Page 63 of 275 FirstFirst ... 1353616263646573113163 ... LastLast
Results 931 to 945 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

raven, εχουμε ριξει εμεις γελιο με την κλαψα σας παρα πολυ . ας γελασει και σας λιγο το χειλακι σας
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

όταν πάρουμε 4-5 σερί πρωταθλήματα με τη διαιτησία θα έχετε κάθε δικαίωμα στην κλάψα. τώρα μόκο
    Rock or Nothing

Senior Member

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. γελαώ ακόμη με το κλάμα των gayρων. έχουν βγει σε όλα τα ΜΜΕ. ε ρε πώς γυρίζει ο τροχός μερικές φορές. δεν αντέχεται το 50-50.
    re raven agori mou xese mas pou einai 50-50. Magia sas pou pirate to panw xeri sthn diaithsia, alla stamtiste na paristanete tous ithikous. Koitaxte na to xareite oso to exete.
    Kata ta alla sta toy olympiakou egw den milaw gia diathsia giati prwta apo ola exw mathei na koitaw thn omada mou. Kai otan h omada mou einai gymnh apo paixtes kala na pathoun. To matsaki me ton Irakli alles xronies tha to eixame katharisei sto hmixrono...
    eykairia fetos na vgei kanas paixths toulaxiston, min tous kapsoun olous...

αυτό είναι 50-50 φίλος. όταν γίνονται λάθη, να γίνονται τυχαία και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, να τιμωρούνται οι ένοχοι. όχι να γίνονται διεθνείς διαιτητές
    κοίτα τι απέγιναν αυτοί που υποτίθεται μας ευνόησαν φέτος. και κοίτα τι θα πάθει ο προχθεσινός επόπτης.
    Rock or Nothing

Vic Ford Prefect's Avatar

Και χαρά τα βαζελάκια... Λοιπόν:

Δεν θα αναφέρω την διαιτησία, μου φτάνουν τα αγαθά ποστ του Ρέηβεν και οι ψύχραιμες αντικειμενικές αναλύσεις του Οντόνιαν. Αυτό που μου φταίει είναι ο Ζίκο που δεν είδε τις τρεις φορές που έμπαζε η δεξιά πλευρά του Γκαλίτσιου και δεν έβαλε τον Παντούρου, τον οποίο γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον έχει στο ψυγείο. Πολύ κακή διαχείριση του τελευταίου δεκαλέπτου, από τα πιτσιρίκια δεν περίμενα τίποτα, από τον Ζίκο όμως...

Η ιστορία με τους τραυματισμούς είναι ανέκδοτο. Τα πιτσιρίκια ΟΚ, πολύ απειρία και θέλουν ακόμα ψωμί να φάνε, πάντως δείχνουν καλά δείγματα για την ώρα, δεν βλέπω λόγο για αποθεώσεις και θαψίματα. Και πάλι καλά να λέμε αλλά το ρεζουμέ είναι ότι το ρόστερ μας είναι αποδεκατισμένο και αν συνεχίσει αυτό το βιολί δεν πάμε πουθενά γιατί δεν βλέπω και τον Ζίκο ακόμα να έχει καταλάβει τι παίχτες έχει και τι δουλειά μπορούν να του κάνουν.

Για τη ζέλα μπορώ να πω ότι άλλη μια φορά η Νόβα κάνει μια από τις πιο άθλιες μεταδόσεις έβερ και ήθελα να κοπεί το κεφάλι των καθυστερημένων που στέκονταν μπροστά από τις κάμερες. Μου άρεσε αυτός ο Σισόπουλος πώς τον λέγανε, του Λεβαδειακού.

Αυτά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

χαχαχαχαχχα, τραγικοί. απλά.
    Rock or Nothing

Ποιοι είναι οι τραγικοί; Εσείς μας έχετε ζαλίσει (πάλι) για την διαιτησία, μόνο που τώρα την υπερασπίζεστε. Εκτός και αν δεν πρέπει να αναφέρουμε ότι το γκολ ήταν πεντακάθαρο γιατί πέρυσι έπρεπε να πάρετε 4-5 πέναλτι καθαρά (λολ).
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

δεν υπερασπίζομαι κανέναν. είναι όλοι τραγικοί. απλά φέτος τιμωρούνται.
    Rock or Nothing

Τι δεν υπερασπίζεσαι μωρέ; Έχει πιαστεί το χέρι σας να γράφετε για το πόσο οφθαλμοφανές είναι ότι είναι τυχαία και ανθρώπινα τα λάθη τους. Όποιος έχει την σφίγγα...
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Rock or Nothing

