Page 482 of 609 FirstFirst ... 382432472480481482483484492532582 ... LastLast
Results 7,216 to 7,230 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Senior Member Daffy's Avatar

Την εκ βάθρων ανακαινισμένη νέα πτέρυγα του Παιδογκολογικού Τμήματος της B’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, εγκαινίασε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Η ανακαίνιση έγινε με δωρεά του συλλόγου «Λάμψη» στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Παντελάκη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο Φεβρουάριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Eίχε αφήσει σε έναν φάκελο την επιθυμία του αυτή προτού φύγει από κοντά μας και έδωσε εντολή να μην δει το φως της δημοσιότητας μέχρι να ολοκληρωθεί. Την επιθυμία του αυτή, έκανε πράξη ο επιστήθιος φίλος του, Γιώργος Λυσσαρίδης. Ήρθε σε επαφή με το νοσοκομείο και υλοποίησε την απόφαση του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ. Τρεις μήνες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν τα έργα και 650.000 ευρώ, όλα δωρεά του Γιώργου Παντελάκη.

megaloi anthropoi re pousti

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

ε ναι, που θα χωρεσουν ολοι αυτοι που στελνει στο νοσοκομειο ο γκαρσια?

lcsgp FIXXXER's Avatar

To αποπανω σχολιο σε συνδυασμο με την εικονα στο σιγκ του ατιλα ειναι απλα

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    Την εκ βάθρων ανακαινισμένη νέα πτέρυγα του Παιδογκολογικού Τμήματος της B’ Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, εγκαινίασε η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Η ανακαίνιση έγινε με δωρεά του συλλόγου «Λάμψη» στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Παντελάκη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον περασμένο Φεβρουάριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Eίχε αφήσει σε έναν φάκελο την επιθυμία του αυτή προτού φύγει από κοντά μας και έδωσε εντολή να μην δει το φως της δημοσιότητας μέχρι να ολοκληρωθεί. Την επιθυμία του αυτή, έκανε πράξη ο επιστήθιος φίλος του, Γιώργος Λυσσαρίδης. Ήρθε σε επαφή με το νοσοκομείο και υλοποίησε την απόφαση του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ. Τρεις μήνες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθούν τα έργα και 650.000 ευρώ, όλα δωρεά του Γιώργου Παντελάκη.

megaloi anthropoi re pousti
    χμ καλά ντάξει δε λέω, άλλοι δεν κάνουν ούτε αυτό, αλλά μετά θάνατον δεν το λες και γενναιοδωρία.

seattle 7 lebowski's Avatar

Εφυγε από τη ζωή ο Ντε Νίγκρις

Ο Μεξικανός φορ της ΑΕΛ, Αντόνιο Ντε Νίγκρις από σήμερα το πρωί έπαψε να είναι κοντά μας. Ο "Ελ Τάνο" τα ξημερώματα αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Σοκ και στο Μεξικό.
    Οτι να'ναι ρε πουστη μου...

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

ti na pw re file..den kserw ti katara exei pesei twra teleutaia..
    paei o enke traumatizetai sovara o keeper totenhal kai twra o de nigris

Senior Member 00i00's Avatar

για την σπυριαρα στα μοσχοβολιστα παπαρια μου...αλλα...

Την μεγάλη έκπληξη έκανε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς προχώρησε σε συμφωνία με τον έλληνα σέντερ Λάζαρο Παπαδόπουλο! Ο ύψους 2.12 παίκτης, που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντιναμό Μόσχας, όπως βέβαια και στην εθνική ομάδα (πρωταθλητής Ευρώπης το 2005) ντύνεται στα «ασπρόμαυρα» με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την μεταγραφή του. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Υστερα από επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή, όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού», αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ). Επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ομάδας της Ευρωλίγκα και τα καθαρά έσοδα από αυτό το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον ΟΣΕΚΚ».

...εισαι ΠΑΟΚ

Senior Member

καλά, ο Λάζαρος τα 'δωκιε τα λεφτά. Όχι ο επίσημος ΠΑΟΚ.

ναι...ο pontiac ''εισαι ΠΑΟΚ''

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post

χμ καλά ντάξει δε λέω, άλλοι δεν κάνουν ούτε αυτό, αλλά μετά θάνατον δεν το λες και γενναιοδωρία.
    απο τροχαιο εφυγε ρε...δεν ηταν αρρωστος να περιμενει τον θανατο του και να εξασφαλισει την υστεροφημια του

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    για την σπυριαρα στα μοσχοβολιστα παπαρια μου...αλλα...

