δεν υπαρχει πρασινη παραγκα, οταν το πω, να ρθεις να μου το πεις. ποστ με παπαρια και τετοια αστα για αλλους. Ως γνωστον αμα θελω να πω κατι το λεω.
δεν υπαρχει πρασινη παραγκα, οταν το πω, να ρθεις να μου το πεις. ποστ με παπαρια και τετοια αστα για αλλους. Ως γνωστον αμα θελω να πω κατι το λεω.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
διαιτησίες και πρόεδροι και ρίχτε τα όπου θέλετε
αλλά ρε γαμημένε γκαλίτσιε ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΙ στο γκολ; ασταδιαλα, πάνε φώναξε στο φετφατζίδη πάλι.
(δεν είδα το ματς, δεν έχω ιδέα για τι λέτε, μόνο στο ημίχρονο της άρσεναλ που πέτυχα και το γκολ)
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
@ μιτσ
Ωραία τότε, ζήτα και συγγνώμη από τα παιδιά εδώ μέσα που έθιξες με το σχόλιο για το 50-50. Βλέπεις ότι και ο μόνος που πανηγύρισε δεν έβλεπε τον αγώνα.
Κατά τα άλλα, άλλο ένα ποστ για τον ΠΑΟ και τις εφημερίδες του μετά από ματς του γαυρου.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Επιβεβλημένη γκέλα σήμερα. Δεν μπορεί να συνεχίζει να κερδάει τα παιχνίδια η ομάδα ενώ όλοι βλέπουμε ότι το σκόρ είναι 1-0 στο 70' ξέρωγω και ο Φαπφαπτζίδης γυρνάει στο ρελαντί ενώ οι αντιπάλι φεύγουν στην κόντρα. Ξέρωγω κατάλαβες?
Εκεί να σου κάνει ο άλλος με το μαλλί της γριάς κηδεία στο παρα ένα, αφού αυτοί είμαστε αφού, πώς θα γίνει για.
Αν και μας γάμησε το ακυρωθέν, πάλι λάδι θα βγει ο θείος.
Resistance is useless
Έλα μωρέ τώρα μωρέ.
Resistance is useless
Γενικά τώρα.
Στον γαυρο έχει γίνει πολύ κακή διαχείρηση του υλικού. Δεν είναι τόσο πολύ οι ελλείψεις (που υπάρχουν), αφού και έτσι η ομάδα έχει καλύτερο υλικό από ολούς πλην ίσως του ΠΑΟ και ειδικά στο καραισκακη θα μπορούσε να τους καθαρίσει.
Έχει στα αμυντικά χαφ 2 παίκτες που ήταν και οι 2 στοιχήματα (στολτιδης από μεγάλο τραυματισμό και λεντεσμα με κακή ιστορία και με άπειρους μήνες σερί μπάλας). Έχει τον άγγλο ασθενή που μάλλον δεν τον εξέτασε κανείς. Έχει πιτσιρίκια που όταν έπρεπε να μπουν για να είναι έτοιμοι τώρα να προσφέρουν οι λάτιν (που χάνανε τη θέση τους) τρώγανε τον κετσπαηαηαηα. The list goes on.
Και επειδής με ενδιαφέρει η ομάδα μου, ας πιστώσουμε στον Χενκ και τη διαχείρηση του δικού μας υλικού, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και ξεκουράζονται όταν πρέπει, έχουμε λίγους τραυματισμούς και καλή φυσική κατάσταση. Όσο για τα πιτσιρίκια μας, δε νομίζω να έχουμε παράπονο από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και έχουν θέση στην ομάδα ακόμα και με ετοιμοπόλεμους τους πάντες.
sxoremenos, mits .
the game is the game
Xμ διαφωνώ για τον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω όχι έχει τόσο να κάνει με τη διαχείρηση όσο με τις επιλογές τις διοίκησης. Η ομάδα είναι πλήρης μόνο στην αμυντική γραμμή. Στο κέντρο υπάρχουν κενά αριστερά , δεξιά όσο και στην επίθεση προφανώς, στο Ζίκο δεν μπορείς να καταλογήσεις ότι δεν χρησιμοποιεί κάποιον, άντε μόνο για τον Λεντέσμα. Επίσης το θέμα τραυματισμών οκ είναι ευθυνη Κετσπάγια και γυμναστών, αλλά όταν δεν δίνεις στον προπονητή ολοκληρωμένο ρόστερ είναι λογικό να χρησιμοποιεί τους ίδιους και τους ίδιους (χωρίς να λέω πως αυτό δικαιολογεί 10 τραυματισμούς). Γενικά πραγματικά εγκληματική διοίκηση φέτος το καλοκαίρι και πολύ αμφιβάλλω αν θα κάνει σοβαρές κινήσεις το Γενάρη
ποια κακη διαχειριση μωρε καθομαι και διαβαζω. με 10 παικτες ολους κι ολους εχει μεινει.
Τι να βαλει το Λεντεσμα μου λες, τον εβαλε 10 λεπτα και εφυγε στο νοσοκομειο.
Κατα τ αλλα ναι, τον καραφλοπουστα, οι λατιν τονε φαγανε. δεν παιζανε μπαλα επιτηδες. ο Ντουντου επειδη ειναι ωραιος, το συνεχιζει!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
@ κελλ
Μα η διαχείρηση είναι δουλειά της διοίκησης! Ο προπονητής παίζει για το αποτέλεσμα που του έχουν πει και την δουλειά του. Δεν είναι καθόλου υποχρεωμένος να σκέφτεται μακριά, ειδικά σε μια χώρα (και ομάδα) με τέτοιο ιστορικό στους προπονητές. Του τιμουρινιο του είπαν "μπες ομίλους αλλιώς η ομάδα τελείωσε" και αναγκάστηκε να κάνει την προετοιμασία που έκανε και τη διαχείρηση που έκανε - άσχετα αν ο λεντεσμα πχ έπρεπε να πάει διακοπές μετά από ένα χρόνο (και) σερί μπάλας.
Χρειάζεσαι ανθρώπους στη διοίκηση, οι οποίοι να μένουν χρόνια και να ξέρουν μπάλα (σε άλλες χώρες τους λένε τεχνικούς διευθυντές), οι οποίοι, εκτός των μεταγραφικών, να φροντίζουν το υλικό της ομάδας.
@ μιτσ
Δεν έγραψα πουθενά να βάλει τον λεντεσμα. Ίσα ίσα γράφω ότι αν ο λεντεσμα είχε ξεκουραστεί όπως έπρεπε όταν έπρεπε τώρα μπορεί να έπαιζε μπάλα. Σήμερα ειδικά ήταν σώστη αλλαγή και απαραίτητη. Ούτε αυτό που λες γράφω ακριβώς για τον καραφλό. Ξαναδιάβασέ με, μαζί με τα παραπάνω.
Έντιτ: Καρπετοπουλικό με το οποίο συμφωνώ http://www.sport-fm.gr/article/203152
Ακούω διαρκώς ότι ο Ολυμπιακός έχει επτά, οκτώ, εννιά τραυματίες. Εχει. Το κακό στην περίπτωση είναι πως οι τραυματισμοί αυτοί είναι εξηγήσιμοι και δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου τύπου ατυχίας. Μια ομάδα που παίρνει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς τη σεζόν, τέτοια εποχή (όταν δηλαδή φτάνουν τα πρώτα κρύα) τέσσερις-πέντε τραυματίες τους έχει.
Last edited by Odonian; 07-11-2009 at 22:21.
A oκ, συμφωνούμε, νόμιζα ότι αναφερόσουν σε διαχείρηση εκ μέρους του προπονητή
paraligo tragodia,aidgiastiki emfanisi,ntropi k aisxos.mvp to dermatino tou karpouza.an sinexisei etsi o vierinias,ta 3.5 ek tis ritras ta xoume sti tsepi.
1o gkol gkarsia![]()