η ερωτηση μου ειχε αλλη βαση, γιατι ακουγα και τους αεκτζηδες σπορκαστερς που μιλουσαν για νικη που θα δινει πολλες πιθανοτητες για προκριση κλπ, αλλα οταν ξεκολλησετε, μπορουσατε απλα να ρωτησετε. σιγα μη το κανατε ομως. χεχ. αναμενομενο.
η ερωτηση μου ειχε αλλη βαση, γιατι ακουγα και τους αεκτζηδες σπορκαστερς που μιλουσαν για νικη που θα δινει πολλες πιθανοτητες για προκριση κλπ, αλλα οταν ξεκολλησετε, μπορουσατε απλα να ρωτησετε. σιγα μη το κανατε ομως. χεχ. αναμενομενο.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
οι 2 του Σπορφμ που ηταν στο ΟΑΚΑ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
δεν άκουγα ράδιο , απλά νόμιζα ότι έλεγες από τον Αντ1.
Εντάξει και τι να έλεγαν πάντως , γιαυτό γουστάρουμε την μπαλίτσα , ο οποιοσδήποτε είναι ικανός για τα πάντα όταν έχει μαθηματικές ελπίδες. Ή μήπως το 2004 υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί? αλλά πάντα έχεις έστω και στο πολύ βάθος του μυαλού σου το "λες να?"
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
από τότε που έπαιζε στην αεκ, τον θεωρούσα τον καλύτερο έλληνα χαφ. εξάλλου, πάντα καθάριζε στα δύσκολα και έχει φοβερό τελείωμα. ειδικά στο 1-2 με τον gayρο στο 93', πανηγύρισα παρέα με την original τρικάλων... οπότε δε μου φαίνεται περίεργη η απόδοσή του τώρα.
για το άλλο ματς χτες, πραγματικά το λυπήθηκα το αεκάκι. έχει που έχει τα γνωστά προβλήματα, το βάτραχο προπονητή κτλ κτλ, έχει και 50 τόνους γκαντεμιά. δε γίνονται αυτά!
Rock or Nothing
Stin AEK mas exoun kanei provata.Edo kai 3 mines h omada den mporei na nikisei oyte ta aspra xomata kai synexizoun na lene oti thn omada thn krataei orthia o bajevic kai gia ola ftaiei o ntemis.An ta idia apotelesmata eferna o pao h o olympiakos tha eixe allaxei to sympan,alla einai diaforetiko na eisai AEK,pleon einai san na eisai giannina,ergotelis, h kati tetoio......
AYTOI EΙΣΤΕ
SCARECROW αργα το καταλαβες
ολος ο κοσμος το ξερει οτι ισχυει αυτο,οι μονοι που δεν το παραδεχονται ειναι στο δωματιακι
ο αστερας εστειλε αδιαβαστο τον προπονητη του οταν ειχε τους ιδιους βαθμους με εσενα
δεν σας λεει κατι αυτο?
εγω στηριζω κατσουρανη γιατι ειναι απο τους παιχτες(μαζι με τον βανδη και τον λυμπεροπουλο)πελατες οποτε ελπιζω οτι και με φετφατζιδη θα τους πιασει το αιωνιο κομπλεξ κατωτεροτητας και θα μου χαρισουν τη κουπιτσα
σκασε πια μωρη γεωργια![]()
Ρε μλκ Ρέηβεν, πσάκσου για αυτισμό. Με αγάπη στο λέω, παίζει πρόβλημα.
bump!
provlepw vareto mats to opoio tha parei i galata me kana score 2-0...prwto goal sto 50 kai to deutero pros to telos