Την μεγάλη έκπληξη έκανε σήμερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς προχώρησε σε συμφωνία με τον έλληνα σέντερ Λάζαρο Παπαδόπουλο! Ο ύψους 2.12 παίκτης, που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντιναμό Μόσχας, όπως βέβαια και στην εθνική ομάδα (πρωταθλητής Ευρώπης το 2005) ντύνεται στα «ασπρόμαυρα» με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την μεταγραφή του. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λάζαρο Παπαδόπουλο, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Υστερα από επιθυμία του ίδιου του καλαθοσφαιριστή, όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού», αλλά και στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ). Επίσης το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και ομάδας της Ευρωλίγκα και τα καθαρά έσοδα από αυτό το φιλικό παιχνίδι θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στον ΟΣΕΚΚ».

...εισαι ΠΑΟΚ
    πάμε για αμέτρητα ΧΟΥΚ!!!!!
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

τωρα θυμηθηκα:

ποιος μπορει να κανει την καλη να βρει εκεινο το ποστ που ειχε γραψει ο μιτσμανν(?) για τον παπαδοπουλο...και καλα σα συνεντευξη και ελεγε για τα χουκ και ολα αυτα...ηταν epic πραγματικα

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    τωρα θυμηθηκα:

ποιος μπορει να κανει την καλη να βρει εκεινο το ποστ που ειχε γραψει ο μιτσμανν(?) για τον παπαδοπουλο...και καλα σα συνεντευξη και ελεγε για τα χουκ και ολα αυτα...ηταν epic πραγματικα
    δεν θυμάμαι αν το είχα βάλει εγώ ή ο Μιτς, πάντως σίγουρα το έχω, ήταν από το μπλογκ ενός φίλου, όταν πάω Θεσσαλονίκη θα το ξεθάψω από τα backup cd και θα το ξαναποστάρω.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

Συνεντευξη με τoν στυλοβατη της Εθνικης ομαδας, τον πολυ Λαζαρο Παπαδοπουλο.

- Λαζο καλησπερα.

- Γεια χαρα σε ολους.

- Λαζο, πρωτη ηττα στο Eurobasket απο τη Ρωσια, τι εχεις να πεις στους Ελληνες φιλαθλους.

- Τους χαιρετισμους μου.

- Δευτερη θεση στον ομιλο, την αξιζουμε?

- Οχι.

- Μερικοι λενε πως εχουμε προβλημα στην επιθεση, συμφωνεις?

- Δε θα'το λεγα, για μια ακομη φορα ξεπερασαμε τους 50 ποντους οποτε ειμαστε ικανοποιημενοι.

- Δε νομιζεις πως 50 ποντοι ειναι λιγοι για να κερδισεις ενα παιχνιδι?

- Οχι, πρεπει να δουλεψουμε περισσοτερο στην αμυνα ωστε να περιορισουμε τους αντιπαλους στους 40 και τους 30 ποντους, ή αν ειναι δυνατον να κρατησουμε ανεπαφη την εστια μας και να παιξουμε με αντεπιθεσεις κι εναν φουνταριστο.

- Πιστευεις πως επαρκεις ως ο βασικος center της εθνικης ομαδας?

- Η φυσικη μου θεση ειναι στα γκαρντ, αλλα κανω οτι μπορω.

- Τι εχεις να πεις για τον Κωνσταντινο Κουφο, πιστευεις θα παρει τη θεση σου?

- Δε νομιζω, το στυλ παιχνιδιου μας ειναι πολυ διαφορετικο.

- Πραγματι, αυτος σκοραρει, εσυ οχι.

- Κοιτα, ο Κωστακης ειναι καλος, αλλα θελει ακομη εμπειρια, να δεσει ως παικτης, να μαθει να παιζει μεσα στη ρακετα, αλλα κι εξω απο αυτην, να αποκτησει κινησεις.

- Εννοεις να μαθει να κανει χουκ.

- Ακριβως, το χουκ ειναι το Α και το Ω στο μπασκετ.

- Πραγματι, ειναι το ατου σου. Πες μου, τη δουλευεις χρονια αυτη τη κινηση?

- Φαινεται?(αυταρεσκο χαμογελο)

- Οχι. Πες μου και κατι αλλο, μπορεις να κανεις κατι αλλο εκτος απο χουκ?

- Ναι, μπορω να γυρναω και να πεταω την μπαλα χωρις να βλεπω.

- Δηλαδη χουκ.

- Πες το κι ετσι(γελια)

- Λαζο, τα rebound κι εσυ, ποια η σχεση σας και ποτε σκοπευεις να αρχισεις να τα μαζευεις.

- Συμφωνησαμε με τον κοουτς τα rebounds να τα παιρνει ο Σπανουλης κι εγω να κανω σκριν στον εαυτο μου.

- Μα εισαι ψηλοτερος.

- Ακριβως, τους αιφνιδιαζουμε.

- Πες μου Λαζο, στον Ηρακλη επαιζες καλο μπασκετ, τι μεσολαβησε και εγινε μετριος.

- Δεν εχω ιδεα.

- Μηπως φταιει το μαλλι?

- Πιθανον, πολλες φορες δε βλεπω τι κανω.

- Αυτο εξηγει εν μερει και τα ποσοστα σου.

- Η μαγεια του χουκ ειναι οτι δε χρειαζεσαι ορατητα.

- Και πως προσανατολιζεσαι προς την μπασκετα?

- Ενστικτο.

- Μαλιστα, πες μου Λαζο, που πιστευεις πως μπορει να φτασει αυτη η εθνικη μετα το σημερινο?

- Η ομαδα εχει αποδειξει πως ξερει να παιρνει τα μεγαλα παιχνιδια, εχει νοοτροπια νικητη, το σημερινο ηταν ενα απλο ματς καταταξης, μαλλον αδιαφορο, στα σημαντικα παιχνιδια ολοι γινομαστε μια γροθια και παιρνουμε το αποτελεσμα που θελουμε.

- Προφανως αναφερεσαι και στον περσινο τελικο με την Ισπανια, ενα ματς που εκρινε τον παγκοσμιο τιτλο, τον πρωτο που θα επαιρνει ποτε η χωρα σε ομαδικο αγωνισμα και μαλλον θα αργησει να εχει παρομοια εκαιρια να ξαναπαρει και στον οποιο ο κωλος μας διευρυνε τοσο πολυ την εκλογικη του βαση ωστε να εγγυαται πεντακομματικη βουλη.

- Ο περσινος τελικος δεν ειχε σημασια για μας, απο τη στιγμη που συντριψαμε τους Αμερικανους.

- Κουμμουνιστης Λαζο?

- Οχι. Ζαπατιστας(δακρυα)

- Λαζο, προλαβαινουμε να διορθωσουμε τα κακως κειμενα μεχρι τον αγωνα με την Ισπανια?

- Νομιζω πως ναι.

- Μα το κενο ειναι μονο μια μερα, θα προλαβεις να μαθεις να παιζεις μπασκετ σε αυτο το διαστημα?

- Θα με βοηθησει ο Ντικουδης.

- Η μεταγραφη σου στη Real, πιστευεις θα επηρεασει την αποδοση σου σε αυτο το ματς?

- Οχι, θα δωσω το 100%

- Πιστευεις θα ειναι αρκετο?

- Με αποκαλεις πουλημενο?

- Οχι, αχρηστο. Πες μου, πιστευεις πως ο Σοφοκλης θα βοηθουσε αν ηταν εδω?

- Βεβαια, χρειαζομαστε εναν αξιοπιστο Center, μεταξυ μας, ο Σπανουλης δεν ειναι και το πρωτο μποϊ.

- Ναι, κλεινοντας, κανε μου μια εκτιμηση, ποσο μεγαλο θα'ναι το παπαρι που θα φαμε απ'τους Ισπανους?

- Μεγαλο αλλα οχι οσο μεγαλα ειναι τα μαλλακια μου(γελια/ναζι)

Λιχουδης

Συνεντευξη με το μυαλο της Εθνικης ομαδας, τον πολυ Δημο Ντικουδη.

- Δημο καλησπερα.

- Καλησπερα σε ολους

- Δημο με τη χθεσινη σου εμφανιση μας εντυπωσιασες ολους, τι εχεις να πεις.

-Ε κοιτα να δεις, η ομαδα παιζει καθε φορα στο 100% και εγω βαζω τα δυνατα μου και προσπαθω να κανω αυτα που εχει πει ο κοουτς, αυτο.

- Πολλοι στην Ελλαδα σε χαρακτηρισαν ως MVP του χθεσινου αγωνα.

