ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΕΟΣ!
ΠΟΝΑΩ
Κάτι παρόμοιο με Μασκαρπόνε θα βάζουν λογικά.
ςικι
Mascarpone has an extremely similar taste and quality to Iraqi Gaymer (sometimes spelled "Geimer")
Resistance is useless
Μενάνδρου ftw.
Αυτό που λέτε δεν το έχω δει Αθήνα, αλλά και το αιγυπτιακό στην Κοτζιά έχει ωραία σιροπιαστά. Του Gülloglu (και γενικότερα τα τούρκικα και τα ιορδανικά που έχω δοκιμάσει) δεν είναι τόσο σιροπιαστά όσο τα έχουμε συνηθίσει και βασίζονται περισσότερο στο βούτυρο παρά στο σιρόπι κι είναι λιγάκι χαζό αυτό, όλοι ξέρουν πως το σιρόπι είναι καλό πράμα.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Και το βούτυρο αηδία! Γκιουλίογλου τότε την επόμενη φορά. Είμαι περίεργη πόσο διαφορετικό θα είναι. Είχα ψάξει για συνταγές αλλά θέλει είτε μοτσαρέλα (δε φέικ όψιον) ή τυρί Συρίας που δεν ξέρω με τι μπορεί να μοιάζει. Πάντως αν δεν το φας από το γαζιώτικο βρωμομάγαζο σε πλαστικό πιατάκι, στη μέση της πλατείας με τα ποντίκια, δεν λέει
Μενάνδρου \m/ Θα ξαναρωτήσω πού ακριβώς είναι το μαγαζί να πάμε να βρούμε πράσινα και ροζ πακιστανικά γλυκά (να τα ταΐσουμε στο γάτο).
Feed my fear
Πειτε μαγαζια με βιολογικα και διαιτης αλλα γευστικα και καλα κ να χουν σοκολατοειδη κλπ. κεντρο η προς βορεια προαστεια (Ν.Ηρακλειο)
βιολογικά ΚΑΙ διαίτης δύσκολο.. θέλω να πω τα διαίτης είναι "αντιθετα" στο όλο θέμα των βιολογικών
απο κει εν ξέρω. στην αιγαλαιάρα πάντως έχει ένα πολύ καλό μαγαζάκι στην Μεγ. Αλεξάντρου (κοντά στον καβουρομάστορα πωςτονελένε)
I must have some booze. I demand to have some booze
Shireen Mahal
Ένα πολύχρωμο γλυκοπωλείο, γεμάτο σιμιγδαλένιες μπουκίτσες από την Αραβία, το Πακιστάν και την Ινδία. Μην παιδεύεστε με τις δυσπρόφερτες ονομασίες. Απλώς δείξτε ποιο γλυκάκι θέλετε και δοκιμάστε (Μενάνδρου 15-17, στη στοά).
Αγκόπ Μπακαριάν
Θα σας τραβήξει η βιτρίνα με τα γλυκά, αλλά το σουξέ του είναι οι φρεσκότατες αραβικές πίτες (Μενάνδρου 24).
Μασίς
Μενάνδρου 24
Λιβανέζικο μίνι μάρκετ
Highlight: τα ταψιά με γλυκά από Πακιστάν και Ινδία
Κλεοπάτρα
Κρατίνου 11-13
Αιγυπτιακό μίνι μάρκετ
Highlight: τουρσί, χουρμάδες και σακούλες με όσπρια
+ στο ρώσικο στη Μενάνδρου + Ευριπίδου για μυρωδικά + Σοφοκλέους. Ψήσου.
Ταμαγκόθι γράφεις στη λαίφο?![]()
Κάποια πρέπει να είναι από αθηνόραμα, τα μαζεύω κατά καιρούς σε τχτ.=ρ
Έλα μωρέ, νόμιζα πως ήταν φανερό ότι δεν τα έγραψα εγώ έτσι που είναι γραμμένα, δεν ήθελα να τα περάσω για δικά μου.
ου ναι, 2-3 μονες να πανε στοα μενανδρου
με κου κοτεψαμε τοτε (παρ' όλο που δουλευει μπετονιερα), αμα ειναι και το ταμαγκοθι μαζι ισως κανει τη διαφορα!
Vielen Dank für alles was mal war
θα σας βιάσουν και τις τρείς μέρα μεσημέρι! άσε που μπορεί να πέσετε πάνω σε καμιά ένεση καταλάθος και να γίνετε ζάκια και τότε άστα.
α, εγώ τα έχω πάθει αυτά όλες τις άλλες φορές που έχω πάει με τη μάνα μου κι έχω συνηθίσει, δεν είναι τίποτα.
Θενκς ταμαγκοθάκι μου. Το πρώτο πρέπει να 'ναι. Εγώ ψήνομαι πάντως!
Ναι, τις ενέσεις φοβάμαι περισσότερο κι εγώ. Παρότι δουλεύω μπετονιέρα...
Feed my fear
λοκι εισαι ενας βλακας
λιγο ειναι να χασεις την παρθενια σου και να γινεις ζακι;
Vielen Dank für alles was mal war
αν την χασεις στην μενανδρου θα ξερουμε τουλαχιστον που την εχασες και θα παμε να στην ξαναβρουμε, μην ανησυχεις.
υπομονή