Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 145

Thread: auto me tous tarifes.

I like turtles pixies's Avatar

Quote Originally Posted by Impure View Post
    Εχει ξεφυγει η κατασταση και δεν τους αντεχω

1. 15αυγουστος απο Μοναστηρακι εγώ και 2 φιλοι μου αντρες, οι οποιοι κατεβαιναν πατησιων και γω θα συνεχιζα για Καλογρέζα. Εκατσα μπροστα και οι 2 πισω. Αφου τους αφησε αρχισε ερωτησεις του τυπου τι κανεις στη ζωη σου και μπλα μπλα εγω εΙμαι φαση ναι ναι, νταξει , εχετε δικιο, και τσουπ το χερι του στο μπουτι μου. Κοκκαλο εγω με το κινητο στο χέρι και σκεφτομαι τι να κανω? μου λεει γιατι ανοιγεις το κινητο σου? Λεω μαζεψε τα βρωμοχερα σου απο πανω μου. Λεει μα γιατι παμε για ενα ποτο να τη βρουμε .σΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΡΤΑ πανω στη Γαλατσίου και να πέσω στο δρομο? σκατα. τεσπα κατεβηκα καπου που σταματησε και η ηλιθια
    διαβαζα το ποστ νομιζονταν οτι εισαι αγορι και γελαγα μονη μ. μετα ειπες "ηλιθια" κ μου το χαλασες ανεπανορθωτα.
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

sober Ragozin irreligious's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    2 φορες (την μια με ρωτησε κιολας αν με πειραζει το καπνισμα) το σκασαν κανονικα... ο ενας τρελο μπουρι.. ο αλλος το γυριζε κιολας.

ιχ,κ γω την έχω πιεί με τάριφ.

σιχαμένη φάρα πάντως. αυτό με τα ρέστα που είναι πάντα δικά τους από τα πιο εκνευριστικά.
    ιστορίες δεν έχω, μόνο μια φορά που με είχανε βρεί κόκκαλο και έλαβα ρέστα το πιο κακοφτιαγμένο πλαστό πενηντάευρω έβερ. να πεθάνει ο πούστης.
    i need feminime venoms in order to function with the system.

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by VacuumInsulationPanels View Post
    μιας και μιλησατε για ρεκορ (οι Θεσσαλονικεις θα με νιωσουν) βιλκα-γηπεδο παοκ με μια σταση στο στεκι στο βιολογικο.
    Νόμιζα ότι τους είχα όλους με την πορεία από όρια Τούμπας - Πυλαίας ως το σπίτι μου στον Άγιο Δημήτριο (χωρίς στάση βέβαια)
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    2 φορες (την μια με ρωτησε κιολας αν με πειραζει το καπνισμα) το σκασαν κανονικα... ο ενας τρελο μπουρι.. ο αλλος το γυριζε κιολας.
    μένα ταρίφ μ'έχει βάλει να του στρίψω, μέρα μεσημέρι. Με είδε που είχα καπνό και λέει "καλό άτομο φαίνεσαι, δε μου στρίβεις ένα" κλπ. Καθώς το έσκαγε μου έκανε και ανάλυση, πότε πρέπει να πίνεις στο ταξί και πότε είναι ψιλορίσκο. Άμα έχεις πάρει κούρσα καμιά γιαγιά, αυτές δεν καταλαβαίνουν μωρέ, ξέρεις τώρα, και τέτοια.