-Προσπαθω να μη δινω σημασια στις κακοηθειες και να κοιταω τη δουλεια μου.

- Πες μου Δημο, οταν εβλεπες πως η ομαδα δε τραβαει το αποφασισες πως επρεπε να παρεις το παιχνιδι πανω σου ή απλα σου βγηκε?

- Κοιτα να δεις, εγω θελω να δινω καθε φορα το 100% και να κερδιζει η ομαδα μου και να περναμε καλα πανω απ'ολα.

- Που βρηκες τα ψυχικα αποθεματα για αυτη την υπερπροσπαθεια?

- Πιστευω μιλησε η ελληνικη ψυχη αλλα ολα τα παιδια εδωσαν το 100%.

- Ναι, αλλα εσυ ξεχωρισες, οι μεγαλοι παικτες ειναι για τους μεγαλους αγωνες λοιπον.

- Πιστευω ειμαι ακομη αρκετα νεος.

- Δημο, οι βολες και εσυ, ποια η σχεση σας, ποτε σκοπευεις να μαθεις να τις βαρας?

- Εμενα μ'αρεσει να καρφωνω βασικα.

-Ναι, αλλα δεν μπορεις να καρφωσεις απ'τη γραμμη των βολων.

- Ναι το ξερω, ειναι πολυ ενοχλητικο, αλλα οι κανονισμοι ειναι κανονισμοι.

- Στη τεταρτη περιοδο που πηρες την ομαδα πανω σου τι σκεφτοσουν.

- Βασικα ο κοουτς μου ειπε να μπω και να καρφωσω το πορτοκάλι στο στρογγυλο και εγω εδωσα το 100%.

- Πες μου Δημο, 4 δευτερα πριν το τελος, εχεις την μπαλα και το μισο court δικο σου, γιατι δεν την κρατας ωστε να ληξει το παιχνιδι και να κερδισουμε?

- Ηθελα πολυ να καρφωσω.

- Μαλιστα, τι εχεις να πεις για τους διαιτητες, πιστευεις ευνοησαν την ομαδα μας?

- Διαιτητες?

- Γκριζα ρουχα, σφυριχτρα στο στομα, φερνουν βολτες στο γηπεδο?

- Α, νομιζα ηταν τροχονομοι(γελια)

- Οι Σερβοι φαινονταν πολυ εκνευρισμενοι μετα το τελος του ματς, μαλιστα ο Μιλισιτς ειπε πως θα γαμησει τους διαιτητες και τις κορες τους, οχι απαραιτητως με αυτη τη σειρα, τι εχεις να πεις?

- Ευτυχως δεν εχω κορες(γελια)

- Σκοπευεις να κανεις παιδια Δημο?

- Ναι με τον κοουτς το συζηταμε καιρο και εχω στρωθει στη δουλεια.

- Πιστευεις πως η ομαδα μπορει να επαναλαβει το θριαμβο του Βελιγραδιου?

- Δε ξερω, μπορει.

- Ισπανια, θελετε ρεβανς για την ταπεινωτικη ηττα στον περσινο τελικο?

- Δε ξερω.

- Τι εχεις να πεις για τους Πελαργους που ταξιδεψαν απο την Ελλαδα για να σας δουν?

- Ηρθαν πελαργοι να μας δουν?

- Ναι.

- Πως?

- Με το αεροπλανο.

- Και που πηγαν τωρα?

- Στο ξενοδοχειο τους.

- Α....Ωραια(προβληματισμος).

- Δημο, ο κοσμος θελει να μαθει περισσοτερα για'σενα. Τι κανεις οταν δεν εκτελεις απ'τα 6 και 25.

- Καρφωνω.

- Εννοω στον ελευθερο χρονο σου.

- Α, βλεπω πολλα παιδικα.

- Ποιος ειναι ο αγαπημενος σου ηρωας?

- Ο Γκουφη.

- Γιατι σου αρεσει ο Γκουφη.

- Γιατι κανει γιουκ, γιουκ(γελια)

- Τι εχεις να απαντησεις σε αυτους που σε κατηγορουν πως εισαι εντελως αμπαλος και πως αφου εσυ αναδεικνυεσαι ως το μυαλο της Εθνικης η ομαδα, και ισως το εθνος, ειναι καταδικασμενα?

- Τους βρισκω υπερβολικους.

- Δημο Ντικουδη, σ΄ευχαριστω για το χρονο σου, καλη συνεχεια.

- Γεια σου(γελια)