με κάλυψε ο Amnesiac
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
E ok δεν έχει και ΤΟΣΟ μεγάλα μάγουλα πια.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
γιατί μάνα μου; μια χαρά παιχνίδι έκανε ο Γκαλίτσιος, για τα δεδομένα του Γκαλίτσιου πάντα. δεν ήταν χεσμένος, κατέβηκε κάμποσες φορές στο άλλο τέρμα και, σε αντίθεση με τον Μπράβο, γυρνούσε πίσω σχετικά σύντομα. και επειδή δέχθηκα πυρά χθες μέσω μσν για τη δήλωση Μπράβο, ας εξηγηθώ: είναι προφανές ότι ο τύπος δεν είναι η βεντέτα των πρώτων ημερών, τώρα εμφανέστατα προσπαθεί, λογικά για να σώσει την όποια πιθανότητα για το επόμενο συμβόλαιό του. και χθες δεν έκανε το χειρότερό του ματς στο γαύρο. και προτιμώ να τον βλέπω από τον άνευρο Ντομί πχ. αλλά δε βλέπω και σοβαρές διαφορές με τον Τασούλη στο τέλος. Ο ένας παίζει για το συμβόλαιο, ο άλλος από φιλότιμο. Το αποτέλεσμα όμως το ίδιο. Και ο Τασούλης δε θα παραπατούσε από την κούραση στο 85 :ρ
να πούμε και κάτι άλλο τώρα που είδα τα εξώφυλλα;
αυτός ο Γιοβάνοβιτς μόνο σε μένα δε φαίνεται ο υπερπαίχτης που όλοι λένε; δλδ εννοείται ότι θέλω να έρθει αλλά τον πανικό με τον παιχταρά που φοράει φανέλες και στέλνει μηνύματα και παρακαλάει ας πούμε να πατήσει στου Ρέντη δεν πιάνω. δε βλέπω δλδ τον παίχτη που θα μπορούσε να παίξει σε καλύτερες από τον Ολυμπιακός ομάδες (τη Βαλένθια ή τη Λυών ή τη Φιορεντίνα για παράδειγμα, δε μιλάμε για ακόμη πιο ψηλά) από τα χέρια των οποίων τον κλέβουμε. μόνο εγώ πιστεύω επίσης ότι με μουντιάλ το καλοκαίρι και τον παίχτη να μένει τότε ελεύθερο, είναι κάπως αστείο να πιστεύουμε ότι όντως θα έρθει;
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Ας ελπισουμε οτι η Φιορεντινα (που εστω και με τη Ντεμπρετσεν αντιπαλο, παιζει διαστημικα) θα κερδισει τη Λυον και δε θα χρειαστει καν να σκεφτομαστε σεναρια για την "δισιζανφιλντ" (ταρχιδια μας κουνιουνται). Περιμενω καποιον να ποσταρει βιντεο με γκολ Τζεραρντ μετα τις διαδοχικες μαλακιες του Τζιοβανι. Κατα τα αλλα, χαμος με Μπαρτσελονα Ιντερ ε, πλακα εχει αυτος ο ομιλος, τα χει κανει πουτανα η Ρουμπιν Καζαν.
Οσο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πραγματικα μονο με αυτο το εμψυχο υλικο θα μπορουσε να χασει απο μια τοσο απαραδεκτη ομαδα. Πρωτη φορα βλεπω τον Ολυμπιακο να εχει 70% κατοχη εκτος εδρας, την αντιπαλη ομαδα να φοβαται ακομα κι οταν προηγειται και παικτες οπως τον Μητρογλου να ειναι οι καλυτεροι της ομαδας μας (μαγικη ενεργεια στο κεντρο καπου στο 65 αλλα μετα σουτ με το δεξι στα γαμιδια). Αν ειχε λιγο μυαλο ο Μητρογλου και αντι για σουτ εκανε παραλληλη μπαλια σε δυο περιπτωσεις που θα ηταν μισο γκολ ή αν πηγαινε οπουδηποτε αλλου το πλασε του Μελμπεργκ θα μιλουσαμε για υπερευκολη ισοπαλια. Τωρα παρτε ισοπαλια στο Αλκμααρ η κερδιστε την Αρσεναλ βλακες.
Λοιπόν, όταν ο Μαρέσκα μοιράζει συνεχώς λάθος πάσες και ο Ντουντού είναι ΤΟΣΟ αισχρός (νομίζω έπιασε νέο πάτο χτες) και μετά βγαίνει και ο Γκαλέτι, ε, ποιος θα κάνει παιχνίδι; Ο Φετφατζίδης που είναι η δεύτερη φορά που παίζει με την κανονική ομάδα και μάλιστα έξω Τσου λού; Για Χ μπορούσε να πάει, όπως μπορούσε και το προηγούμενο, χάσαμε από μπλουπεριά και την κωλοφαρδία του Γιοβάνοβιτς να του έρθει συστημένη η μπάλα από την απόκρουση του Νικοπολίδη. Υγεία.
Ο Μπράβο έπαιξε πολύ καλά χτες και έκανε άπειρα χιλιόμετρα, επίσης δεν έπιασα το Τασούλης. Μια χαρά είναι ο ΤΑΣΟΣ αμυντικά, σκυλί του πολέμου και απορώ που δεν τον χρησιμοποιεί συχνότερα. Ο Γκαλίτσιος είναι εκνευριστικά λίγος και οι σέντρες του χτες ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει. Που υποτίθεται ότι σέντρες έχει καλές.
Ο Όσκαρ σοφτ όπως πάντα, καλέ εκεί βαράνε δεν πάω και τα μόνα παράπονα που λέχω με τον Ζίκο είναι α. πότε επιτέλους θα βάλει Λεδέσμα και θα βγάλει Ντουντού και β. αφού ο Φετφατζίδης είναι αριστεροπόδαρος και ο Όσκαρ δεξιοπόδαρος, μήπως έπρεπε να παίζουν ανάποδα; Μήπως.
Μήτρογλου συγκινητικός, ο Μέλμπεργκ κάποτε θα έκανε και ένα τσαφ, κρίμα να γίνει γκολ...
Κατά τ'άλλα αυτά που μείνανε, η βουτιά του Όσκαρ που πήρε την κίτρινη, ούτε ο Καραγκούνης και η βουτιά του άλλου του αράπη που βούτηξε πάνω στον ντουντού (και πήρε φάουλ. Αυτό δεν το είχα ξαναδεί.
Την Αλκμάαρ την έχουμε αν επιστρέψουν οι τραυματίες και αποδώσουν ένα γαμημένο κλικ πιο πάνω Ντουντού και Μαρέσκας. Μας έχει λείψει πολύ ο Τοροσίδας πάντως.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Επίσης, μέγιστη απορία: τι στο διάολο κάνανε το καλοκαίρι, το στο κέρατο έχει γίνει/γίνεται δλδ κ τραυματίζονται οι μισοί βασικοί μας παίχτες??? Έχουμε που έχουμε καραμπινάτες ελλήψεις, τραυματίζονται κ αυτοί που μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω...
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
E, ο Ντάρμπι έκανε εγχείρηση, το ξέραμε. Οι υπόλοιποι νομίζω όλοι είναι από καρατιές σε αγώνες εκτός από Τοροσίδα που τον ξέρανε και μια ίωση επιπλέον.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
για τον Ντάρμπι ειδικά, αν περνούσε εξετάσεις πριν υπογράψει θα παίρναμε μια ιδέα νωρίτερα όμως.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Μακάρι να ήταν αυτό το μοναδικό λάθος της διοίκησης. Εδώ δεν έχουμε 1 (ένα) αριστερό χαφ και το ξέραμε, τι να λέμε;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ειδα τους αρδ να μην ασχολουνται με το πεος απο την στανταρ αλλα λενε ολοι για την σιγουρια του οτι ο γιοβανοβιτς παει στον λιμανι , ο λογος που ειναι σιγουρη η μεταγραφη? ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ (στην ανταλλαγη ) ΓΟΥΑΟΥΥΥΥΥ!! α ρε παραμυθα..
Last edited by freak brother; 05-11-2009 at 19:07.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ε εδώ που τα λέμε, με τις δηλώσεις του και τις φανέλες του κτλ, μόνο πίπες δεν έχει κάνει στον Ολυμπιακό και το Ζίκο, το παικτάκι που σας απέρριψε. Οκ, πονάνε αυτά και το καταλαβαίνω..Ειδικά κάτι γλοιώδη βαζελάκια τύπου φρικμπράδερζ. Δεμπειράζει, ντουντ, κσυδάκι![]()
καλα περιμενε να σου ρθει μετα το μουντιαλ! μπεεεεεεεεε μαζι με τον φερναντινιο ξερεις.. οχι τον γνωστο τον αλλο! εκτος και αν προτιμησετε τελικα μαντσινι ... μπορει και ιβανσιτς!! οποιον θελει ουτως η αλλως τον εχει ο θειος... ειδες για ποτε χτυπησε ζαιρι?
Last edited by freak brother; 05-11-2009 at 19:59.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
κόμπλεξ, μαν, κόμπλεξ. Ξεκόλλα, δες λίγο μπάλα, κόψε και την Γάτα και εισ' οκ.