Λοιπόν, γενικά γνωρίζεις ότι σε έχω υπόληψη επειδή σε θεωρώ μετριοπαθή και συνήθως κουβεντιάζουμε. Αλλά μη μου κλαίγεσαι για το πώς σου απευθύνομαι όταν έχεις άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Καθετί που ποροσάπτω σε ΠΑΟ οπαδούς το αντιπαρέρχεσαι "εγώ όμως έλεγα αυτό" (το οποίο από μόνο του σηκώνει συζήτηση, δεν σημαίνει ότι τα λές πάντα πανέμορφα!) αλλά όταν πας να μιλήσεις για γάβρο επικαλείσαι κάθε πρόβατο και κάθε πρωκτοσέλιδο.
Λοιπόν, το γνωρίζεις ότι η συνολική αντίδρασή μας (εμού και των υπόλοιπων γαύρων εδώ, αλλά και γενικά -πλην της πράβδα του Σώκου και τους αναγνώστες της) στην φανερή αλλοίωση αποτελέσματος είναι ένα αεράκι μπροστά στον τυφώνα που θα είχε το ΕΡ σε ανάποδη περίπτωση. Το ξέρεις αυτό, μην μου επικαλείσαι την προσωπική μετριοπάθειά σου, στο κάτω-κάτω δεν θεωρώ και τόσο αντικειμενικό να ζητάς 4-5 πέναλτι σε ισάριθμα ματς. Οπότε ακούω βερεσέ αν έχουμε φάει τα σκατά του θείου, που τα έχουμε φάει αλλά όχι εκεί που νομίζεις.
Δεύτερον και για να απαντήσω στην αρχική σου πρόταση, για χαλάρωσε λίγο ή μίλα με γιουτιούμπ βιντεάκια. Ποια είναι τα "πολύ χειρότερα πράγματα" που έγιναν με μας λοιπόν πέρυσι σε σχέση με φως φανάρι ακυρωμένο γκολ; Το μόνο αντίστοιχο που θυμάμαι είναι το φετινό ακυρωθέν του ΠΑΟΚ που επίσης το θεωρώ πολύ ύποπτο. Θέλω μόνο 2 παραδείγματα και ας υποννοείς σωρό. Την μετριοπάθειά σου γενικά την έχεις ρεζερβέ για την επόμενη μέρα γιατί τον επόμενο χρόνο μια χαρα υιοθετείς τους όρους σφαγή και τέτοια και καλά κάνω και στα προσάπτω. Περιμένω διάψευση.
Τέλος, υποψίες δεν έχω μόνο από το ριπλέι που δεν δίνει. Υποψίες έχω από το ριπλέι που ΕΙΔΑ, το είδα το ματς και ξέρω και μόνος μου να κρίνω αντικειμενικά και ό,τι έχω δει έως τώρα είναι ασαφή στην καλύτερη. Και όταν έχω άπειρα ριπλέι για την κάθε πορδοφάση αλλά όχι τις επίμαχες και μάλιστα κατόπιν αιτήσεως, ε, ναι, εντείνεται η υποψία μου και γίνομαι πιο καχύποπτος. Εσύ πιστεύεις ότι είχαν τεχνικό πρόβλημα ή ψώλαρε ο καμεραμάν, εγώ πάλι δεν το πιστεύω, γιατί αυτό κάνει εμένα εμπαθή και όχι εσένα αφελή δηλαδή; Εγώ είπα δεν ξέρω, εσύ είσαι σίγουρος πάντως. Ε.