Ρε πείτε λίγο.
Στο word, οταν πατάω μέσα στο κείμενο έντερ για να αλλάξει παράγραφο, το κατεβάζει 3-4 σειρές. Μπορω να το αλλάξω έτσι ώστε να το κατεβάζει ακριβως απο κάτω?
Ρε πείτε λίγο.
Στο word, οταν πατάω μέσα στο κείμενο έντερ για να αλλάξει παράγραφο, το κατεβάζει 3-4 σειρές. Μπορω να το αλλάξω έτσι ώστε να το κατεβάζει ακριβως απο κάτω?
δεξί κλικ ---> paragraph
κανονίζεις ότι ρύθμιση θες
Rock or Nothing
Βολεύτηκα με shift+enter (πινκ λόκη)
Θενκς ενιγουει =]
Ηρωικό ER έφτασε η ώρα που απαλλάσσεσαι απο μένα.Μπορείτε να αρχίσετε τις μπαλωθιές. Αν και στους περισσότερους έσπαγα τα αρχίδια, παραδόξως οι περισσότεροι θα μου λείψουν απο δω μέσα.Τέσπα το πιθανότερο είναι να ξαναγράψω τον Δεκέμβρη σε καμια άδεια.Απο αύριο να κλειδώνετε διπλά.Θα υπηρετώ κι εγώ. Adios
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
επιτέλους, τι θα γίνει με αυτά τα σιχάματα που γυρνάνε από πόρτα σε πόρτα για "στατιστικές" ,"ενημερώσεις-που-κάνουμε-σε-όλους-τους-φοιτητές" και σου πλασάρουν βιβλία (από παπαδιαμάντη μέχρι τα μυστικά του ποδοσφαίρου)
αλήθεια, πόσο νόμιμοι είναι αυτοί οι κωλοκλέφτες![]()
"I'm a brat. Get over it."
Kelly Osborne
γιατι κλεφτες; σε αναγκαζουν να αγορασεις;
Vielen Dank für alles was mal war
όχι δεν με αναγκάζουν τίποτα. παρόλα αυτά, σε φλομώνουν στα ψέματα, αισχροκερδούν ,πίστεψε με (πριν κανά μήνα έκανα τη μαλακία και πήρα μια σειρά. ψάχνοντας αργότερα στο ίντερνετ διαπίστωσα πως πλήρωσα σχεδόν διπλάσια τιμή από όπου και αν κοίταξα) δεν ξέρω αν και κατά πόσο κόβουν αποδείξεις. και γενικά κινούνται σε ένα ημινόμιμο μπάκραουντ. κυρίως όμως είναι ο τρόπος τους που με σκοπό να πουλήσουν θα κάνουν οτιδήποτε.
"I'm a brat. Get over it."
Kelly Osborne
εκανα και εγω την μαλακια να αγορασω μια φορα κατι βιβλια. την επομενη φορα που ηρθανε δεν ηθελα να τους αφησω να μπουνε μεσα και μπηκανε με το ζορι, αρχισα να κραζω οτι τα βιβλια τους ειναι μαλακιες και κλαιν ξερωγω και τα πηρε στο κρανιο και αρχισε να μου λεει οτι ειμαι αγραμματος και οτι αν βρεθω σε μια συζητηση με καθηγητη πανεπιστημιου θα με βαλει στον τοιχο με τις γνωσεις του και κατι τετοια. Μια φαση μου ζητησε νερο και της εβαλα απο την τουαλετα, μολις το ηπιε απλα αηδιασε και σηκωθηκαν και εφυγαν.
υπομονή
εγώ είχα συμπληρώσει ένα κουπόνι στη σχολή για μια ''''''κλήρωση'''''' και με έπαιρνε τηλέφωνο μία τύπισσα να βρεθούμε για να βάλω μια υπογραφή,5 λεπτά υπόθεση.
τελικώς έσκασε μια μέρα από το σπίτι με 2 τσάντες βιβλία και δε την άφησα να μπει και φώναζε οτι τσάμπα την κουβάλησα εκεί.
παραλίγο να φάει την πόρτα στα μούτρα.δυστυχώς δε την έφαγε.η γαμιόλα.
επίσης μακριά από "δωρεάν ταξίδια" με μόνη υποχρέωση να παρακολουθήσεις <insert random malakia>
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