και Λούκας!
και Λούκας!
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
πυρετος..κατι μηνες μετα απο χημειοθεραπεια.το ανοσοποιητικο σκατα κ για παρεα οι υπεροχες μερες του μηνα προσφορα της μητερας φυσης...παρτι παρτι παρτι.fml!!!
respect my authoritah!!
Καλημέραααα! Πείιιιιιιτε τρόοοοοοπους να επαναφέρουμε δεδομένα σκληρού δίσκου. Οι λεπτομέρειες. Δεν υπήρχε antivirus, ο υπολογιστής μέσα σε δεκαπέντε δευτερόλεπτα γέμισε αρρώστχιες, έτρεξα να βάλω το μακάφι αλλά ενώ το εγκαθιστούσε δεν άνοιγε με τίποτα, καθάρισα 15 πραματάκια με spybot, έστρωσε λίγο, έκανα ένα restart και τέρμα, εν φόρτωναν τα windows ούτε καν από cd. Έκανα ένα repair (για εκκίνηση διαδρομής) από το σιντί, αλλά πάλι δεν bootαρε. Δεν πείραξα κάτι άλλο, διότι στο particion table μου έδειχνε πως έχω Ένα σκληρό συνολικής χωρητικότητας 130gb, με 10mb ελεύθερα, ενώ έχω εναν 320gb, χωρισμένο σε 290-30. Τα windows εγκατεστημένα στον μικρό, αλλά άμα τον βλέπει όλο μαζί, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Επόμενη μέρα τρέχω ubuntu και βλέπει Έναν εξωτερικό με τίτλο 320gb, ανοίγω, συνολική χωρητικότητα 10mb λέει, ενώ χρησιμοποιούνται 7,3gb (22 αρχεία όλα κιόλα, δεν αναγνώρισα ούτε ένα). Είμαι σε λάπτοπ τώρα, και έχω χάσει γύρω στα τέσσερις χιλιάδες άλμπουμς, φωτογραφίες, ταινίες, σημειώσεις, και με δυό λόγια τα πάντα, και όχι μόνο δικά μου. Πείτε ιδέες.
εγώ θα έβαζα στο "ζωντανό" μηχανάκι το GetDataBack (warezadika) και θα φόρτωνα εξωτερικά τον σκληρό δίσκο με το πρόβλημα, και θα προσπαθούσα να κάνω ρικοβερ τα αρχεία και μετά φορματ.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Βασικά φίλος μου με παρόμοι πρόβλημα (και γνώστης έκανε το εξης). σύδεσε τον σκληρο ως εξωτερικό σε άλλο πισι (φουλ αντιιβαιρους, σπαι κτλ) τον κατθάρισε, αντέγραψε σε τρίτο σκληρό δεδομένα και φορματ.
Ο δικός σου όμως είναι χωρισμένος και έχεις και το λειτουργικό αλλά δεν παίζει να έχεις πρόβλημα γιατί το μπουτ θα το κάνει απο το πισι που τον έχεις συνδέσει.
I don't do drugs. I am drugs.
Δεν είναι ανησυχητικό που με ubuntu δεν βλέπω τα αρχεία;
θενξ και στους δγυό.
όχι , δεν είναι.
Μπορεί να σου έχει γαμηθεί το TOC (table of contents) του δίσκου ή κάτι από αυτά που δείχνουν το index.
Κάνε αυτό που σου είπα, 99% δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις recover.
το έχω πάθει στο παρελθόν (κοντινό/μακρινό)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
πήγα να κουβαλήσω ένα θρανίο μόνος μου, γιατί εμείς οι άντρες έτσι τα κουβαλάμε, και αυτό που ήταν από πίσω και δε στηριζόταν καλά έπεσε και έκανε το νύχι του ποδιού μου σαν εξώφυλλο bloodbath. τέτοιος πόνος μόνο στην απονεύρωση και στο ΠΑΟΚ-Μακάμπι 1-2. φακ μαι λαιφ παρτ ουάν.
ο γιατρός είπε ότι δεν έσπασε το νύχι, όλα κουλ, απλά 4 μέρες θα παίρνω αντιβίωση και δεν θα το κουράζω, δεν υπάρχει λόγος για αναρρωτική. φακ μαι λαιφ παρτ του.
ο διευθυντής μου ηταν εκεί γιατί ο γιατρός ήταν φίλος του και το άκουσε και αυτός το σχόλιο για την αναρρωτική. φακ μαι λαιφ παρτ θρι.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Να ξεκουράζεις το δάχτυλο του ποδιού σου λοιπόν.
Γιατροί σου λέει μετά
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
Φαρρυγγιτιδα και πυρετος και μυτες που τρεχουν. Σκατα.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.