View Poll Results: ???

Voters
23. You may not vote on this poll
  • NAI!

6 26.09%
  • OXI!

17 73.91%
Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 116

Thread: διαδήλωση ενάντια στην τρομοκρατία

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by attila View Post
    μια τετοια διαδηλωση(λολ) θα ηταν πιο αστεια και απο αυτη των μπλογκερς που μαζευτηκανε αυγουστο μερα μεσημερι με μαυρα στο συνταγμα και ανα 5λεπτο ριχνανε μουτζες στη βουλη
    αυτό είναι αλήθεια?

αν ναι παίζει κανένα λινκ με πικς?

βουβη διαμαρτυρια και πουτσες μαυρες

Senior Member 00i00's Avatar

μπλογκερς...κουραδοπελτεδες στον ντορβα

ενας με φλογοβολο δεν βρεθηκε εκεινη την μερα?

μια ναπαλμ ενα κατιτις

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    μα όχι, λέγε την Χ πανηλίθια επειδή την έκλεψαν, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις αυτό, και όταν σου επισημαίνουν πως είσαι ένας καθυστερημένος μαλακάκος φεύγε και "μπα", έχει πολύ γούστο!

Προτασιακη λογικη εχετε στη σχολη σου? Οχι ε?
    Δεν ειπα την Χ πανηλιθια επειδη την εκλεψαν, ειπα οτι την εκλεψαν επειδη ειναι πανηλιθια.
    Αυτο δε σημαινει οτι οποιον κλεβουν ειναι πανηλιθιος. Αλλοι, οπως εσυ, προφανως δεν προσεχουν αρκετα.
    Αλλοι ειναι μεθυσμενοι και κοκκαλο. Αλλοι ειναι ο ικονοκλαστ.
    Δεν με έχουν κλέψει ποτέ και θέλω να ξέρεις ότι είμαι πάντα μεθυσμένος και κόκκαλο. M' αρέσει πολύ να σε βρίζω γιατί είσαι τελειωμένος μαλάκας αλλά: στο παρόν θρεντ εγώ θέλω να κάνω πολιτική κουβέντα. Εσύ προσωπικά, εκτός απο τελειωμένος μαλάκας, είσαι και ανήμπορος να κάνεις κάτι τέτοιο και αυτό αποδεικνύεται απο τις πυκνές αποκλειστικές συνεισφορές σου σε πολύ καίρια ζητήματα όπως οι κυλιόμενες και τραγελαφικοί, το κάπνισμα και οι τραγελαφικοί και γενικά όλες αυτές οι αρχιδιές που για κάποιο λόγο εξιτάρουν τους φίξερς του κόσμου αυτού. Τουτέστιν, φύγε απο το θρεντ μου ρε παπάρι, τέλειωσες ένα εφαρμοσμένο και πας να πουλήσεις μούρη για λογική. Μάθε τι σημαίνει πρώτα "Ο.Ε.Δ.". Γελοίε.

Πως ήμουν;
    Μπα, πέρα απ' την πλάκα, καλός ήσουν.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Σάλτα δομήσου εσύ ρε μαλάκα.

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    μα όχι, λέγε την Χ πανηλίθια επειδή την έκλεψαν, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις αυτό, και όταν σου επισημαίνουν πως είσαι ένας καθυστερημένος μαλακάκος φεύγε και "μπα", έχει πολύ γούστο!

Προτασιακη λογικη εχετε στη σχολη σου? Οχι ε?
    Δεν ειπα την Χ πανηλιθια επειδη την εκλεψαν, ειπα οτι την εκλεψαν επειδη ειναι πανηλιθια.
    Αυτο δε σημαινει οτι οποιον κλεβουν ειναι πανηλιθιος. Αλλοι, οπως εσυ, προφανως δεν προσεχουν αρκετα.
    Αλλοι ειναι μεθυσμενοι και κοκκαλο. Αλλοι ειναι ο ικονοκλαστ.
    re kraugeloie, trava vres kana forum tou MIT, ma8e na paizeis kai american football, vouta kai deka tampon se ka8aro oinopneuma kai valta ston pato sou epitelous.

apo poia selida trollarete sinithws sauta ta threads? na xw to nou mou.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    Ειμαι κατα των πορειων . . .
    αυτό γιατί αλήθεια;
    μηνίσκος
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

bi-curious The Good Son's Avatar

Έκατσα και το σκέφτηκα. Εάν πήγαινα σε πορείες, πολύ πιθανόν να στήριζα.

nihil pop metamelia3's Avatar

ξέρω που μένεις, πρόσεχε ε
    this is radio freedom.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ετσι ηθελα να απαντησουν ικονοκλαστ και κανσερ, οπως παντα. Νομιζουν οτι ξερουν τα παντα για καθε αλλο ανθρωπο, για το πληρες πολιτικο σκηνικο και για το μελλον του κοσμου, φυσικα ολα αυτα μεσα απο ενα φορουμ.

Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

farfetch'd Ace's Avatar

Άλλο ένα ξαναζεσταμένο παραμύθι. Οι αστυφύλακες είναι ο μοναδικός κλάδος που ο μισθός πέφτει βρέξει χιονίσει από τα 21. Ακόμα και οι μαθητευόμενοι αστυφύλακες αφού πρώτα απαλλαχθούν από τη στρατιωτική θητεία πληρώνονται με ένα επίδομα γύρω στα 350€, όταν οι άλλοι φοιτητές πληρώνουν για να σπουδάσουν. Στα 21 ο μισθός είναι αντίστοιχος με οποιονδήποτε μισθό δημόσιου υπαλλήλου με τη διαφορά ότι ο καθηγητής διορίζεται κατά μέσο όρο στα 30 ενώ εδώ ο διορισμός έρχεται 10 χρόνια νωρίτερα. Και μόλις κλείσει 25 χρόνια υπηρεσίας μπορεί να βγει στη σύνταξη, όταν οι υπόλοιποι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει 35ετία και να έχουν πατήσει τα 60 ή και τα 65 χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας κλάδος πέρα από τα σώματα ασφαλείας και το στρατό που να συνταξιοδοτείται κανείς αν το επιθυμεί σε ηλικίες 45 έως το πολύ 50 χρονών. Για το σκάνδαλο αυτό που ρημάζει τα ταμεία του δημοσίου δεν μιλάει κανείς. Ας μας πούνε όλοι αυτοί που κλαίγονται στα κανάλια, για τις συντάξεις «πείνας» των αστυνομικών και τι σχέση έχουν με των υπολοίπων εργαζομένων που βγαίνουν στη σύνταξη μετά τα 65. Και όλα αυτά χωρίς να αναφερθεί κανείς στις έξτρα νόμιμες ειδικές αμοιβές και άλλες εξωυπηρεσιακές ενασχολήσεις των αστυνομικών οργάνων που τους αποφέρουν τουλάχιστον έναν ή και δύο ακόμα μισθούς.
    Το αστικό κράτος φροντίζει επιμελώς τους φύλακές του και κάθε κλάψα για τις εργασιακές σχέσεις και τους μισθούς των πραιτοριανών της αστυνομίας είναι μόνο εκ του πονηρού.
    Οι αστυνομικοί μπορεί να είναι μισθωτοί, αλλά δεν ανήκουν στην εργατική τάξη. Η θέση τους στον ταξικό ανταγωνισμό καθορίζεται από τον ειδικό τους ρόλο ως πραιτοριανό σώμα της αστικής εξουσίας και των καπιταλιστικών σχέσεων εκμετάλλευσης. Η εργασία τους και τα ιδιαίτερα προνόμια που απολαμβάνουν εξαρτώνται άμεσα από αυτό το ρόλο που τον υπηρετούν με πλήρη συνείδηση. Ο αστυνομικός δεν είναι ένας απλός πολίτης ή ένας παραπλανημένος συνειδησιακά εργαζόμενος. Είναι αναπόσπαστό μέρος ενός κατασταλτικού μηχανισμού, του ένοπλου σώματος στην υπηρεσία της άρχουσας τάξης, ένα σώμα ταυτισμένο με το βαθύ αστικό κράτος. Αυτός ο ρόλος καθορίζει με τη σειρά του και την πολιτική τους συμπεριφορά. Δεν είναι τυχαία η επιρροή που απολαμβάνουν το ΛΑΟΣ ακόμα και η ναζιστική συμμορία της «χρυσής αυγής» στους «ένστολους πολίτες».
    discuss.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Δράκος ikonoklast's Avatar

ολα αυτα μεσα απο ενα φορουμ.
    Σε αυτό τον διαδιακτυακό τόπο έχεις κάνει ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ δημοσιεύσεις μέσα σε ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ. Με πολύ ακριβείς υπολογισμούς και δεδομένου ότι στο αθλετικς κάνεις και κάποια σεντόνια που ανεβάζουν τον μέσο όρο των λέξεων των ποστς σου (ο οποίος είναι ακριβώς 52.6 λέξεις το ποστ), έχεις γράψει ΕΠΤΑΚΟΣΙΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ κομμα ΤΕΣΣΕΡΙΣ λέξεις.

Θέλω να ξέρεις ΦΙΞΕΡ ότι εγώ προσωπικά δεν κάνω απολύτως τίποτα στη ζωή μου, δεν έχω δουλειά, δεν έχω φίλους, δεν έχω γκόμενα, δε σπουδάζω και δεν είμαι μαθητής, δεν έχω καν τηλέφωνο και το κουδούνι του υπογείου που μένω (όλο γεμάτο με φωτογραφίες σου) δεν έχει το όνομα μου. Δεν κάνω κάτι άλλο, έχω διαβάσει ΟΛΑ τα ποστς σου και θα διαβάσω και όλα όσα θα κάνεις ακόμα: Ξέρω πως είσαι, ξέρω που μένεις, ξέρω τι σπούδασες και πως, ξέρω ποια πηδάς και ποιά πηδούσες, ξέρω τι ομάδα είσαι, ποιές είναι ΟΛΕΣ οι αγαπημένες σου μπάντες και τα κομμάτια που γουστάρεις απ' αυτές, ξέρω τι μουνιά σε καβλώνουν και πότε, ξέρω πως νιώθεις και ξέρω τι σκέφτεσαι.

Όταν λοιπόν σου λέω ότι είσαι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και -ανεξάρτητα απο το τι θες να πιστεύουμε- ΕΓΩ υπολογίζω ότι στην "πραγματική ζωή" σου ΔΕΝ μιλάς για στρουχτούρες, θεωρήματα μη πληρότητας και ατονική αβανγκαρ αλλά μιλάς για γαύρο, μουνιά και μετάλλικα ΔΕΝ θα φέρνεις αντιρρήσεις θα το βουλώνεις γιατί ασε με να το ξέρω καλύτερα ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

on topic ψήφισα όχι.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    on topic ψήφισα όχι.
    Γιατί όχι;