Page 66 of 275 FirstFirst ... 1656646566676876116166 ... LastLast
Results 976 to 990 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Senior Member

oti nanai? Ma kala xazos eiste re pousti mou?
    Den paristanw ton timio, o logos pou postarw tosh wra einai epeidi mas exoune zalisei ton poutso oi bazeloi peri 50-50. Osoi parakolouthoun podosfairo pagosmios xeroun oti o dinatos eynoeite.

H diapistosh mou, kai oson den forane antiolympiaka gialia, (apo tis polles psoles tosa xronia)
    einai oti o vazelos exei parei to panw xeri, kai magia tou.Ta sporia einai me to meros tou.
    episis osoi den forane olympiaka gialia vlepoun oti o olympiakos ta prwta xronia ths epanakampsis tou eixe to panw xeri sta korakia kai ta sporia htan me to meros tou.

episis prin apo ayto sthn mayrh dekaetia,otan mas pidagane gia ta kala, kanenas antikeimenikos den eixe lipithei ton olympiako afou se opio gipedo tis elladas pigena fonazate "Pote xana prwtathlima ston peiraia"
    Ta prwta xronia pou sas pidagame, kai me thn diaithsia, egw pragmatika to xairomouna giati eixa sixathei tosa xronia na me exei sthn karpazia ws swmatio, akoma kai to aekaki.(vlepe dakrigona, epanalipseis rodo klp klp.)

Koinws starxidia mou h timiothta apla mia diapistwsh ekana...

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

xaxaxaxaxxaxaaaxa
    the game is the game

Senior Member

xaxaxaxaxax lol axaxaxaxa axaxouxa

Vic Ford Prefect's Avatar

Μάλλον δεν παρακολουθείς τη συζήτηση αλλά να απαντήσω...

Είπα ότι σπάζομαι με το ακυρωθέν μας γκολ που σε συνάρτηση με διάφορα άλλα καθιστούν την διαιτησία ύποπτη. Εκεί τελειώνει η ενασχόλησή μου με το θέμα, το οποίο ούτως ή άλλως θεωρώ δευτερεύον. Όλο το υπόλοιπο ήταν συνομιλία με τον Οντόνιαν πάνω σε αυτά.

Να βγω να πω για απαράδεκτη διαιτησία σε ποιον αγώνα με την ΑΕΚ; Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα, στο ΟΥΕΦΑ την είδα και με τον βάζελο. Δεν θυμάμαι κάτι κραυγαλέο τώρα αλλά και πάλι γενικά δεν σχολιάζω την διαιτησία και θεωρώ αρκετά φυσιολογικό να αναφέρω το σπάσιμό μου που μου ακυρώσανε γκολ, δεν ήξερα ότι πρέπει να το κάνω για κάθε περίσταση άλλης ομάδας για να μπορώ να το πω όταν θίγομαι χωρίς να προκαλώ εμετό, σόρι.

Την διοίκηση του πούστη, πιο πολύ κράξιμο από εμάς δεν έχει φάει και από εμένα ειδικά έχει φάει το άπειρο, σχεδόν κάθε χρόνο, πολύ περισσότερο την καταραμένη και αποφράδα χρονιά της ένστασης, του διωγμού Πετράν, την καταίσχυντη απόλυση και διαπόμπευση του Λεμονή, του διωξίματος Λούα κλπ, κλπ. Δεν το πανηγύρισα το πρωτάθλημα, δεν ξέρω, γενικά δεν είμαι και του δρόμου όπως ξέρεις, οπότε δεν ξέρω τι θέλεις από εμένα, να μην είμαι Ολυμπιακός όσο είναι ο Κόκκαλης; Όχι.

Για το κύπελλο, λουζ-λουζ έτσι. Κάνουμε ένσταση, είμαστε ασυνεπείς. Δεν κάνουμε, είμαστε μαλάκες που κάναμε την άλλη. Και βέβαια ευθύνομαι εγώ, ο Μιτς και ο σάικοτρον γι'αυτό και ντροπή μας.

