Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 145

Thread: auto me tous tarifes.

Senior Member 00i00's Avatar

μια χαρα ειναι οι ηρωικοι ταριφες
    και με τα μουχαμπετια τους και με τα ολα τους

τωρα για ρεστα και τετοια που λετε δε ξερω....εμενα ισα ισα που με χρεωσαν και λιγοτερο κανα δυο φορες κατω στην αθηνα (μαλλον επειδης τους κερασα και ολιγον νεκταρ)

επισης στηριζομε λογω δουλειας...φραγκα μας αφηνουν αφου

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Quote Originally Posted by Shrinebuilder View Post
    Quote Originally Posted by Esteban View Post

ζωγραφιώτης
    αρχίδα, μας γαμήσατε.
    δεν σε πχιάνω
    είχαμε το λεωφορειάκι μας και ήμασταν ωραίοι, μέχρι που μεγάλωσε η διαδρομή κι έφτασε μέχρι το παν/μιο και τώρα αν θες να πάρεις 608 από το κέντρο για να γυρίσεις σπίτι σου είναι πάντα γεμάτο και αηδία

σχετικά με το τόπικ, ψόφο και μόνο

Vic Ford Prefect's Avatar

H δικιά μου ιστορία έλαβε χώρα ένα χειμώνα χρόνια πριν στο Ηράκλειο. Μπαίνω στον ταρίφα και παρατηρώ ότι η μουρή του είναι μπουγελωμένη και στάζει γενικά. Δεν μιλάει για κανά 5λεπτο και πηγαίνουμε βουβά και όμορφα. Οπότε αρχίζει:

- "Γουστάρω τώρα να οδηγάω, να ηρεμήσω και λίγο με τα μουνόπανα".
    - "..."
    - "Γαμημένοι θρασύδειλοι, κωλόπαιδα!"
    - "..."

Βουβαμάρα για 2 λεπτά.

- "Εμένα φίλε άμα μου κάνεις πουστιές έτσι απαντάω. Παίζω μία και καλή, όχι σαν τους άλλους που αδειάζουν το όπλο και δεν κάνουν τίποτα!"
    - "...!"
    - "Και να 'ρχονται και οι μπάτσοι να μου λένε γλυκόλογα, "έλα πάμε στο τμήμα" και τέτοια. Δεν πάω πουθενά τους λέω, αυτοί αρχίσανε και ας προσέχανε!"
    - "Ναι..." (η συμμετοχή στην συζήτηση, πάντα ναι)
    - "Έτσι δεν είναι η μαγκιά φίλε;"
    - "Βέβαια..." με κατάφαση του κεφαλιού.
    - "Μου κάνουν τα μουξουτού από το παράθυρο, και εκεί πάνω μου αδειάζει ο άλλος το νερό, ο θρασύδειλος, από έξω!"
    - "Τι λέτε, αν είναι δυνατόν..."

Με κοιτάει λοξά να δει πώς τα λέω, μπας και τον δουλεύω. Βράχος πόκερφέις εγώ, παρακαλάω να φτάσουμε.

- "Αλλά δεν με ξέρανε καλά τα μουνόπανα. Εδώ το έχω πάντα και παίζω μία και καλή, δεν θέλω δεύτερη, μία μου φτάνει, έτσι δεν είναι η μαγκιά φίλε;"
    - "Έτσι, έτσι"
    - "Έτσι!"

Ησυχία.
    Μέχρι να φτάσουμε λέει μόνος του πού και πού "τα μουνόπανα...τα μουνόπανα...". Φτάνουμε. Θυμάμαι να του λέω "είμαστε οκ" για τα ρέστα κάτι ψιλά και αυτός να λέει "όχι φίλε μου, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!". "Σωστά, σωστά!". Μπαίνω σπίτι.

Ποτέ δεν έμαθα τι έγινε, δεν είδα τίποτα στις ειδήσεις οπότε δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν έλεγε μαλακίες γιατί έτσι ή αν όντως με πήγε ταρίφας δολοφόνος σπίτι μου.

Μια άλλη φορά είχα πέσει σε ταρίφα που μου έλεγε τα ονειρά του γιατί με πήρε για πολύ πνευματικό άνθρωπο. Κάτι με το πατέρα του, δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν θριλεράκι δυνατό.

Και η αποθέωση, σε διασταύρωση δεν μπορεί να περάσει ο ταρίφας γιατί το κάθετο ρεύμα έχει κολλήσει. Κορνάρει ο από πίσω κλασσικά οπότε βγάζει ο ταρίφας το κεφάλι του και του λέει: "Ίντα κορνάρεις μωρέ, ίντα κορνάρεις; Ιντά'με; Το Ντιουκ είμαι να κάνω "γίχα" (ζίχα, με αξάν) να περάσω απέ πάνω του;"

Ο αδερφός μου έπεσε σε ταρίφα που όταν του ανάβανε την μεγάλη σκάλα οι απέναντι, έβγαζε ένα προβολέα τέρας, τους τον άναβε στην μάπα και έλεγε "πάρτα πούστη τώρα".
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

εμενα ειχε πιασει την στροφη ενας με 100 και μου ειπε: "τι ferrari και μαλακιες" η πιο συναρπαστικη μου εμπειρια.
    Last edited by μπιζαριος; 08-11-2009 at 23:12.
    υπομονή

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

τελευταίο ποστ πριν την πατρίδα λογικά, συγκινούμαι που είναι στο τοπικ της κίτρινης φυλής...

Το καλύτερο μου είναι porvtikow ταρίφας στις 11 το βράδυ να κατεβαίνουμε την βουλιαγμένης από το κέντρο (συγγρού/καλλιρόης) με 110 ξερωγώ και σφήνες. ΠΟΛΛΕΣ σφήνες. Και ατακάρα "μη βάζεις ζώνη ρε, είναι βρώμικη κ θα σε λερώσει. Τι φοβάσαι, άμα γίνει κάτι θα σε καλύψει η ασφάλεια". Και τσιγάρο στο χέρι και δε ξερωγωτιαλλο.

Επίσης ταρίφας να λύνει σταυρόλεξο κ sudoku εν κινήσει, ταρίφας με τηλεοραση 5 ιντσών (δε ξέρω μεγέθη) να βλέπει ελλάδα έχεις ταλέντο "enter_σεξιστικό σχόλιο για γυναίκες και κύναιδους" και το χειρότερο είδος ανθρώπου, ο ταρίφας που σταματά με το που θα δει πεζό δίπλα στο πεζοδρόμιο (άσχετα αν ο άλλος σηκώσει χέρι, προφανώς τηλεπαθητικός ταρίφας) και μετά μπινελικώνει που ο άλλος τον έκανε να σταματήσει...

bi-curious The Good Son's Avatar

Η αλήθεια είναι οτι όπως και σε όλες τις ομάδες, υπάρχουν καλοί και κακοί. Το θέμα είναι να το ξέρουμε και να βλέπουμε πως θα βγούμε κερδισμένοι (ή καλύτερα πως δεν θα βγούμε χαμένοι) για παράδειγμα πως θα μπούμε πολλοί, πώς θα ξέρουμε τα δικαιώματά μας, πότε θα πάρουμε λεωφορείο κλπ.

Άκρη σε κουβέντα μαζί τους δεν θα βγεί ΠΟΤΕ. Ποτέ όπως και σε εκείνο το παράδειγμα με την γριά (δεν θυμάμαι ποιος το πε) η μαλακία ήταν δικιά σου φιλαράκι που του είπες οτι δεν είστε συγγενείς. Ο καθένας στη θέση του ταρίφα και πολύ πιθανόν και εσύ, όταν θα μπορούσε να πάρει 13 ευρώ παραπάνω (νόμιμα) θα το έκανε. Πόσο μάλλον κάποιος που είναι πόσες ώρες στο τιμόνι και προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα γίνεται. Προφανώς και σε ρώτησε για να δει πόσο θα χρεώσει και προφανώς η κουβέντα που του έκανες δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.

Γενικά οι νέοι και οι γυναίκες είναι οι πιο εξυπηρετικοί. Πρίν όμως κατηγορήσετε έναν ταρίφα και πριν τον βρίσετε σκεφτείτε τι άνθρωπος μπορεί να είναι και τί μιζέρια έχει φάει με αυτά που ακούει. Και οτι όταν σας δίνει τα ρέστα κατα 30 λεπτα λιγότερα, σταρχίδια του. Δεν θα σας ξαναδεί και εαν δεν το κάνει δεν θα διορθωθεί και το όνομά του "ταξιτζή". Άρα γιατί όχι; 4 στους 5 δεν θα κοιτάξουν καν τα ρέστα και εαν ένας κάνει θέμα θα του τα δώσει. Και σιγά σιγά μαζεύεται το χρήμα. Αυτά τα λέω όχι για να τους δικαιολογήσω, άλλα για να σας δείξω οτι τζάμπα ασχολείστε.

Oompa loompa Roswell47's Avatar

συμφωνώ σε σημαντικό ποσοστό με τον αποπάνω

ρινς antimusic's Avatar

διπλή χρέωση για την ίδια κούρσα απαγορεύεται, μην πιάνεστε κορόιδα, κάντε φασαρία. σε αυτές τις περιπτώσεις το "νόμιμο" είναι να πάρει μόνο τον έναν απ τους δυο αφόσον δεν είστε μαζί, απ τη στιγμή που σας πήρε μαζί, μαζί τον πληρώνετε.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Tyler Durden έπρεπε να τον απειλήσεις ότι θα πάρεις την τροχαία να δούμε αν θα σου έπαιρνε τ'οτιδήποτε.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι "άγραφοι κανόνες" που δεν είναι συγκεκριμένοι, μεταβάλλονται κλπ και ο λόγος που υπάρχουν είναι ότι οι πελάτες ταξί κατά την πλειοψηφία τους, δεν νοιάζονται και μετά την έξοδό τους ξεχνούν την όποια παρεξήγηση μέχρι να ξαναχρησιμοποιήσουν ταξί. Όπως ακριβώς ξεχνούν το στριμωξίδι στα λεωφορεία και δεν κάνουν κάτι για αυτό.

Για παράδειγμα η διπλή ταρίφα (το να πάρει άλλον πελάτη), απαγορεύεται εάν δεν πάρει άδεια. Είναι όμως ανεκτό λόγω της "άθλιας κατάστασης". Εάν εκείνη τη στιγμή καλέσετε αστυνομία πολύ πιθανό να πάρετε τα αρχίδια σας. Όπως ακριβώς και εάν έκανες αυτό που προτείνει ο βλακότνικ. Να έρθει η τροχαία και τι; Να κάνεις μήνυση; να τον πας στα δικαστήρια; και τί; Ή θα κωλώσει στις απειλές; Αντίστοιχα παραδείγματα ισχύουν και για τις λεωφορειολωρίδες κλπ.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Ή μπορείς να ακούσεις τον γκουντσαν που σφύζει από σοβαρότητα και να μην το δοκιμάσεις καν, πάντως να ξέρεις ότι 3/3 δοκιμασμένα λειτουργεί ως ψάρωμα που πιάνει.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Τουλάχιστον εγώ μπορώ να κάτσω να μου πάρουν πίπα στο πίσω κάθισμα του ταρίφα για εκδίκηση!

- επιστροφή αργά το βράδυ σου δίνει στα πολύ γρήγορα τα ρέστα, σου πετάει κι ένα βιαστικό δήθεν ευγενικό "να'σαι καλά, καληνύχτα", κορνάρει και ο από πίσω να κάνεις γρήγορα και μέχρι να βγεις και να συνειδητοποιήσεις ότι σου έχει φάει από 50 λεπτά μέχρι 1 ευρώ είναι πλέον αργά.

- επιστροφή αργά το βράδυ, σε βλέπει να ψιλονυστάζεις, του δίνεις 10ευρω για τη μίνιμουν διαδρομή των 2.80 και σου επιστρέφει 2 ευρώ. "Εε σας έδωσα 10ευρω". "5 ευρώ μου έδωσες".

- του δίνεις την απλή οδηγία να μην πάει από πατησιών αλλά από δικαστήρια. "Δε θα μου μάθεις τη δουλειά μου. Τέτοια ώρα η πατησίων είναι άδεια, από εκεί σε συμφέρει".

- επιστροφή αργά το βράδυ. Πάω να κάτσω πίσω, μου λέει να κάτσω μπροστά, τον γράφω και κάθομαι πίσω. Που πας, εκεί, ωραία. Φαίνεται πιωμένος, κάνει 8ρια και ξαφνικά κλείνει τις ασφάλειες. Γυρνά και με κοιτά: "Φοβάσαι;". Δε φοβόμουν απλώς, είχα χεστεί πάνω μου και είχα ήδη σκεφτεί 10 διαφορετικά σενάρια. "Γιατί έκλεισες τις ασφάλειες;" "Ε μωρέ μην μπει κάνας περίεργος μέσα. Έλα τις ανοίγω". Τις ανοίγει. Προχωράμε και αρχίζει το εξής σουρεάλ σκηνικό: "Κοπελιά το ξέρεις ότι συνάδελφοί μου κάνουν κακά πράγματα σε κοπελίτσες το βράδυ; Πιστεύεις ότι είμαι κι εγώ τέτοιος;" Του λέω πως πιστεύω ότι αυτοί είναι η εξαίρεση και κινδυνεύουν να τους πάνε μέσα και ότι εγώ δε φοβάμαι γιατί (οκ, σκέψη δημοτικού αλλά αυτό ήταν το μόνο που σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή) ο πατέρας μου είναι αστυνομικός (λολ). Γελάει. Μου λέει ότι φυσικά και δεν είναι τέτοιος. Περνάει κάνα λεπτό και πάμε από την αρχή, κλείνει τις ασφάλειες, γυρνά πίσω, "φοβάσαι;". Μην τα πολυλογώ, μετά φτάσαμε σπίτι μου όπου του είπα "εδώ είμαστε" και σταμάτησε μετά από 3 τετράγωνα, μετά πήγα σπίτι και ορκίστηκα να μην ξαναμπώ σε ταξί και μετά από 3 μέρες ξαναμπήκα. :μούτζα:
    Truly fertile Music, the only kind that will move us, that we shall truly appreciate, will be a Music conducive to Dream, which banishes all reason and analysis. One must not wish first to understand and then to feel. Art does not tolerate Reason.

R+L=J funishment's Avatar

Quote Originally Posted by Shrinebuilder View Post
    Του έβρισα τη μάνα (αφού είχα βγει απ'το ταξί, λολ) και αποφάσισα να μην ξαναμπώ ποτέ, ΠΟΤΕ σε ταξί. ΠΟΤΕ.

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by The Good Son View Post
    Εάν εκείνη τη στιγμή καλέσετε αστυνομία πολύ πιθανό να πάρετε τα αρχίδια σας. Όπως ακριβώς και εάν έκανες αυτό που προτείνει ο βλακότνικ. Να έρθει η τροχαία και τι; Να κάνεις μήνυση; να τον πας στα δικαστήρια; και τί; Ή θα κωλώσει στις απειλές; Αντίστοιχα παραδείγματα ισχύουν και για τις λεωφορειολωρίδες κλπ.
    sinithws xezontai mauto. den ksero giati, paizei na min simpa8iountai me tous mpatsous (na pei ki o ksigas), paizei ki epeidi to travigma 8a parei wra pou de 8eloun na xasoun apto merokamato.

na peite kai istories me pistolies se tarifes na sigkinithoume.