Quote Originally Posted by carheart View Post
Καλημέραααα! Πείιιιιιιτε τρόοοοοοπους να επαναφέρουμε δεδομένα σκληρού δίσκου. Οι λεπτομέρειες. Δεν υπήρχε antivirus, ο υπολογιστής μέσα σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα γέμισε αρρώστχιες, έτρεξα να βάλω το μακάφι αλλά ενώ το εγκαθιστούσε δεν άνοιγε με τίποτα, καθάρισα 15 πραματάκια με spybot, έστρωσε λίγο, έκανα ένα restart και τέρμα, εν φόρτωναν τα windows ούτε καν από cd. Έκανα ένα repair (για εκκίνηση διαδρομής) από το σιντί, αλλά πάλι δεν bootαρε. Δεν πείραξα κάτι άλλο, διότι στο particion table μου έδειχνε πως έχω Ένα σκληρό συνολικής χωρητικότητας 130gb, με 10mb ελεύθερα, ενώ έχω εναν 320gb, χωρισμένο σε 290-30. Τα windows εγκατεστημένα στον μικρό, αλλά άμα τον βλέπει όλο μαζί, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Επόμενη μέρα τρέχω ubuntu και βλέπει Έναν εξωτερικό με τίτλο 320gb, ανοίγω, συνολική χωρητικότητα 10mb λέει, ενώ χρησιμοποιούνται 7,3gb (22 αρχεία όλα κιόλα, δεν αναγνώρισα ούτε ένα). Είμαι σε λάπτοπ τώρα, και έχω χάσει γύρω στα τέσσερις χιλιάδες άλμπουμς, φωτογραφίες, ταινίες, σημειώσεις, και με δυό λόγια τα πάντα, και όχι μόνο δικά μου. Πείτε ιδέες.
εγώ θα έβαζα στο "ζωντανό" μηχανάκι το GetDataBack (warezadika) και θα φόρτωνα εξωτερικά τον σκληρό δίσκο με το πρόβλημα, και θα προσπαθούσα να κάνω ρικοβερ τα αρχεία και μετά φορματ.