-3 πάλι ρε πούστη μου γιατί έπρεπε να είμαι; Ποιον αδίκησα πάλι;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Λοιπόν, γενικά γνωρίζεις ότι σε έχω υπόληψη επειδή σε θεωρώ μετριοπαθή και συνήθως κουβεντιάζουμε. Αλλά μη μου κλαίγεσαι για το πώς σου απευθύνομαι όταν έχεις άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Καθετί που ποροσάπτω σε ΠΑΟ οπαδούς το αντιπαρέρχεσαι "εγώ όμως έλεγα αυτό" (το οποίο από μόνο του σηκώνει συζήτηση, δεν σημαίνει ότι τα λές πάντα πανέμορφα!) αλλά όταν πας να μιλήσεις για γάβρο επικαλείσαι κάθε πρόβατο και κάθε πρωκτοσέλιδο.

Λοιπόν, το γνωρίζεις ότι η συνολική αντίδρασή μας (εμού και των υπόλοιπων γαύρων εδώ, αλλά και γενικά -πλην της πράβδα του Σώκου και τους αναγνώστες της) στην φανερή αλλοίωση αποτελέσματος είναι ένα αεράκι μπροστά στον τυφώνα που θα είχε το ΕΡ σε ανάποδη περίπτωση. Το ξέρεις αυτό, μην μου επικαλείσαι την προσωπική μετριοπάθειά σου, στο κάτω-κάτω δεν θεωρώ και τόσο αντικειμενικό να ζητάς 4-5 πέναλτι σε ισάριθμα ματς. Οπότε ακούω βερεσέ αν έχουμε φάει τα σκατά του θείου, που τα έχουμε φάει αλλά όχι εκεί που νομίζεις.

Δεύτερον και για να απαντήσω στην αρχική σου πρόταση, για χαλάρωσε λίγο ή μίλα με γιουτιούμπ βιντεάκια. Ποια είναι τα "πολύ χειρότερα πράγματα" που έγιναν με μας λοιπόν πέρυσι σε σχέση με φως φανάρι ακυρωμένο γκολ; Το μόνο αντίστοιχο που θυμάμαι είναι το φετινό ακυρωθέν του ΠΑΟΚ που επίσης το θεωρώ πολύ ύποπτο. Θέλω μόνο 2 παραδείγματα και ας υποννοείς σωρό. Την μετριοπάθειά σου γενικά την έχεις ρεζερβέ για την επόμενη μέρα γιατί τον επόμενο χρόνο μια χαρα υιοθετείς τους όρους σφαγή και τέτοια και καλά κάνω και στα προσάπτω. Περιμένω διάψευση.

Τέλος, υποψίες δεν έχω μόνο από το ριπλέι που δεν δίνει. Υποψίες έχω από το ριπλέι που ΕΙΔΑ, το είδα το ματς και ξέρω και μόνος μου να κρίνω αντικειμενικά και ό,τι έχω δει έως τώρα είναι ασαφή στην καλύτερη. Και όταν έχω άπειρα ριπλέι για την κάθε πορδοφάση αλλά όχι τις επίμαχες και μάλιστα κατόπιν αιτήσεως, ε, ναι, εντείνεται η υποψία μου και γίνομαι πιο καχύποπτος. Εσύ πιστεύεις ότι είχαν τεχνικό πρόβλημα ή ψώλαρε ο καμεραμάν, εγώ πάλι δεν το πιστεύω, γιατί αυτό κάνει εμένα εμπαθή και όχι εσένα αφελή δηλαδή; Εγώ είπα δεν ξέρω, εσύ είσαι σίγουρος πάντως. Ε.
    Για τη διαιτησία φέτος είπα ότι δεν ξαναγράφω μέχρι να έχουμε νέα και το τηρώ. Δε χρειάζονται συγγνώμες, σου ζήτησα να απαντήσεις αν θέλεις, απλά γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ανταπαντήσω.