Με την κολλητή μου, στην τρίτη λυκείου, πριν 8-9 χρόνια περίπου δηλαδή, πηγαίναμε φροντιστήριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια κυριακή γράφαμε διαγώνισμα. Αυτή τελείωσε πρώτη και πήρε ταξί να πάει ζωγράφου. Σε κάποια φάση άρχισε να με παίρνει τηλέφωνα, εγώ ακόμα έγραφα εν τω μεταξύ, και σκεφτόμουν 'τι θέλει το μπάζο, αφού ξέρει ότι γράφω'. Το απόγευμα την πήρα απ'το σπίτι και μου είπε ότι συνέβη το εξής. Μπαίνει στο ταξί και του λέει ζωγράφου στο τάδε μέρος. Ο ταρίφ μπήκε σε κάτι στενά και πήγαινε προς άγνωστη κατεύθυνση, αυτή στην αρχή πίστεψε ότι έκοβε δρόμο, αλλά η ώρα πέρναγε και το μέρος συνέχιζε να είναι άγνωστο. Τον ρωτάει, λοιπόν, σε κάποια φάση: "συγγνώμη, πού πάμε;" Και αυτός της απαντάει: "Σπίτι μου."
    Η τύπισσα φρικάρει, πάει να πάρει τηλέφωνο κάπου οπουδήποτε, και ο ταρίφας της λέει "άσε το τηλέφωνο κάτω, δε θα πάρεις πουθενά". Μικρή αυτή και άβγαλτη τότε, φρικαρισμένη, το βάζει κάτω απ'τα πόδια της και παίρνει "κρυφά" όποιον βρει, μαζί κι εμένα, μπας και το σηκώσει κάποιος και μπορέσει να πει κάτι, δεν ξέρω πώς είχε σκεφτεί ότι θα την έσωζε αυτό. Ο τύπος εν τω μεταξύ όλη αυτή την ώρα πάει από στενά και δε σταματάει πουθενά, και ακόμα και σε δρόμους που είχαν φανάρια δε σταματούσε. Για 'καλή της τύχη' κάπου κόλλησαν κάποια στιγμή και βρήκε την ευκαιρία και πετάχτηκε έξω

Με την ίδια γκόμενα παίρνουμε πέρσυ ταξί, γύρω στις 5 το πρωί από κέντρο. Του λέμε: θα πάμε πρώτα γαλάτσι και μετά κηφισιά. Το δέχεται. Όταν φτάναμε στο γαλάτσι, γυρνάει και μας λέει: επειδή πάω πετρούπολη, να σας αφήσω κάπου εδώ να σας πάρει κάποιος συνάδελφος, να μην κάνω κύκλους; Εγώ θύμωσα πολύ, άρχισα να του φωνάζω, η άλλη με σκούνταγε να σκάσω αλλά με έπνιγε το δίκιο, τελικά την πήγε στην κηφισιά, αλλά δεν μπήκε στο δρόμο που ήταν το σπίτι της, την άφησε σε κεντρικό, πεντέμιση το πρωί, και έπρεπε να περπατήσει κάνα δεκάλεπτο για να φτάσει σπίτι της. Μετά την έβρισα κι αυτή που του άφησε λεφτά. Ούτε ευρώ στους πούστηδες

και άλλες πολλές ιστορίες

ο πιο θρασύς πάντως ήταν ένας που με είχε πετύχει μεθυσμένη. Ήταν 5 και κάτι η ταρίφα, του έδωσα 20ευρο και παρ' όλο που ήμουν κομμάτια είμαι 100% σίγουρη για αυτό διότι ήταν τα μόνα λεφτά που είχα εκείνη την ημέρα. Ο τύπος πρόλαβε και έβγαλε ένα 5ευρο, μου το έδειξε, και μου είπε ότι αυτά που του έδωσα δε φτάνουν, γιατί είναι 5 και κάτι

ξύλο

farfetch'd Ace's Avatar

Εγώ πάντως είχα πετύχει γαμώ τους τύπους, μου πήρε τα λιγότερα που μου έχει πάρει ποτέ κανείς για διαδρομή κέντρο - φάληρο και στο τέλος μου είπε: "άμα θες τα δίνεις, άμα δε θες δεν δίνεις τίποτα".
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Ρε, υπάρχουν οι οδηγοί ταξί, που είναι νορμάλ άνθρωποι, και καμιά φορά και υπεργαμάτοι άνθρωποι, και υπάρχουν και οι ταρίφες, που είναι αποβράσματα και πρέπει να πεθάνουν. Σε αυτό το θρεντ λέμε για τους δεύτερους.
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

Καράτε! μόνο neverdie's Avatar

Παρόλαυτά, Ηράκλειο, Κέντρο - ΤΕΙ, 5 τα ξημερώματα, 4 ευρώ. Δεν μου 'χει ξανατύχει.

