Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 320

Thread: Californication

το καλυτερο της season μεχρι τωρα αν και δεν ειχε την σωστη ποσοτητα Collini που μας εχει συνηθησει τοσο καιρο...
    Click Me BITCH

Quote Originally Posted by rat_poison
    Your music licence has been revoked. Format your hard-drives and turn over your mp3player as soon as possible.

Το χειρότερο επεισόδιο σε αυτές τις τρεις σεζόν. Υπάρχει κι ο Τζέιμς Μποντ όταν θέλω να παραμυθιαστώ τόσο άσχημα.

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Το χειρότερο επεισόδιο σε αυτές τις τρεις σεζόν. Υπάρχει κι ο Τζέιμς Μποντ όταν θέλω να παραμυθιαστώ τόσο άσχημα.
    αν ηθελες πραγματικοτητα μαλλον θα επρεπε να κατεβαζεις Big Brother και realitites... επρεπε να δεις [εδιτ/] 2 1/2 [/εδιτ]σαιζον για να καταλαβεις οτι ολα αυτα δεν γινονται σε κανεναν απο τους πλανητες που κατοικει το ανθρωπινο ειδος?
    εκτος αν οι διαφορες σχεσεις και προσωπικοτητες που εχουν παρουσιαστει μεχρι τωρα σου φαινοταν ουτως ή αλλως αληθινες
    Last edited by The Begging Shaman; 17-11-2009 at 20:01.
    Click Me BITCH

Your music licence has been revoked. Format your hard-drives and turn over your mp3player as soon as possible.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

2 1/2 σαιζον

Και επίσης, τι είναι αυτά που λες. Όταν ήμουν ελεύθερος έτσι τις είχα κι εγώ, τις μοίραζα στα δωμάτια του σπιτιού μου ενώ βαρούσε συνέχεια το κουδούνι.

Βασικά έχω μείνει 1 σεζόν πίσω όπως με πληροφορείς.
    Αλλά έχει πλάκα μόλις πεις μια κουβέντα, πάει ο άλλος να προβάλλει το άλλο άκρο για να αποδείξει κάτι. Με τη λογική σου, δε θα πρέπει να σπαστώ άμα εμφανιστεί μια νέα σεξωγήινη με τσάντα-εγκέφαλο και θέλει να μάθει τα μυστικά του έρωτος από το Μούντυ. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σειρά και ξενερώνω όταν αναγκάζομαι να λέω "ε καλά τώρα, το γαμήσανε εδώ" αλλά δεν κυριολεκτώ.

εγω το μονο που λεω ειναι το οτι το να ψαχνεις αληθοφανεια σε αυτη την σειρα ειναι το ιδιο με το να την ψαχνεις στο Star Trek ή στον James Bond οπως εσυ ανεφερες... δεν εχει νοημα, απλα καθεσαι βλεπεις και απολαμβανεις το κατα τα αλλα υπεροχο παραμυθι που σου πουλαει για αυτη την σαιζον η συγκεκριμενη εταιρια παραγωγης (Showtime αν δεν κανω λαθος)
    Click Me BITCH

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Tίποτα το ιδιαίτερο το επ, οκ είχε κάποια πλάκα γιατί ήταν σχετικά πρωτότυπο αλλά αν κάνουν δεύτερο παρόμοιο θα είναι (πολύ) εκνευριστικό. Γενικά ως τώρα έχω την εντύπωση ότι η 3η σεζόν είναι αρκετά χειρότερη από τις άλλες 2, σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες είτε είναι αδιάφοροι (οκ εξαιρείται η Κολλίνι) είτε απλά δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι τόσο θέμα αληθοφάνειας, πάντα είχε υπερβολικά πράγματα, απλά οι αντιδράσεις ήταν συνήθως σχετικά νορμάλ και εκεί βασιζόταν η σειρά, το επεισόδιο πχ της πρώτης σεζόν με το flashback σε Χανκ και Κάρεν ήταν ίσως το καλύτερο της σειράς , χωρίς να είναι γεμάτο με αστείες σκηνές κλπ. Γενικότερα ΟΛΗ η πρώτη σεζόν ήταν βασισμένη στους χαρακτήρες, εντελώς κωμικό επεισόδιο ήταν μόνο το πρώτο. Τώρα πχ σοβαρή πλοκή δεν υπάρχει, οκ κάτι θα παιχτεί με την Κάρεν, so what.
    Όλα αυτά χωρίς να λέω ότι έχει γίνει κακή σειρά ε. Απλά μου φαίνεται χειρότερη αρκετά, ίσως να φταίει ότι 2 πρώτες σεζόν τις είδα μαζεμένες

Συμφωνώ με τον παραπάνω για τη σειρά αξιολόγησης των κύκλων ως τώρα. Να προσθέσω ότι ο καλύτερος ήταν ο 2ος, με Ashby και ρογκεντρόλ, αλλά και με γενικότερα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν.