Θα απαντήσω μόνο επί προσωπικού. Γενικά, όπως με δουλεύει και ο μιτσμάννος δίκαια, συχνά ποστάρω τα λόγια κάποιου για να του απαντήσω. Κάνω προσπάθεια να μην γκρουπάρω τους οπαδούς και να απαντάω στον καθένα προσωπικά με βάση αυτό που λέει ο ίδιος - αν κάποια φορά δεν τα καταφέρνω, συμπάθα με αλλά δεν πληρώνομαι για να ποστάρω στο Η ΑΡ. Έτσι θέλω να μου απαντάνε κι εμένανε. Είναι γεγονός ότι πέρσι, ούτε καν τέτοια εποχή, αλλά ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, με κάμποσες φάσεις να διαμαρτυρόμαστε, ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟ. Στο ποστ σεντόνι που είπα πριν έγραφα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ανίκανοι διαιτητές μας αδίκησαν. Για δόλο και σφαγές μίλησα μετά από το ματς το δικό σας με την Ξάνθη (για το οποίο πόσταρες ότι αν δεν πάρετε το πρωτάθλημα με +3 δε θα το πανηγυρίσεις και πόσο ντροπή ήταν ο γερμανακος) και τον Άρη (για το οποίο οι φιξξξερς έλεγαν ότι ο διαιτητής έπαιζε γαυρο καθαρότατα). Οπότε δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες περί επόμενου χρόνου, μια χαρά τα έγραφα τότε. Θέλεις διάψευση:

http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=832382
    http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=819543

Αυτά με δυο πρόχειρα search. Διαψεύστηκες;

Το αν είναι αντικειμενικό να μιλάμε για 4-5 μπέναλτυ σε 15 ματς (όχι ισάριθμα) που είχαν γίνει μέχρι το Δεκέμβριο δεν κρίνεται από μόνο του, αλλά μόνο αφού δούμε τα ματς. Τα είδα και έχω άποψη, μπορείς να διαφωνείς, να τα δούμε ξανά μαζί να πούμε. Αλλά δε μπορεί να έχεις τόσο επιλεκτική μνήμη και να μη θυμάσαι τι κάνατε σε Άρη και Ξάνθη στα μεταξύ σας πέρσι και να θέλεις βιντεάκια! Και δε μιλάω καν για Πανιώνιους και τέτοια που σας μετραγε γκολ με 2 παίκτες οφ σάηντ - μήπως το να μετρήσει γκολ που είναι άκυρο δεν είναι το ίδιο σημαντικό με το να μην το μετρήσει;

Πάρε λίγη βιντεοθεραπεία ακόμα (εκτός του λινκ στο πρώτο πόστ μου παραπάνω):
    http://www.youtube.com/watch?v=sZ1S8bwtB2w
    http://www.youtube.com/watch?v=OZMgubuaE7c (πρώτο γκολ ΛΟΛ - αν δώσεις ένα οριακό οφ σάηντ γιατί πετάχτηκε ο παίκτης γρήγορα, πάει στο διάολο, εδώ ήταν 2 ακάλυπτοι, "είδε" παίκτη του Πανιωνίου ο επόπτας; )
    Last edited by Odonian; 10-11-2009 at 18:50.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Vic Ford Prefect's Avatar

Μα σου είπα ότι την επόμενη μέρα των ματς είσαι μετριοπαθής αλλά μετά από ένα χρόνο (τώρα) μιλάς για σφαγές και πολύ χειρότερα πράγματα, τα οποία τότε τα έλεγες μέσες-άκρες. Τα είδα τα ποστ και πρώτον μιλάς για δόλο και εντεταλμένες υπηρεσίες (είδες; σε θυμάμαι πιο καλό!) και δεύτερον δεν μου απαντάς στο βασικότερο: Τις πολύ χειρότερες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Με τον Άρη τα είπα τότε, καμία σχέση (άντε να το συσχετίσουμε με το δικό σας με τον Πανιώνιο, αλλά τα ριπλέι τα είδαμε όλα και αμέσως), με την Ξάνθη δεν το βρήκα το ποστ μου, χωρίς να το αρνούμαι, αλλά δεν το βάζω στην ίδια μοίρα. Επιμένω ότι πετάς βαρύγδουπες εκφράσεις (φέτος) που πέρυσι δεν τα έλεγες έτσι.

