα μαζεμένες
Απλά ρε παιδί μου, μπορεί και παλιότερα να γίνονταν υπερβολικά πράγματα αλλά κάτι ο μύθος του Λ.Α. και των ημισελεμπριτυς, κάτι το καλό στήσιμο, σε έπειθαν ότι μπορούν όλα αυτά να γίνουν. Η σκηνή στο σπίτι του Χανκ ήταν παρωδία. Δλδ ήταν η πρώτη φορά που δε με έπειθε ούτε ο ίδιος ότι πιστεύε οτιδήποτε έλεγε. Όποτε έπρεπε να πει κάτι "σημαντικό", ντριν το κουδούνι και πάλι από την αρχή. Άμα δε σας θύμησε ελληνική σειρά*, πάσο. Η πρώτη (ίσως και η δεύτερη σεζόν) ανάμεσα σε χαβαλέ, γαμήσια κλπ έδειχνε να έχει ένα βάθος, ένα σκοπό. Μπορεί να μην είχε, αλλά έπαιζε μαζί σου. Τώρα μου φαίνεται ρηχή. Το τέλος εκεί με την κόρη, μου έδωσε ελπίδες ότι θα αλλάξουν πάλι ρότα. 'α δείξει.
*μην πεταχτεί κανείς λεβέντης να πει ότι στις ελληνικές σειρές δε βλέπουμε μουνάκια