Page 64 of 275 FirstFirst ... 1454626364656674114164 ... LastLast
Results 946 to 960 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Vic Ford Prefect's Avatar

Μακάρι να έβγαινε η διοίκηση να πει ότι φέτος θα πάμε με αυτό το ρόστερ, λυπόμαστε, ας κάνει προετοιμασία για του χρόνου ο Ζίκο κλπ, κλπ. Οι περισσότεροι θα στηρίζαμε. Αλλά παπάρια. Δεν ξέρω πόσο σκοπεύουν να σπρώχνουν από τις κωλοφυλλάδες τα της διαιτησίας, είναι φανερό ότι ο Πρωκταθλητής ειδικά έχει γαμηθεί να αποπροσανατολίζει για να μην κράξουν τον γέρο που μας άφησε άδειους. Αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί και το Δεκέμβρη, αρχίδια παίχτες θα πάρουμε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Δεν ξέρω πόσο σκοπεύουν να σπρώχνουν από τις κωλοφυλλάδες τα της διαιτησίας, είναι φανερό ότι ο Πρωκταθλητής ειδικά έχει γαμηθεί να αποπροσανατολίζει για να μην κράξουν τον γέρο που μας άφησε άδειους.
    Έτσι είναι. Κι αν τελικά χάσουμε το πρωτάθλημα (που εγώ προσωπικά δεν έχω ακόμα πεισθεί ότι κι έτσι όπως είμαστε μπορούμε να το χάσουμε από αυτόν τον βάζελο) θα φταίει ο Ζίκο και οι βαθμοί που μας έφαγε ο κόρακας. Και ο γέροντας θα προσλάβει νέο κόουτς και θα βγει λάδι. Deja Vu.
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Odonian, δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή όχι, ξέρω ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ ύποπτες πολλές φάσεις, ακόμα δεν έχει υπάρξει καθαρό ριπλέι για το οφσάιντ πριν, η Νόβα αρνήθηκε να δώσει στον Πανιώνιο το υλικό και το δικό σας ακυρωμένο γκολ δεν έχει σχέση με το δικό μας. Το δικό σας ήταν πράγματι στο όριο, είσασταν μπροστά στο σκορ και ο Πανιώνιος κλάταρε από το 75 πλέον. Εμάς ήταν πεντακάθαρο και με την γραμμή της περιοχής βολικότατη για να δεις το προφανές.

Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος γενικά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι φανερό ότι πρόκειται για τυχαία λάθη. Στην περίπτωσή μας νομίζω είναι αρκετά φανερό ότι τουλάχιστον πάνε να μοστράρουν ότι δεν σφυρίζουν Καραϊσκάκη. Το έχουμε δει σε οφσάιντ, σε κίτρινες που δεν βγαίνουν και 2 ακυρωμένα γκολ.
    Ύποπτες πολλές φάσεις με Πανιώνιο, αλλά όσα ριπλέη έχω δει δικαιώνουν εμάς και στο γκολ που μας ακύρωσαν και στο "οφσάηντ" του Σισέ. Δηλαδή να υποπτευόμαστε δόλο επειδή η Νόβα δεν κάνει καλή κάλυψη του αγώνα; Παλιά, εμείς οι ρομαντικοί, θελαμε να δώσει μπέναλτυ ένα φάουλ 2 μέτρα έξω από την περιοχή για να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι να μιλάμε για δόλο όταν οι φάσεις είναι είτε "ύποπτες" είτε λάθος κατά του Παναθηναικού; Μια κάρτα στον Δάρλα ήταν όλα κι όλα τα επιχειρήματα του Πανιωνίου, ε κι εμείς βάλαμε γκολ που ακυρώθηκε. Αν έβαζε ο Πανιώνιος μια ευκαιρία στο τέλος θα είχαμε αλλοίωση.

Όσο για τις κάρτες που δε βγήκαν στο καραισκακη, είδαμε και στο ματς με τη γρια 2 φορές παίκτες του γαυρου να πηγαίνουν με τάπες και να μη δίνεται η κάρτα - όπως δε δώθηκε και στους παίκτες του Ηρακλή όταν έκαναν το ίδιο. Το δεύτερο ακυρωμένο γκολ υποθέτω ήταν με την Καβάλα, που για μένα είναι σωστή απόφαση, μια χαρά πήγε στη μπάλα ο ντιογος και είχε συμμετοχή στη φάση. Έχετε καλομάθει με τις διαιτησίες στο καραισκακη και δεν αντέχετε το 50-50 (να πω κι εγώ την κλισεδιά μου). Αν θέλεις και ματς που πήρατε σφύριγμα, δες το μπέναλτυ του κάγκουρα με τον λεβαδειακο, άσχετα αν δεν το είχε ανάγκη ο γαυρος για να πάρει το ματς. Λάθη γίνονται παντού, πραγματικά κακές διαιτησίες (από αυτές που μπήκαν για να βγάλουν αποτέλεσμα) έχουμε δει λίγες.

ΕΝΤΙΤ: ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΛΑ ΩΣ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΩ) ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΚΗ ΦΑΣΗ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ) ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ. 50-50 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    Last edited by Odonian; 09-11-2009 at 17:58.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

καυλώνω με τελευταίο post odonian
    Rock or Nothing

ουστ ρε, εσύ βρίζεις τον Τεν Κάτε

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

ακόμη με αγχώνει η παρουσία του.
    Rock or Nothing

Να κάνω σχολιάκι για το ξύλο στις κερκίδες. Ως επίσημος σοβαρός οπαδός καταδικάζω κλπ, αλλά ρε παίδες, 35 και 45 ευρώ για να μπεις σε ΑΥΤΟ το γήπεδο; Ξέρεις ότι θα έρθουν τόσες χιλιάδες κόσμος, έχεις ενημερώσει για 25ρι και δεν τα βγάζεις ποτέ στους γκισέδες, αλλά βγάζεις μόνο 35 και 45. Τι περιμένεις δηλαδή ότι δε θα πάνε να μπουν κάποιοι τσάμπα; Γύφτοι κομποτηδες.

Senior Member freak brother's Avatar

ενα εμετικο που ειπε χτες ο ρεπορτερ του γαυρου στην ερα - δεν νοειται στον ολυμπιακο να του ακυρωνουν κανονικο γκολ στο καραισκακη-.δλδ ρε παπαρι πουτανας γιε σε αλλες ομαδες γινεται , εκτος απο τον ολυμπιακο στο καραισκακη?εχει υπογραψει καμια συμβαση ο προεδρας και δεν το ξερουμε?
    Last edited by freak brother; 09-11-2009 at 19:08.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Ρε Οντόνιαν, σου λέω ότι δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος και ουσιαστικά σου εξηγώ γιατί κάλλιστα μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι υπάρχει δόλος, λογικό είναι όταν *ακόμα* δεν έχουν παιχτεί σωστά ριπλέι παρόλο που τα έχει ζητήσει ο Πανιώνιος και του έχουν ρίξει πόρτα στην μάπα. Δηλαδή ότι δεν καταλαβαίνω την σιγουριά που έχεις για την τυχαιότητα και τα ανθρώπινα λάθη. Παπάρια σιγουριά δηλαδή, αφού κάθεσαι και μου αναλύεις για νιοστή φορά γιατί δεν έχεις ευνοηθεί, ότι εσύ είδες τα ριπλέι να σε δικαιώνουν (οποία έκπληξις), γιατί εμείς δεν αδικηθήκαμε. Στο καπάκι, οργισμένο υστερόγραφο ότι εμείς πέρυσι ήταν χειρότερα, άλλα έλεγες τότε και τέτοια, δηλ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Το ρεζουμέ είναι ότι αν τα πράγματα ήταν ανάποδα θα είχαμε πάρτυ εδώ και δεν θα συζητούσαμε για δόλο (που εγώ το συζητάω απλώς, δεν έχω εκφράσει καμία σιγουριά, για ύποπτο μιλάω), θα ήταν δεδομένο το δάχτυλο του πράκτορα. Ή δεν είναι έτσι; Για πες.

Ότι σε σφύριζαν σαν μικρή ομάδα πέρυσι, ναι, το είπα. Πολύ καιρό είχες μικρύνει και δεν τα λέω εγώ, ο εμπαθής γαύρος, μόνοι σας τα λέγατε και είχατε (έχετε) εμφυλίους για το ποιος ευθύνεται. Τα 4-5 πέναλτι, εσείς τα πιπιλίζατε ότι ήταν πεντακάθαρα και κάθε χρόνο κάθε αμφισβητούμενη φάση την έχετε ήδη κατοχυρώσει ως σφαγή σε βάρος σας, ποιος θυμάται τώρα, ο άλλος επαγγελματίας και καλά, και γράφει για κομμένο οφσάιντ που έκρινε αποτέλεσμα, εσείς θα κωλώσετε;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

fleshdiver regularpaul's Avatar

στηριζουμε καθε ειδους επεισοδια που γινονται στα γηπεδα για δωρεαν εισοδο (με αυτες τις τιμες)

http://www.youtube.com/watch?v=gZpXUQl2TWY

Μη με συμπληρώνεις Φορντ, δεν έγραψα πουθενά "καλά να πάθετε". Απλά με πολύ χειρότερα πράγματα πέρσι και στα δικά μας αλλά και στα δικά σας ματς, δεν έβλεπες δόλο, τώρα έχεις υποψίες με ριπλέη που δε δίνει η Νόβα.

Την απάντηση για το τι θα λέγαμε αν τα πράγματα ήταν ανάποδα, μπορώ να στη δώσω μόνο για μένα - δεν παίρνω ευθύνη για το τι θα έλεγε ο οποιοσδήποτε γιούζερ ή η πράσινη. Και θα στη δώσω όχι υποθετικά, ρίχνοντας μια ματιά στην προηγούμενη χρονιά. Τέτοια εποχή δεν μας είχαν σφυρίξει κάτι μπέναλτυ αν θυμάσαι και είχαν γίνει περισσότερα ματσάκια για τα οποία είχαμε παράπονα από το ένα (1) δικό σας με Πανιώνιο. Τέτοια εποχή λοιπόν ο Odonian δεν είχε γράψει κουβέντα για τη διαιτησία. Έγραψε το Δεκέμβρη με ακόμα μεγαλύτερο δείγμα αγώνων και φυσικά έγραψε περισσότερα μετά τις σφαγές αντιπάλων του γαυρου για τις οποίες ακόμα και δικοί σας οπαδοί είχαν αμφιβολίες. Για του λόγου το αληθές ορίστε το πάρτυ του Odonian με σαφώς περισσότερους αγώνες με παράπονα (μέσα σε ποστ σεντόνι, στις 11/12/08 ):

Η διαιτησία έκοψε βαθμουλάκια στην αρχή. Φυσικά έπρεπε να πάρουμε τα ματς όπως και να 'χει, αλλά αν σφύριζαν τα πέναλτυ και ήμασταν στους 5 πχ και όχι στους 9 πίσω, θα ήταν λίγο διαοφορετικά τα πράγματα.
    Πέρα από αυτό, μια ακόμα διαιτησία υπέρ γαυρου (χωρίς να είχε προηγηθεί η αλλοίωση με Πανιώνιο) θα δικαιολογούσε περισσότερη γκρίνια απότι μια κατά του γαυρου γιατί θα ήταν συνέχεια πολλών ετών ίδιας ιστορίας. Κατά έναν τρόπο καλό σας κάνει μια στο τόσο να έχετε κάτι να λέτε για να έχουν αμφιβολίες μετριοπαθείς οπαδοί όπως εγώ για το αν ελέγχετε ακόμα το παρασκήνιο. Πέρσι με τόσο καλές (!) διαιτησίες, αναγκαστήκατε να κάνετε σημαία τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην προσπάθεια να αποδείξετε ότι δεν σας έπαιζαν 70-30. Δεν είναι καλύτερο να έχετε ένα κανονικό λάθος να λέτε;

