Σήφη, άσε τους κεφαλολάγνους. Τράβα πάρε ένα πετάλι, πόσο πια να κάνει; σε 1 χρόνο που θα πάρεις το κεφάλι (γιατί δε σε κόβω για νωρίτερο) το πετάλι θα έχει αποσβέσει τα λεφτά του 100%.
Εγώ έχω Big Muff ρώσσικο. Μ'αρέσει γι αυτά που τυχαίνει να παίζω, θα το προτιμούσα λίγο πιο γλυκό όμως, όπως δλδ το αμερικάνικο. Either way το βάζεις με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και έχεις ένα τεράστιο εύρος για τις λίγες επιλογές που έχει (και τα ελάχιστα χρήματα ε).
T-Rex Mudhoney επίσης γαμάει το κόσμο όλο, κάπως πιο "ροκ", δε χάνεις τπτ να τσεκάρεις.
Fuzz Face σταθερή αξία, αν έχεις υπόψιν τον ημίγλυκο-μεσαία θέση μαγνητών σε στρατοκάστερ και γενικότερα αντίληψη καθαρού παιξίματος και όχι γκαζιάρικου (δλδ Hendrix). Είναι 100κάτι ευρώ, όμως κατασκευάζεται εύκολα αν έχεις μεράκι (εγώ 2 χρόνια τώρα βαριέμαι να το ξεκινήσω, ενώ ξέρω ότι δε θέλει πάνω από 2-3 ώρες δουλειάς).
Ένα πετάλι που είναι γενικά άγνωστο και από τα όσα έχω ακούσει πρέπει να γαμάει, είναι το Catalinbread. Δεν υπάρχει σε θώμανς κλπ, στέλνεται από τον κατασκευαστή του κατευθείαν. Είναι του μπασσομεσαίου όραντζ φαζ, οι μαρτυρίες μιλάνε για αριστούργημα. Ιδού και βίντεο:
Δεν είναι αντιπροσωπευτικό, όμως δε χρησιμοποείται και με την ανάλογη φουλ μπασσαδούρα για να πάρεις μία ιδέα.
Και τέσπα, μην το ζαλίζεις καν, τράβα πάρε ένα πετάλι να το καρφώνεις στον μέσο μπαλλαντέρ-marshall και βλέπεις μετά πότε θα πουλήσεις/μαζέψεις λεφτά κλπ για τα υπόλοιπα![]()