Συνεχίστε το θάψιμο...
    Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

μλκ ταρίφες, έλεος.
    αλλά τον τελευταίο χρόνο τους χρησιμοποιώ κάθε φορά που βγαίνω.

τεσπά το ένα είναι γνωστό, δεν σταματάνε τα ταξί ή πάνε να σταματήσουν με βλέπουν και φεύγουν. το μουνί της μάνας τους.

το άλλο είναι πως ξέρω δύο τύπους που δουλεύουν ταξί.
    ο ένας είναι αρχιμαλάκας και ο άλλος συριζαίος!

satan was a lez

nihil pop metamelia3's Avatar

αρα ξέρεις έναν τύπο που δουλεύει ταξί!
    this is radio freedom.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

τρομαχτικες ιστοριες

εμενα μου τη σπαει οποτε κατεβαινω ελλαδα, αμα ειναι καμια γιορτη κι εχουν επιδομα (ακομα κι απο το αεροδρομιο δηλαδη), που παω να δωσω οσα γραφει το ταξιμετρο και μου βαζουν τις φωνες που δε δινω το επιδομα. ε που να το ξερω, ή πεστε το ή γραφτε το κάπου
    Vielen Dank für alles was mal war

bi-curious The Good Son's Avatar

Έχουν καρτελάκι.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

να το λενε και μια ευγενικα, δεν παθαινουν τιποτα. ή αμα δεν το δει καποιος μην βγαζουν το βασιλακι καιλα που κρυβουν
    Vielen Dank für alles was mal war

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

απειρες ιστοριες με ταξι μεγαλες ή μικρες, με γελιο ή νευρα! στη Θεσσαλονικη σιγουρα πιστευω οτι ειναι καπως καλυτεροι, ε πως να το κανουμε αλλο να οδηγεις δουλευεις ολη μερα στην Αθηνα κι αλλο εδω! με χουν κλεψει κατι 3-5ευρα στα ρεστα οταν ημουν αλοιφη και προσκυνουσα το καθισμα, 20λεπτα 30λεπτα κλασικα, αλλα και τιμιοι που δινουν το 10λεπτο, σε καποιους την εχω πει ακομα για το 30-40λεπτο, σε φαση για μενα ειναι μιση μπυρα ναυαρινου, μαλλον τους τρομαζει η λεξη ναυαρινου και μου τα δινουν,εκει που και καλα δεν εχουν ψιλα χοχοχ!

συναντας ομως πλειοψηφικα κατι ζωα, αρχιδια, μισογυνιδες, φασισταρια, "φιλοσοφους", οπου μετα απο κανα 2-3φορες σε εντονων συζητησεων, καταλαβα το ανουσιο του να ανοιξεις κουβεντα με αυτους οσο κι αν καποιες φορες σε πνιγει αυτο που λενε!

την εχουν πεσει σε κανα 2-3φιλες μου, ή εχουν προετοιμασει πεσιμο σε αγνωστη συνταξιδιωτισσα μεχρι να κατεβω εγω..

αλλα θα πω το τελευταιο αστειο σκηνικο πριν κανα μηνα, κοκκαλο εγω, εχω παρει απο κλασικο μπαρμπα πριν το τουρκ. προξενειο 2 τυροπιτακια και μια πιτσα, μπαινω σε ταξι, χοντρος ταριφας μεσα,
    -τι εχεις εκει?
    -πιτσα και τυροπιτακια λεω
    -πω ωραια μυριζουν!
    -ναι εχει καλα πραματα αυτος!
    -δωσε ενα τυροπιτακι
    -ε του δινω
    το κατεβαζει με τη μια,
    -Καλο για δωσε και τ'αλλο
    -παρε!
    φτανουμε, 2,70 το ταξιμετρο
    -ποσο θες του λεω
    -2,80 με λεει
    -τι λες ρε μαλακα του λεω μας εφαγες τα τυροπιτακια θες και 2,80? παρε 1,5 κι εισαι νταξει και βγαινω!
    δε με ειπε τιποτα
    εβγαλα κερδος ενα 20λεπτο
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

ναι αλλα εμεινες νηστικος μαλακα!