Ντροπή ρε. Μπορούμε να έχουμε υποψίες για δόλο όποτε γουστάρουμε, το θέμα είναι πότε είναι δικαιολογημένες. Φυσικά και μπορεί να έχουμε στήσει τα πάντα φέτος, αν θέλεις. Εγώ επιμένω να ζητάω περισσότερα από έναν δυο αγώνες για να μιλήσω για δόλο. Όσο για τις φάσεις που είδα όπως είδα, εδώ μαζέψου λιγάκι γιατί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ έχω δείξει ότι έχω μια γνώμη για τα σφυρίγματα που δεν επηρεάζεται από τα χρώματα της φανέλας. Θα θυμάσαι να έχω παραδεχτεί τις περιπτώσεις που ευννοήθηκε η ομάδα μου. Και το έχω κάνει όχι για εύκολα μεμονωμένα σφυρίγματα, αλλά συνολικά για αγώνες που η διαιτησία, χωρίς να κάνει τη μεγάλη μαλακία, έπαιζε ΠΑΟ. Δυο αγώνες που έχω πρόχειρους είναι φέτος με ΠΑΟΚ και πέρσι με ΑΕΚ στα πλέη οφ.

Είναι ηλίθιο και προσβλητικό να προσπερνάς τη γνώμη μου για τις φάσεις του ΠΑΟ όταν τις θεωρώ υπέρ μας, ως μια ακόμα προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν ευννοηθήκαμε. Είναι η γαμημένη γνώμη μου. Εσύ μπορεί να έχεις διαφορετική, αν και δε λες καν κάτι τέτοιο, σου αρκεί το ότι δεν είσαι σίγουρος για τη φάση που δεν έχουμε καθαρό ριπλέη για να υποπτέυεσαι δόλο. Συνοπτικά, όσο και να λέτε, έχετε φάει τα σκατά του θειου με το κουταλάκι, βλέπετε σφαγές από την αρχή του πρωταθλήματος και έχουν γίνει πταίσματα σε σχέση με άλλες χρονιές. Δες απλά τα ματς τα δικά μας με τη γρια πέρσι και θα δεις τι εννοώ.

PS: Η γνώμη μου είναι ότι η Νόβα μαλακίστηκε και καλύτερα ριπλέη δεν υπάρχουν. Μπορεί να ψώλαρε ο κάμερα μαν εκείνη την ώρα ή να είχαν τεχνικό πρόβλημα. Να πιστεύουμε ότι έθαψε τα ριπλέη για να βγει λάδι ο ΠΑΟ είναι εξωφρενικό λίγο.
    Last edited by Odonian; 10-11-2009 at 14:36.

Senior Member

odonian kai mono oti kathese kai grafeis 2 meres gia na dikaiologiseis ta adikaiologita ftanei. Mou thn spaei pou me vazeis sto trypaki ths diaithsias alla imerton...
    alliosh apotelesmatwn
    Olympiakos - kavala
    Olympiakos - iraklis

Panathinaikos - aris
    Panathinaikos - panionios
    Kavala- panathinaikos
    sou ftanoun?

χαχ

Με την Καβάλα είναι η γνώμη μου ότι ορθώς σας το ακύρωσαν. Με Πανιώνιο πώς αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα ακριβώς; Ακόμα και οφσάηντ να δεχτούμε ότι ήταν (που απλά "αμφιβολίες" έχετε και δε βγαίνει η Νόβα στο τηλέφωνο), δε μας ακύρωσε κανονικό γκολ; Αλλοίωση είχαμε ναι, έπρεπε να γράψει 3-1.

έντιτ: Μέχρι να γίνει κάτι άλλο δεν ξανασχολούμαι με τη διαιτησία. Έχω πει τη γνώμη μου, κουράζω. Φορντ αν θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο για να απαντήσεις, δικός σου.
    Last edited by Odonian; 10-11-2009 at 14:51.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Σοβαρά τώρα υποστηρίζετε ότι το γκολ του Ολυμπιακού με την Καβάλα έπρεπε να μετρήσει ; Άλλο το να λέμε ότι φαίνεται ότι ο διαιτητής στήριξε περισσότερο κάποια ομάδα και άλλο κατευθείαν να μιλάμε για αλλοίωση. Ειδικά όταν αυτό γίνεται από άτομα που κάθε χρόνο αλλάζουν άποψη για τις διαμαρτυρίες απέναντι στους διαιτητές ανάλογα με τι τους βολεύει.
    Επίσης πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνο γενικά στις υψηλές θέσεις της ΕΠΟ ήταν στελέχη ενεργά την εποχή της Παράγκας (δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος πχ να συζητήσουμε για τον Γκαγκάτση). Επομένως ,ήταν λογικό να υπάρχει καχυποψία, άσχετα με το ότι επίτηδες κάποιες φορές ο παναθηναικός (είτε μέσω των εφημερίδων του είτε όχι) προσπαθούσε να δικαιολογηθεί για την εικόνα του μέσω της διαιτησίας Φέτος ο οπαδικός τύπος του Ολυμπιακού προσπαθεί να απομακρύνει την ευθύνη από τη διοίκηση για την έλλειψη μεταγραφών και να τη στρέψει στους διαιτητές, γι 'αυτό και διαβάζουμε τέτοιες υπερβολές.

Λοιπόν, γενικά γνωρίζεις ότι σε έχω υπόληψη επειδή σε θεωρώ μετριοπαθή και συνήθως κουβεντιάζουμε. Αλλά μη μου κλαίγεσαι για το πώς σου απευθύνομαι όταν έχεις άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Καθετί που ποροσάπτω σε ΠΑΟ οπαδούς το αντιπαρέρχεσαι "εγώ όμως έλεγα αυτό" (το οποίο από μόνο του σηκώνει συζήτηση, δεν σημαίνει ότι τα λές πάντα πανέμορφα!) αλλά όταν πας να μιλήσεις για γάβρο επικαλείσαι κάθε πρόβατο και κάθε πρωκτοσέλιδο.

Λοιπόν, το γνωρίζεις ότι η συνολική αντίδρασή μας (εμού και των υπόλοιπων γαύρων εδώ, αλλά και γενικά -πλην της πράβδα του Σώκου και τους αναγνώστες της) στην φανερή αλλοίωση αποτελέσματος είναι ένα αεράκι μπροστά στον τυφώνα που θα είχε το ΕΡ σε ανάποδη περίπτωση. Το ξέρεις αυτό, μην μου επικαλείσαι την προσωπική μετριοπάθειά σου, στο κάτω-κάτω δεν θεωρώ και τόσο αντικειμενικό να ζητάς 4-5 πέναλτι σε ισάριθμα ματς. Οπότε ακούω βερεσέ αν έχουμε φάει τα σκατά του θείου, που τα έχουμε φάει αλλά όχι εκεί που νομίζεις.

Δεύτερον και για να απαντήσω στην αρχική σου πρόταση, για χαλάρωσε λίγο ή μίλα με γιουτιούμπ βιντεάκια. Ποια είναι τα "πολύ χειρότερα πράγματα" που έγιναν με μας λοιπόν πέρυσι σε σχέση με φως φανάρι ακυρωμένο γκολ; Το μόνο αντίστοιχο που θυμάμαι είναι το φετινό ακυρωθέν του ΠΑΟΚ που επίσης το θεωρώ πολύ ύποπτο. Θέλω μόνο 2 παραδείγματα και ας υποννοείς σωρό. Την μετριοπάθειά σου γενικά την έχεις ρεζερβέ για την επόμενη μέρα γιατί τον επόμενο χρόνο μια χαρα υιοθετείς τους όρους σφαγή και τέτοια και καλά κάνω και στα προσάπτω. Περιμένω διάψευση.

Τέλος, υποψίες δεν έχω μόνο από το ριπλέι που δεν δίνει. Υποψίες έχω από το ριπλέι που ΕΙΔΑ, το είδα το ματς και ξέρω και μόνος μου να κρίνω αντικειμενικά και ό,τι έχω δει έως τώρα είναι ασαφή στην καλύτερη. Και όταν έχω άπειρα ριπλέι για την κάθε πορδοφάση αλλά όχι τις επίμαχες και μάλιστα κατόπιν αιτήσεως, ε, ναι, εντείνεται η υποψία μου και γίνομαι πιο καχύποπτος. Εσύ πιστεύεις ότι είχαν τεχνικό πρόβλημα ή ψώλαρε ο καμεραμάν, εγώ πάλι δεν το πιστεύω, γιατί αυτό κάνει εμένα εμπαθή και όχι εσένα αφελή δηλαδή; Εγώ είπα δεν ξέρω, εσύ είσαι σίγουρος πάντως. Ε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος