Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 145

Thread: auto me tous tarifes.

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Εχει ξεφυγει η κατασταση και δεν τους αντεχω

1. 15αυγουστος απο Μοναστηρακι εγώ και 2 φιλοι μου αντρες, οι οποιοι κατεβαιναν πατησιων και γω θα συνεχιζα για Καλογρέζα. Εκατσα μπροστα και οι 2 πισω. Αφου τους αφησε αρχισε ερωτησεις του τυπου τι κανεις στη ζωη σου και μπλα μπλα εγω εΙμαι φαση ναι ναι, νταξει , εχετε δικιο, και τσουπ το χερι του στο μπουτι μου. Κοκκαλο εγω με το κινητο στο χέρι και σκεφτομαι τι να κανω? μου λεει γιατι ανοιγεις το κινητο σου? Λεω μαζεψε τα βρωμοχερα σου απο πανω μου. Λεει μα γιατι παμε για ενα ποτο να τη βρουμε .σΚΕΦΤΟΜΑΙ Ν ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΡΤΑ πανω στη Γαλατσίου και να πέσω στο δρομο? σκατα. τεσπα κατεβηκα καπου που σταματησε και η ηλιθια του πεταξα και λεφτα απο τη συγχιση και τον τρομο.

2. Παιρνω ταξι απο Αγιο ελευθεριο για καλογρεζα. την εκανα συχνα τη διαδρομη μετα τις 12 και ηξερα πως ειναι 5 ευρω πανω κατω. Αυτος που με πηρε ειχε αλλη μεσα και το κοντερ ηδη εγραφε. Φτανουμε καλογρεζα και μου λεει 10 ευρω...λεω δεν υπαρχει περιπτωση. μα, λεει τοσα γραφει και τεσπα πηρε 5 κ εφυγα.

3. Φευγω απο το ιστορικο χωρις ανασα πριν πολλα χρονια,ειμαστε δεκελειας και μου λεει ο ταριφας, θα σε αφησω εδω γιατι μου βρηκανε κουρσα για αεροδρομιο και παρε αλλο συναδελφο...05,00 το πρωι 19 να ημουν τοτε? λολ δεν μιλησα βεβαια γιατι τοτε φοβομουν κατεβηκα και πηρα εναν αλλο του πα την ιστορια και εβριζε τον συναδελφο του

4. ιστορικη στιγμη, πιατσα Ν.ηρακλειου, θελω να παω δουλεια Μαρουσι και δεν με παιρνει κανεις απο πιατσα...Σκαει μια γυναικα ταριφω της λεω Μαρουσι λεει οχι και αρχιζω τα μπινελικα και γω γιατι εισαι πιατσα αφου δεν εξυπηρετεις κλπ και γυριζει (ειχε κ μουστακι) τι θες ΜΑΝΤΑΜ σταματησα λιγο να ξεκουραστω (λολ)

και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι πλεον. ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

έχω κάνει τρελλές διαδρομές με τα πόδια για να αποφύγω ταρίφες... ρεκόρ: γήπεδο αιγάλεω - τέξας (το μαγαζί όχι την πολιτεία :Ρ ) και ΟΑΚΑ - νεκροταφείο ζωγράφου
    Rock or Nothing

Nomannic Cinnamon's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    ρεκόρ: γήπεδο αιγάλεω - τέξας (το μαγαζί όχι την πολιτεία :Ρ )
    Για καποιο λογο δε μπορω να σταματησω να γελαω
    build your tether rain-out from your fragments

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Impure View Post
    μπλα μπλα εγω εΙμαι φαση ναι ναι, νταξει , εχετε δικιο, και τσουπ το χερι του στο μπουτι μου..
    ποστπιξ
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    μπλα μπλα εγω εΙμαι φαση ναι ναι, νταξει , εχετε δικιο, και τσουπ το χερι του στο μπουτι μου..
    ποστπιξ
    οφ μπούτι ή οφ ταρίφας?

μπούτι ρε ΒΛΑΚΑ

Senior Member 00i00's Avatar

κατεψυγμενο humour...

MAS PSEKAZOUN Leech's Avatar

Custom User Title ari-m's Avatar

pairnw tarifa na paw stin douleia mou pianei sizitisi me ampelofilosofies sto dromo kai ligo prin ftasoume rwtaei
    - kai ti einai ekei pou douleveis re palikari?
    - kentro tilematikis, tou kanw
    - exei sxesi tipota me emfyteusi malliwn? giati tis proalles ekei pou evafa mou epese to nefti sto kefali kai mou fainetai oti arxisan na araiwnoun ... (akolou8ei analysi tis katastasis tou trixwtou tis kefalis pro kai meta neftiou)
    krati8ika mexri na katevw apo to taxi ... stin douleia epese poly gelio meta ...
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

3. Φευγω απο το ιστορικο χωρις ανασα πριν πολλα χρονια,

pantelhs kaei poly.
    Μπλε

Sayid Hassan Jarrah psychotron's Avatar

έχω κάνει τρελλές διαδρομές με τα πόδια για να αποφύγω ταρίφες.............ΟΑΚΑ - νεκροταφείο ζωγράφου
    ε, αυτό -σχεδόν- το έχω κάνει και γω, ΟΑΚΑ - Πλατεία Γαρδένια (Κέντρο Ζωγράφου). Πλάκα είχε.
    Πάντως πριν λίγες μέρες που χρειάστηκε να πάρω ταρίφα (4,60), έβγαλε να μου δώσει 40 λεπτά ρέστα και του 'πα "κράτα τα" και μου απάντησε "μα όχι, όχι, και συ δεν τα βρίσκεις πεταμένα στο δρόμο" και μου τα έδωσε. Πάντα με εκπλήσσουν αυτοί οι τύποι.
    Where's the booze?

I used to be perfect but now I'm even better

Quote Originally Posted by cancer View Post
    http://www.cosmo.gr/News/Hellas/254106.html

koitate panta ta resta sas epitopou gamw tin panagia tous.
    Επίσης ούτε οι ταρίφες το θέλουν αυτό, για την ακρίβεια η χειρότερή τους είναι, elastic product and whatnot, ειδικά 5 το πρωί με 12 το βράδυ (ώρες που δουλεύουν οι περισσότεροι δηλαδή).

Senior Member freak brother's Avatar

2 φορες (την μια με ρωτησε κιολας αν με πειραζει το καπνισμα) το σκασαν κανονικα... ο ενας τρελο μπουρι.. ο αλλος το γυριζε κιολας.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

μιας και μιλησατε για ρεκορ (οι Θεσσαλονικεις θα με νιωσουν) βιλκα-γηπεδο παοκ με μια σταση στο στεκι στο βιολογικο.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by psychotron View Post
    έχω κάνει τρελλές διαδρομές με τα πόδια για να αποφύγω ταρίφες.............ΟΑΚΑ - νεκροταφείο ζωγράφου
    ε, αυτό -σχεδόν- το έχω κάνει και γω, ΟΑΚΑ - Πλατεία Γαρδένια (Κέντρο Ζωγράφου). Πλάκα είχε.
    Πάντως πριν λίγες μέρες που χρειάστηκε να πάρω ταρίφα (4,60), έβγαλε να μου δώσει 40 λεπτά ρέστα και του 'πα "κράτα τα" και μου απάντησε "μα όχι, όχι, και συ δεν τα βρίσκεις πεταμένα στο δρόμο" και μου τα έδωσε. Πάντα με εκπλήσσουν αυτοί οι τύποι.

χα, κ εγώ πήρα μετά από καιρό την παρασκευή φεύγοντας γιατί δεν την πάλευα και βγήκε 4,50 (btw πολύ δεν ακρίβυναν?), δίνω 10 και μου δίνει πίσω τάληρο κ πάει να βγάλει τα ψιλά, οπότε του λέω κράτα τα. είπε ευχαριστώ και τα πήρε
    Rock or Nothing