Το ζήτημα όμως είναι ότι το μπλαστ φρομ δε παστ αποδεικνύει αυτό που σου λέω τόση ώρα: Σε αντίθετες καταστάσεις γίνεται πανηγύρι από όλους, τώρα εμείς είμαστε εμετός που είμαστε και καχύποπτοι. Προφανώς και σπαταλάς επίσης πολύ περισσότερη ώρα από ότι εγώ για να υπερασπίσεις το αθώο του φετινού πράγματος. Για αυτό γίνεται η κουβέντα τόσην ώρα, όχι γιατί συζητάω ποιος έχει δίκιο (χωρίς βίντεο και πώς θα πάει και το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν βγαίνει άκρη). Κάποια στιγμή στο είχα πει ότι θα δείτε και σεις φέτος πώς είναι να σου καταλογούν τα πάντα να δείτε την γλύκα. Και μιλάμε τα ΑΡΔάκια πέραν των πράβδα μας μια χαρά σας χαϊδεύει.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

@οντονιαν, κάθεσαι και εξηγείς σε gayρους... χαμένος χρόνος. μη σώσουν κ του σφάζουν επί 30 συναπτά έτη, δε με ενδιαφέρει καθόλου. ας μην πάρω ούτε 1/10 τα επόμενα χρόνια κ ας τα παίρνει ο παοκ, ο αρης, ο ηρα, η αελ κτλ. ο gayρος κ το αιγάλεω να μην τα παίρνει κ όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν.

αλλά κ οι "μικροί" είναι καμμένα χαρτιά βλέπω. αν θεωρούν ίδια την "εποχή βαρδινογιάννη" (θυμίζω ότι από το '79 ως το '96 πάλι ο gayρος έχει περισσότερα πρωταθλήματα - αλλά ξέχασα: η καρδιά του πρωταθλητή μπλα μπλα...) και ίδια την τωρινή κατάντια, μη σώσουν κ πάρουν κ αυτοί τίποτα.
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Μα σου είπα ότι την επόμενη μέρα των ματς είσαι μετριοπαθής αλλά μετά από ένα χρόνο (τώρα) μιλάς για σφαγές και πολύ χειρότερα πράγματα, τα οποία τότε τα έλεγες μέσες-άκρες. Τα είδα τα ποστ και πρώτον μιλάς για δόλο και εντεταλμένες υπηρεσίες (είδες; σε θυμάμαι πιο καλό!) και δεύτερον δεν μου απαντάς στο βασικότερο: Τις πολύ χειρότερες αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Με τον Άρη τα είπα τότε, καμία σχέση (άντε να το συσχετίσουμε με το δικό σας με τον Πανιώνιο, αλλά τα ριπλέι τα είδαμε όλα και αμέσως), με την Ξάνθη δεν το βρήκα το ποστ μου, χωρίς να το αρνούμαι, αλλά δεν το βάζω στην ίδια μοίρα. Επιμένω ότι πετάς βαρύγδουπες εκφράσεις (φέτος) που πέρυσι δεν τα έλεγες έτσι.

Το ζήτημα όμως είναι ότι το μπλαστ φρομ δε παστ αποδεικνύει αυτό που σου λέω τόση ώρα: Σε αντίθετες καταστάσεις γίνεται πανηγύρι από όλους, τώρα εμείς είμαστε εμετός που είμαστε και καχύποπτοι. Προφανώς και σπαταλάς επίσης πολύ περισσότερη ώρα από ότι εγώ για να υπερασπίσεις το αθώο του φετινού πράγματος. Για αυτό γίνεται η κουβέντα τόσην ώρα, όχι γιατί συζητάω ποιος έχει δίκιο (χωρίς βίντεο και πώς θα πάει και το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν βγαίνει άκρη). Κάποια στιγμή στο είχα πει ότι θα δείτε και σεις φέτος πώς είναι να σου καταλογούν τα πάντα να δείτε την γλύκα. Και μιλάμε τα ΑΡΔάκια πέραν των πράβδα μας μια χαρά σας χαϊδεύει.
    Τι δεν έλεγα έτσι, ξεκάθαρα έλεγα μετά τα ματς τότε ότι ο διαιτητής είχε και στα δυο δόλο! Τα ποστ είναι περσινά όχι φετεινά! Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν είναι μοναχά αυτά τα ποστ (που γράφω και στα δυο οτι ο διαιτητής είχε αποστολή = δόλο), τα έλεγα συνέχεια μετά από αυτούς τους αγώνες. Ίσως να μην είπα τη λέξη σφαγή, αλλά νομίζω ήταν προφανές τι έλεγα τότε και ότι δε διαφέρει με αυτό που λέω τώρα. Μη σου πω ο δόλος που έλεγα περσι είναι χειρότερος από τη σφαγή που λέω φέτος - σφαγές γίνονται και κατά λάθος.

