στο αθλετιξ!!! αν και δε φαινονται καλα τα αυτοκινητα =/
καλα σκαω :ρ
Vielen Dank für alles was mal war
-και.. με τι ασχολείσαι?
-ε, να μωρέ.. ξαπλώνω ημίγυμνη πάνω σε πολυτελή αυτοκίνητα, σε όσο το δυνατόν πιο πρόστυχες πόζες, και λιγούρια φωτογραφίζουν τον κώλο και τα βυζιά μου.
. . .
ουφ ρε Χ
αστα παιδια να δουνε
αυτες δε ζουνε μονο απο αυτο. ας βγαζουν και κανα χαρτζηλικι αμα εχουν ωραιο σωμα, αφου τα λιγουρια πληρωνουν
Τα λιγούρια ας κάνουν οτι θέλουν.
Εσυ, με τα μυαλά που έχεις και αν είχες το ανάλογο σώμα, θα έκανες ποτέ τέτοια δουλειά?
Πραγματικά ακόμα και η πορνεία είναι πιο αξιοπρεπής ΙΜΟ.
ΠΟΥ'ΝΑΙ Ο ΡΕΪΖΟΡ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ![]()
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
κοιτα, αυτα τα "θα έκανες" είναι λίγο εκ του ασφαλους. είναι εύκολο να πεις "δε θα έπεφτα ποτε τοσο χαμηλα" αν ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτε να έχεις αυτη την επιλογή να κάνεις το μπιμπελό αυτοκινητου. οπότε, όσο δεν έχω το σώμα, δεν απαντάω
όσο για την πορνεία, νομίζω οτι οι ίδιες προτιμάνε να στήνονται όπως στήνονται, παρά να πρέπει να ικανοποιούν τον κάθε βρωμιάρη για 10 ευρω.
parasight, για να μάθεις τι να ποστάρεις που άλλη φορα
Mα εκεί ακριβώς στοχεύει η αγανάκτηση μου: στο οτι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να κανουν αυτο που κάνουν. Το είπες και μόνη σου, παύουν να είναι άνθρωποι, είναι μπιμπελό. Αδυνατώ να κατανοήσω τη λογική κάποιου που υποβιβάζει τόσο πολύ τον εαυτό του, όσο τρελά φράγκα κι αν παίρνει.
Και φυσικά δεν τίθεται θέμα "γιατί κάνουν αυτό και δεν πήγαν να γίνουν πουτάνες που είναι και πιο αξιοπρεπές", μην κάνεις την χαζή, ήταν απλώς ένα παράδειγμα.
Ενιγουεις.