Ξεπιάνεσαι ε;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ford βλέπεις οργανωμένο σχέδιο εναντίον του γαυρου φέτος; Έχουν γαμηθεί όλοι να λένε ότι πήραμε τη διαιτησία με ένα ματς να μας έχει δώσει βαθμούς (με τον Άρη που ο ίδιος έγραψες ότι το θεωρείς ανθρώπινο λάθος). Κράζει ο Πανιώνιος για σφαγές όταν έχει ακυρωθεί κανονικό γκολ δικό μας στον αγώνα! Έχουμε συνηθίσει τόσο τα στημένα ώστα πάντα να πρέπει να υπάρχει δόλος; Ξέρουμε ότι οι διαιτητές δεν είναι καλοί, δε θα κάνουν και κανένα λαθάκι εις βάρος του γαυρου, αν παίζουν 50-50;

Δείτε και λίγο τα υπόλοιπα ματς κάθε αγωνιστικής, έχουν γίνει πολύ χειρότερα από αυτά που γίνονται στα ματς των "μεγάλων".
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

κατα πάσα πιθανότητα τελευταίο ποστ στο αθλέτικς (μέχρι τον Δεκέμβριο τουλάχιστον), και αντί για τοποθέτηση για ένα ματς που σχεδόν δεν είδα αλλά άκουσα (για το ΛΕΒ-ΠΑΟ ντε) επισυνάπτω το άρθρο του Βέργη σχετικά με το "50-50" : http://www.sentragoal.gr/article.asp...&pubid=6063638

κατα τ' αλλα, βλέπουμε την πρώτη σοβαρή άδικια στο πρωτάθλημα, σε βάρος του γαύρου απο το 1997 και έχουν αρχίσει οι καρκίνοι σε επόπτες και οι πράσινες παράγκες.ε εντάξει, γελάει ο κόσμος (ή περιστασιακά κλαίει τελοσπάντων...)
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Odonian, δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος ή όχι, ξέρω ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι πολύ ύποπτες πολλές φάσεις, ακόμα δεν έχει υπάρξει καθαρό ριπλέι για το οφσάιντ πριν, η Νόβα αρνήθηκε να δώσει στον Πανιώνιο το υλικό και το δικό σας ακυρωμένο γκολ δεν έχει σχέση με το δικό μας. Το δικό σας ήταν πράγματι στο όριο, είσασταν μπροστά στο σκορ και ο Πανιώνιος κλάταρε από το 75 πλέον. Εμάς ήταν πεντακάθαρο και με την γραμμή της περιοχής βολικότατη για να δεις το προφανές.

Επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν υπάρχει δόλος γενικά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι φανερό ότι πρόκειται για τυχαία λάθη. Στην περίπτωσή μας νομίζω είναι αρκετά φανερό ότι τουλάχιστον πάνε να μοστράρουν ότι δεν σφυρίζουν Καραϊσκάκη. Το έχουμε δει σε οφσάιντ, σε κίτρινες που δεν βγαίνουν και 2 ακυρωμένα γκολ.

Στα παπάρια μου η διαιτησία, το μόνο που με νοιάζει είναιη αδράνεια του Ζίκο, αλλά δεν χρειάζεται να την ακούμε κι από πάνω γιατί έχετε μαζεμένα χρόνια. Εσείς ειδικά φέτος δεν μπορείτε να μιλάτε, μια χαρά σας έχει πάει τουλάχιστον. Τα 50-50 και λοιπά είναι το κόμπλεξ από την ανάποδη. Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι αν τα σφυρίγματα ήταν από την ανάποδη εδώ θα είχε γίνει βατερλώ από όλους που τώρα κοροϊδεύουν ότι και καλά κλαιγόμαστε και θα σκίζονταν για παράγκες και τέτοια. Δεν τολμώ να φανταστώ καν τα παραληρήματα του πιτσφορκ αν σας ακύρωναν τέτοιο γκολ και είμαι αρκετά σίγουρος ότι και πολλοί που λένε για 50-50 θα τραγουδάγανε αλλιώς... Τέσπα.

Τάιλερ καλά κρασά. Έκρινε το οφσάιντ τον αγώνα λέει ο άλλος.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

A1DDJZZ Magellan's Avatar

παρτε παιχτες και αφηστε τη γκρινια

η τουλαχιστον πειτε μας οτι θα παιξουμε με τους νεους και οτι κατσει
    εγω στηριζω

και μια γενικα
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance