Results 1 to 15 of 75

Thread: Ulver 14/11 @ Gagarin 205

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Καλημερα.

Το πρωτο μου live μετα απο παρα πολυ καιρο που πηγα σαν ακροατης. Δεν πηρα μηχανη, πληρωσα το εισιτηριο μου και δεν ανησυχουσα για τιποτα.
    Θα ηθελα να ειχα καλυψει το γεγονος αλλα φαινεται η φωτογραφος του LIFO ειχε προτεραιοτητα.
    Τελοσπαντων στην τελικη καλυτερα, γιατι μου ελειψε το live χωρις υποχρεωσεις.
    Ξεκινησαν, ολα ηταν ΤΕΛΕΙΑ. απο την κοιλιτσα του Garm μεχρι και την τσιχλα που πατησα και δεν με ενοχλησε.
    Ειχα φυγει καπου αλλου. Για μια φαση κατεβηκα πισω και ακουσα οτι η διπλα μου μιλουσε για καφεδακι απο δευτερα και τετοια. Την εκανα mute και απολαυσα την συναυλια. Οταν τελειωσαν ειπα: "η περασε γρηγορα η ωρα και δεν το καταλαβα η παιξανε πολυ λιγο." τελικα ειδα το ρολοι μου και παιξαν οση ωρα περιπου περιμενα να παιξουν.
    Οταν βγηκε παλι στη σκηνη ο Garm και ειπε να περιμενουμε ενιωσα καπως: " " .
    Βγηκανε και παιξανε I Troldskog faren vild και ειπα ok, απο τα καλυτερα live που εχω παει ποτε.

Ο Garm δε βαριοτανε να παιξει. Οσες φορες εκανε φατσα ητανε γιατι περιμενε τον κοσμο να βγαλει τον σκασμο για να ξεκινησει το επομενο τραγουδι.

Γενικα οι Ulver ΓΑΜΗΣΑΝΕ και οσοι δεν σας αρεσαν απλα ξυνιζετε για να ξυνισετε επειδη δεν ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι με τιποτα.
    Απο την αλλη, η εταιρια που τους εφερε... απαραδεκτη. το μερος που τους εβαλε αρχικα ηταν ΣΚΑΤΑ. Ενα τετοιο live θα ηταν ενα εκατομυριο φορες καλυτερο αν ηταν καπου που ο κοσμος καθοτανε.
    Επισης ο ηχος ακουγοτανε ετσι γιατι ηταν ολη η σκηνη γεματη πυκνωτικα μικροφωνα studio στα ακουστικα οργανα και ο χωρος ειναι χειριστος για κατι τετοιο αφου τα μικροφωνα μαζευανε απο παντου και γινοταν ψιλοπανικος. δεν ειναι κανιπαλ κορπς που βαζουν 2 δυναμικα μικροφωνα και για να παρουν ηχο πρεπει να τα σπασεις στο ξυλο.
    Last edited by μπιζαριος; 15-11-2009 at 13:52.
    υπομονή