Απλά ρε παιδί μου, μπορεί και παλιότερα να γίνονταν υπερβολικά πράγματα αλλά κάτι ο μύθος του Λ.Α. και των ημισελεμπριτυς, κάτι το καλό στήσιμο, σε έπειθαν ότι μπορούν όλα αυτά να γίνουν. Η σκηνή στο σπίτι του Χανκ ήταν παρωδία. Δλδ ήταν η πρώτη φορά που δε με έπειθε ούτε ο ίδιος ότι πιστεύε οτιδήποτε έλεγε. Όποτε έπρεπε να πει κάτι "σημαντικό", ντριν το κουδούνι και πάλι από την αρχή. Άμα δε σας θύμησε ελληνική σειρά*, πάσο. Η πρώτη (ίσως και η δεύτερη σεζόν) ανάμεσα σε χαβαλέ, γαμήσια κλπ έδειχνε να έχει ένα βάθος, ένα σκοπό. Μπορεί να μην είχε, αλλά έπαιζε μαζί σου. Τώρα μου φαίνεται ρηχή. Το τέλος εκεί με την κόρη, μου έδωσε ελπίδες ότι θα αλλάξουν πάλι ρότα. 'α δείξει.

*μην πεταχτεί κανείς λεβέντης να πει ότι στις ελληνικές σειρές δε βλέπουμε μουνάκια

Ωχου καλά τα λες γενικά, αλλά κι εσύ πολύ το ψάχνεις τώρα. Ρίχτο στο χαβαλέ και δες καλύτερα, άλλωστε όλες οι σειρές περνάνε περιόδους (ακόμη και ολόκληρες σεζόν) κοιλιάς, κανείς δεν είναι τέλειος.

310 και...το Californication που μας αρέσει

Για τη συλλογή:

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Φοβερό φινάλε σε μια μέτρια σαιζόν. Θα ήθελα να είναι και το τελευταίο έβερ αλλά έχει πάρει παράταση

Spoiler
    μάλλον ΚΩΛΩΝΟΥΝ να μη δώσουν χάπι εντ όπως θα 'πρεπε οι μαλάκες.

Έντιτ:

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Απλά ρε παιδί μου, μπορεί και παλιότερα να γίνονταν υπερβολικά πράγματα αλλά κάτι ο μύθος του Λ.Α. και των ημισελεμπριτυς, κάτι το καλό στήσιμο, σε έπειθαν ότι μπορούν όλα αυτά να γίνουν. Η σκηνή στο σπίτι του Χανκ ήταν παρωδία. Δλδ ήταν η πρώτη φορά που δε με έπειθε ούτε ο ίδιος ότι πιστεύε οτιδήποτε έλεγε. Όποτε έπρεπε να πει κάτι "σημαντικό", ντριν το κουδούνι και πάλι από την αρχή. Άμα δε σας θύμησε ελληνική σειρά*, πάσο. Η πρώτη (ίσως και η δεύτερη σεζόν) ανάμεσα σε χαβαλέ, γαμήσια κλπ έδειχνε να έχει ένα βάθος, ένα σκοπό. Μπορεί να μην είχε, αλλά έπαιζε μαζί σου. Τώρα μου φαίνεται ρηχή. Το τέλος εκεί με την κόρη, μου έδωσε ελπίδες ότι θα αλλάξουν πάλι ρότα. 'α δείξει.

*μην πεταχτεί κανείς λεβέντης να πει ότι στις ελληνικές σειρές δε βλέπουμε μουνάκια
    πολλά +++
    Last edited by Dythor; 14-12-2009 at 17:39.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Spoiler
    Ε παραδοχή ουσιαστικά των σεναριογράφων ότι οι χαρακτήρες αυτής της σεζόν ήταν αδύναμοι, γι' αυτό και για να δώσουν δυνατό επ για φινάλε αναγκάστηκαν να επαναφέρουν την Μια. Γενικά ήταν επεισόδιο που ήξερες από την αρχή ότι κάτι θα συμβεί και θα χαλάσει το καλό κλίμα κλπ, εξάλλου στήθηκαν ένα σωρό σκήνικα για να σε προετοιμάσουν. Παρά τις όποιες υπερβολές πάντως πάρα πολύ καλό και ίσως το μοναδικό που θα θυμάμαι έντονα από αυτή τη σεζόν. Έχω περιέργεια τώρα στην 4η αφού περάσουν τα αρχικά ψιλοκωμικά που λογικά θα υπάρχουν, τι θα γίνει στη συνέχεια, αν μοιράσουν το χρόνο μεταξύ Χανκ και γυναίκας-κόρης. Ξέρουμε αν η Μια τέλειωσε από Heroes και γυρνάει μόνιμα;

Κεραμίδα όμως ε

Συμφωνώ με τον αποπάνω κατά τα άλλα.

Πάντως,
    Spoiler
    είναι προς τιμή των συγγραφέων ότι στο φινάλε δεν είναι αφελείς. Δλδ ναι μεν ο Hank είναι ο γαμάτος χύμα τύπος που ρίχνει όποια γκόμενα γουστάρει, γράφει τα πάντα στ'αρχίδια του και πάντα περνάει καλά κλπ, αλλά στο τέλος όλα αυτά δεν είναι χωρίς τίμημα. Από την αρχή έχουμε τη συνεχή απογοήτευση στο πρόσωπο της κόρης, στον 2ο κύκλο είχαμε τον θάνατο του Ashby, εδώ το μπουζούριασμα, και τα δύο ως εφαρμογή του "θερίζω ό,τι σπέρνω". Σαν να σου λένε δλδ "Σου φαίνεται ωραίος ο Hank και θα'θελες να'σαι αυτός ε; Για ξανασκέψου το." Και αυτό είναι που με κάνει να γουστάρω τη σειρά ακόμη πιο πολύ.
    Last edited by Parasight; 14-12-2009 at 23:09.

Tags for this Thread