Αφού λες ότι δε βάζεις σε ίδια μοίρα ένα ματς φέτος που το μόνο λάθος ήταν μια ακύρωση γκολ με το περσινό που στο μπέναλτυ και αποβολή που πήρε ο ντιογο ήταν οφ σάηντ 2 μέτρα, που ο παπαδοπουλας σπάει το πόδι του παικτη της Ξάνθης και δε δίνει τίποτα και ο παντος μέσα στη μούρη του διαιτητή κάνει πεντακάθαρο μπέναλτυ στο 90, μάλλον κάτι πάει στραβά με τα κριτήριά σου. Ο γερμανακος έπαιζε γαυρο σε όλο το ματς και δεν είδες δόλο (με σιγουριά!) ενώ με ένα μόνο λάθος εναντίων σας η διαιτησία είναι ύποπτη. Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Ορίστε και το ποστ σου: http://www.electricrequiem.com/forum...d.php?p=805804

Αγώνας που σε έκανε να ποστάρεις αυτό το πράγμα δεν μπαίνει στην ίδια μοίρα με έναν απλά "ύποπτο" αγώνα; Δεν αναγνώρισες κι εσύ ο ίδιος πρόθεση γερμανακου;

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Κάπου εκεί είναι και το ποστ μου για τον Σάββα

Και μια συμπληρωματική ερώτηση Φορντ. Έχω ποστάρει παραπάνω το περσινό σας ματς με Πανιώνιο. Εκεί βάζετε γκολάκι με 2 παίκτες αρκετά οφ σάηντ. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν ήταν πιο εύκολο να το δει ο επόπτης τότε, ήταν τουλάχιστον ίδιας δυσκολίας με το γκολ που σας ακύρωσε φέτος. Δε θύμαμαι άλλες αμφισβητούμενες φάσεις και στα δυο ματς. Αρκεί λοιπόν να είναι ύποπτο και εκείνο το ματς; Ίδια μέτρα και σταθμά.

Senior Member

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    @οντονιαν, κάθεσαι και εξηγείς σε gayρους... χαμένος χρόνος. μη σώσουν κ του σφάζουν επί 30 συναπτά έτη, δε με ενδιαφέρει καθόλου. ας μην πάρω ούτε 1/10 τα επόμενα χρόνια κ ας τα παίρνει ο παοκ, ο αρης, ο ηρα, η αελ κτλ. ο gayρος κ το αιγάλεω να μην τα παίρνει κ όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν.

αλλά κ οι "μικροί" είναι καμμένα χαρτιά βλέπω. αν θεωρούν ίδια την "εποχή βαρδινογιάννη" (θυμίζω ότι από το '79 ως το '96 πάλι ο gayρος έχει περισσότερα πρωταθλήματα - αλλά ξέχασα: η καρδιά του πρωταθλητή μπλα μπλα...) και ίδια την τωρινή κατάντια, μη σώσουν κ πάρουν κ αυτοί τίποτα.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Rock or Nothing

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

γιατι γεωργια?
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member

για τις εντελώς θείτσικες βαζελικές κατάρες.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Κυριε Οντονιαν σας παρακαλω απο δω και περα να μην αναφερεστε σε διαφορους φιξξξερς, αφενος γιατι μονο εγω ειχα γραψει οτι ευνοηθηκαμε φανερα με Αρη, και αφεταιρου (οποιος θελει ολα τα σημεια στιξης να παει αλλου) γιατι ως γνωστον δεν υπαρχει αλλος βλαμμενος με τον ιδιο τροπο με μενα.

Κατα τα αλλα με συγκινειτε μερικοι απο τους βαζελους, κλαιγεστε για την αδικια ακομα και μετα απο αγωνιστικη που αδικησε η διαιτησια τον Ολυμπιακο.

inb4 chrisboss προς υπερασπιση των πρασινων αδερφιων