Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 145

Thread: auto me tous tarifes.

Senior Member freak brother's Avatar

χιλιες φορες να περιμενω να παει 5 να παρω το λεωφορειο ( αν και πλεον με βολευει και το τραμ τραμ τραμ) παρα ταριφα... μια φορα πηγα με τα ποδια νεα σμυρνη βουλα για να μη πληρωσω ταριφα και να τα πιω μπυρες α και γιατι ειμαι καμμενος.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

ρινς antimusic's Avatar

τα καλά της επαρχίας.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

The Patient H.'s Avatar

Δεν ξέρω τι παίζει στο χωριό σας πάντως στο δικό μου οι ταρίφες σε γενικές γραμμές είναι οκ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Quote Originally Posted by antimusic View Post
    τα καλά της επαρχίας.
    Καλά, μην το λές, εκεί τρέχουν σαν τους γαμιόληδες και δεν λογαριάζουν ούτε στόπ ούτε τίποτα. Δεν είναι τυχαίο που το 90% των ατυχημάτων στην επαρχία είναι θανατηφόρα.
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

I like turtles pixies's Avatar

nai alla den exeis logo na pareis taxi.
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Ε, ναι, μπορείς πάντα να τρακάρεις με την δικιά σου Mercedes SLK 5000 Brabus. Δεν είναι ανάγκη να τρακάρεις του ταρίφα.

Επίσης μην ξεχνάς ότι τα ξενυχτάδικα εκεί είναι κατά κύριο λόγο εκτός πόλης, άρα περισσότερη κίνηση στα επαρχιακά οδικά δύκτια, άρα περισσότερο τρέξιμο, άρα περισσότερα κράς τέστ ντάμις.
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

tin teleftea fora stin a8ina ,epese to kinito enos filou sto taksi , kai to katalave otan ftasame spiti .
    ypo8esame oti de 8a to ksanadoume , alla telika o taksitzis apantise kai mas to efere o idios , kai xwris na zitisei lefta gia tin extra diadromi .

Sto xwrio mou (protevousa nomou kata ta alla) , spania doulevei to taksimetro , opote plironoume to elaxisto kai den exoume tetia provlimata . Apo tin alli ontws de xreiazetai kai poly to taksi .

Sti Thessaloniki [symprotevousa tis Elladas (lol) ] , otan eperna taksi eixa synantisei diafores periptoseis , alla oi pio polloi itan ok nomizo . H megaliteri malakia itan ki edo i diakymansh stin timi merikes fores .
    the game is the game

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Δεν ξέρω τι παίζει στο χωριό σας πάντως στο δικό μου οι ταρίφες σε γενικές γραμμές είναι οκ.
    οκ ταρίφες;

ΨΑΞΟΥ.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

οι κοπανοι στην ιδια συνωμοταξια με τους κοπανους.
    καμια εκπληξη

nihil pop metamelia3's Avatar

this is radio freedom.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Αν και στη Λαρισα δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ ταξί, έχω 2 ιστορίες με ταρίφες στη Θεσ/νίκη που πραγματικά ήταν να τρελένεσαι.

Την πρώτη, είχα φτάσει απο Γκασμαδία στο αεροδρόμιο και ήθελα να πάω στα ΚΤΕΛ. Οπότε του λέω που πάω μου λέει "ΟΚ". Ε κάποια στιγμή φτάνουμε σε μια πλατεία και μου λέει "φιλαράκι εδώ είναι καλά; βολεύει;" "Εδώ είναι τα ΚΤΕΛ;" του λέω, μου λέει "ποιά ΚΤΕΛ; Θέρμη δεν μου είπες;" Πως μπορεί να τα μπέρδεψε ενας θεός ξέρει. Τέσπα είχα τέτοια βιασύνη να προλάβω να φύγω, που δεν κάθησα να τσακωθώ.

Το άλλο ήταν πέρυσι πάλι στη Θεσ/νίκη, όπου μόλις έχω φτάσει στον ΟΣΕ, και περιμένω το λεωφορείο για αεροδρόμιο πάλι. Έ, κάνει που κάνει 15 ώρες να περάσει το 78, βλέπω μια κυριούλα που ήθελε κι αυτή να πάει αεροδρόμιο. "Μου λέει επειδή φοβάμαι να μπω μόνη στο ταξί (!) θες να πάμε μαζί και να το μοιραστούμε;" Ε σκέφτομαι απο το να περιμένω κι άλλο εδώ ας πάω μια φορά και με το ταξί. Τέσπα. Έρχεται ένας ταρίφας μας παίρνει, μας πάει, ώσπου στα τελευταία 10 μέτρα κάνει την ερώτηση με ποιο αεροπλάνο φέυγουμε, πριν αντιδράσω καν, λέει η κυριούλα "εγώ πάω να πάρω τον ανηψίο μου που έρχεται, το παιδί (εγώ δηλαδή) φέυγει" οπότε καταλαβαίνει ο άλλος οτι δεν είμαστε συγγενείς. Τέσπα φτάνουμε και λέει
    - "είναι απο 13 ευρώ ο καθένας" (το ταξίμετρο έγραφε 13 ευρώ)
    - κάτσε του λέω "μαζί ανεβήκαμε μαζί φτάσαμε. αν είμασταν συγγενείς, 13 ευρώ συνολικά δεν θα έπαιρνες;"
    - "ναι αλλά εσείς δεν είστε συγγενείς" μου λέει (!!!)
    - "είσαι σοβαρός ρε; δηλαδή ζητάς ταυτότητα στους επιβάτες σου και ανάλογα με την συγγένεια σε πληρώνουν;"
    - εκει και καλά κάνει πως τα παίρνει και λέει "τι να πω ρε πούστη μου, εγώ φταίω που σας πήρα, τώρα που θα μπείτε μες το αεροπλάνο να πείτε να πληρώσετε εισητήριο μισό-μισό να σας πάει"
    - ναι ρε μαλάκα ενώ όταν είμαι με τον αδερφό μου, πάντα πετάμε με ένα εισιτήριο!

και κάπου εκεί έληξε το θέμα. δεν ξέρω αν νομικά κατοχυρώνεται αυτό που ζητούσε ο τύπος, αλλά πραγματικά είναι τόσο ηλίθιο που καταντάει εξοργιστικό. πήρε 2 άτομα απο το ίδιο σημείο και με τον ίδιο προορισμό. Τι διάολο; Και όλα αυτά για μια διαδρομή που με το λεωφορείο κοστίζει max 1 ευρώ!
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Καλοί λακαμάδες είναι και οι ταρίφες, αλλά το μόνο ένα ελαφρυντικό που τους αναγνωρίζω είναι ότι καθημερινά αντιμετωπίζουν κι αυτοί ορδές καθυστερημένων θειτσώνε, από όλο το φάσμα των ηλικιών και των φύλων, για να μην πώ και για το άλλο καινούριο φρούτο, τους φτιαγμένους μουτζαχεντίν που προκύπτουν από τα διάφορα φόρα που μαζεύονται και βρίζουν μάνες_ταρίφων, λες και οι ταρίφες έρχονται από άλλο πλανήτη και μας ρίχνουν το επίπεδο.

edit: inb4 *tarifas eisai/einai o pateras soy re megale?*
    Resistance is useless

mentalist

Quote Originally Posted by H. View Post
    Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    tin teleftea fora stin a8ina ,epese to kinito enos filou sto taksi , kai to katalave otan ftasame spiti .
    ypo8esame oti de 8a to ksanadoume , alla telika o taksitzis apantise kai mas to efere o idios , kai xwris na zitisei lefta gia tin extra diadromi .

Sto xwrio mou (protevousa nomou kata ta alla) , spania doulevei to taksimetro , opote plironoume to elaxisto kai den exoume tetia provlimata . Apo tin alli ontws de xreiazetai kai poly to taksi .

Sti Thessaloniki [symprotevousa tis Elladas (lol) ] , otan eperna taksi eixa synantisei diafores periptoseis , alla oi pio polloi itan ok nomizo . H megaliteri malakia itan ki edo i diakymansh stin timi merikes fores .

ΑΓΙΟΙ λέμε, κάποιοι κακοί είναι μόνο που χαλάνε την ΑΓΙΑ πιάτσα
    "I'm a brat. Get over it."

Kelly Osborne

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

hah , egw ws eksairesh to anefera ,
    alla kala ta eipe kai o casshern.
    the game is the game

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

έχω και εγώ ιστορία. κατά καιρούς μου έχουν συμβεί διάφορα. το χειρότερο ήταν στην αθήνα πριν μερικά χρόνια. πήρα ταρίφα για μια διαδρομή αργά το βράδυ, έδωσα διεύθυνση, ήταν περίεργη περιοχή όσον αφορά τις μονοδρομήσεις, ταρίφας τσαντίστηκε που δεν ήξερα να δώσω διευκρινήσεις, άρχισε να λέει ότι έχει σπάσει στο ξύλο τη μάνα και τον πατέρα του΄και με παράτησε κάπου στην ερημιά (γύρω στις 5.30 το πρωί). Ευτυχώς βρήκα καλό κυριούλη που πήγαινε στην δουλειά του, με κατατόπισε, περπάτησα και κανά τέταρτο και η μέρα μου τελέιωσε με την σκέψη "πόσο μαλάκας ήμουν που τον πλήρωσα κι από πάνω".