Page 244 of 334 FirstFirst ... 144194234242243244245246254294 ... LastLast
Results 3,646 to 3,660 of 4999

Thread: Xwste ti trwte twra (submit what you eat now)

Senior Member

εγώ μια φορά ήρθε ένας τύπος μαυριδερός ήταν και μου λέει θες πρέζα λέω γω καμιά πακιστανική νοστιμιά θαναι αλλά αυτός έβγαλε ένα τσιγάρο όχι σαν αυτά που καπνίζουν συνήθως πιο μεγάλο αλλά μικρότερο από πίπα και μου δωσε και γω δεν ήξερα τι να το κάνω γιατί δε καπνίζω αλλά μύρισα λίγο τον καπνό και θυμήθηκα τότε στην εκκλησία που μας λιβάνιζαν και κοίταγα τη φούστα της κάτιας αλλά ένας παπάς με σκούντηξε και έπεσα πάνω στα καντήλια και πήρε φωτιά η φούστα και μετά ο μαυριδερός πήγε να με κεράσει ένα μπακλαβά γιατί λέει χρειάζεται αλλά εγώ είχα κάτσει κάτω και ήρθε ένα σκυλί και φώναζε και ο μαυριδερός έφυγε τρέχοντας κιεγώ έφυγα μετά από λίγο ωραίο πράμα η πρέζα τελικά.

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

μήπως κράτησες τη διεύθυνση για τον μπακλαβά;
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Quote Originally Posted by Swollen View Post
    βιολογικά ΚΑΙ διαίτης δύσκολο.. θέλω να πω τα διαίτης είναι "αντιθετα" στο όλο θέμα των βιολογικών

απο κει εν ξέρω. στην αιγαλαιάρα πάντως έχει ένα πολύ καλό μαγαζάκι στην Μεγ. Αλεξάντρου (κοντά στον καβουρομάστορα πωςτονελένε)
    thanks! a και πες μου κάτι, ένας συνάδελφος μου ανέφερε ένα σουβλατζίδικο - μεξικάνικο εκεί κοντά ΤΕΙ μεριά (δεν θυμόταν όνομα) τεράστιες μερίδες κ ετς, μήπως ξέρεις πως το λένε? γιατί έχω γίνει θαμώνας της περιοχής σου τελευταία

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Ιμπιουρ τα βιολογικά δεν είναι διαίτης. Ειδικά μαγαζιά δεν ξέρω, αλλά στα μεγάλα σούπερ μάρκετ έχει ολόκληρο σέξιον με ό,τι παπαριά μπορείς να φανταστείς. Επίσης -ψιλοάκυρο- αλλά είναι και τα γλυκά για διαβητικούς. Έχει ένα ζαχαροπλαστείο στη Μαβίλη που έχει και από αυτά.
    Feed my fear

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Ρυζογκοφρέτες, μπισκοτάκια, all bran και μαλακίες

Spoiler

Κοτόπουλο κοκκινιστό, πατάτες, χωριάτικη τίγκα στο λάδι και στη φέτα

εκανε ο μικρος μου αδερφος φαρφαλες με κιμα και τα γαμησαν ολα.... σκληρο τυρι δανιας τριμμενο απο πανω

και σαλατα λαχανο με τα σχετικα (αυτη την εκοψα εγω)

και κουκα-κουλα ζερο για να κατεβει το σμπαραμπλιαχ απο τα αμυλα των ζυμαρικων

αυτα
    Click Me BITCH

Quote Originally Posted by rat_poison
    Your music licence has been revoked. Format your hard-drives and turn over your mp3player as soon as possible.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

blackie εισαι ο σατανας ο ιδιος γαμω τημπαναγια
    υπομονή

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Kuolema View Post
    @Drumsick χαζομάρες.

Btw, επειδή το πόσταρε κάποιος στο Φέισμπουκ και το θυμήθηκα:

Λέγεται κινάφα ναμπουλσία γιατί το φτιάχνουν στη Νάμπλους στη Δυτική Όχθη (και όπου υπάρχουν Παλαιστίνιοι) και σε τεράαααστια ταψιά. Είναι 1000_θερμίδες_η_μπουκιά, αλλά αξίζει. Έχει άπειρο τυρί (δεν ξέρω τι) και άπειρο σιρόπι. Έχει δει κανείς να το πουλάνε κάπου;
    Και εγώ για Κιουνεφέ θα σου έλεγα ως κοντινό. Στα νότια Bereket με το όνομα , και μοσχοβολάει ροδόνερο.
    Αν πάτε πιπίτσες και διπλαρώσετε τον σερβιτόρο ίσως σας πει για το τυρί.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Δε διπλαρώνουμε κανένανΕ εμείς.

Wiki λέει ότι φτιάχνεται με τυρί Νάμπλους: Nabulsi (or naboulsi) is one of a number of white brined cheeses made in the Middle East. Its name denotes its place of origin, Nablus, and it is well-known throughout the West Bank and surrounding regions. It is the principal cheese consumed in Jordan.Produced primarily from sheep milk, goat's milk is also used. Nabulsi cheese is white and rectangular in shape. It is semi-hard with no gas holes. It becomes soft and elastic when heated. It is a typical ewe's or goat's milk cheese, but is traditionally flavored with mahlab (Prunus mahaleb) and mastic (Pistacia lentiscus) added to the boiling brine. It is can be eaten fresh as salty table cheese or can be fried in oil, and it is also a major ingredient of the Arabic dessert knafeh.

Άρα πρέπει να πάω στη Νάμπλους να το φέρω. Καλά θα ήταν
    Feed my fear

Senior Member

Ίσως να βγαίνει κάτι σχετικό με χαλούμι. Η περιγραφή ταιριάζει, και το μαχλέπι και η μαστίχα του ταιριάζουν σίγουρα.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Εχω κατι χαλλουμια, παστουρμαδες κυπριακους, σεφταλιες ξερωγω στο ψυγειο που δεν παιζει να τα φαω. τα θελει κανεις?
    υπομονή

Senior Member

μολις πεις χαλουμι, πεταγονται οι κυπριοι σαν τα σκουλικια στη βροχη ! (φυσικα και τα θελω)

cabrón Xtikio's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Εχω κατι χαλλουμια, παστουρμαδες κυπριακους, σεφταλιες ξερωγω στο ψυγειο που δεν παιζει να τα φαω. τα θελει κανεις?
    egw alla eimai makria

Quote Originally Posted by Impure View Post
    Πειτε μαγαζια με βιολογικα και διαιτης αλλα γευστικα και καλα κ να χουν σοκολατοειδη κλπ. κεντρο η προς βορεια προαστεια (Ν.Ηρακλειο)
    για τα διαίτης νομίζω σε κάλυψαν οι προηγούμενοι. Για βιολογικά υπάρχει το Lena's bio στο Σύνταγμα (Νίκης 11, κάθετη στη Μητροπόλεως) το οποίο έχει και φαγητό, πεντανόστιμο και πανάκριβο επίσης. Άλλο ένα είναι ο Βιολογικός Κύκλος στην Ακαδημίας, 84, δίπλα στο εστιατόριο Restό (βιολογικό κι αυτό). Η αλυσίδα Green Farm (δεν ξέρω αν έχει γλυκά). Στην Πανεπιστημίου υπάρχουν αυτά των Οικολόγων Ελλάδας, λίγο λολ αλλά στο εστιατόριο (δεν έχω φάει ποτέ) μπορείς να πάρεις φρέσκους χυμούς από διάφορα φρούτα μιαμ. Για φαί μόνο έχει ανοίξει ένα στην Κωλέττη στα Εξάρχεια, δίπλα στο Πωλείται (δεν έχω συγκρατήσει όνομα).

Για μαγαζιά στο Ηράκλειο από το κοντρόλ με πληροφορούν πως
    ΑΛΕΞ. ΔΙΑΚΟΥ 11 - 210 2846948 «ΜΟΡΦΕΑΣ»
    ΑΥΓΗΣ 13 - 210 2830116 «ΣΤΑΜΟΥ Κ.»
    ΣΤ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ 7 & ΠΑΛΛΑΔΟΣ - 210 2759904 «ΒΙOΡΑΜΑ»

Γενικότερα, http://www.bionews.gr/frameathens.htm για όποιον ενδιαφέρεται για βιολογικά προϊόντα και εστιατόρια

Senior Member 00i00's Avatar

aυτο το αστειο με τις τιμες των ''βιολογικων'' πρεπει να σταματησει καποτες ε?