Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Quote Originally Posted by carheart View Post
μα όχι, λέγε την Χ πανηλίθια επειδή την έκλεψαν, είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνεις αυτό, και όταν σου επισημαίνουν πως είσαι ένας καθυστερημένος μαλακάκος φεύγε και "μπα", έχει πολύ γούστο!

Προτασιακη λογικη εχετε στη σχολη σου? Οχι ε?
Δεν ειπα την Χ πανηλιθια επειδη την εκλεψαν, ειπα οτι την εκλεψαν επειδη ειναι πανηλιθια.
Αυτο δε σημαινει οτι οποιον κλεβουν ειναι πανηλιθιος. Αλλοι, οπως εσυ, προφανως δεν προσεχουν αρκετα.
Αλλοι ειναι μεθυσμενοι και κοκκαλο. Αλλοι ειναι ο ικονοκλαστ.
Δεν με έχουν κλέψει ποτέ και θέλω να ξέρεις ότι είμαι πάντα μεθυσμένος και κόκκαλο. M' αρέσει πολύ να σε βρίζω γιατί είσαι τελειωμένος μαλάκας αλλά: στο παρόν θρεντ εγώ θέλω να κάνω πολιτική κουβέντα. Εσύ προσωπικά, εκτός απο τελειωμένος μαλάκας, είσαι και ανήμπορος να κάνεις κάτι τέτοιο και αυτό αποδεικνύεται απο τις πυκνές αποκλειστικές συνεισφορές σου σε πολύ καίρια ζητήματα όπως οι κυλιόμενες και τραγελαφικοί, το κάπνισμα και οι τραγελαφικοί και γενικά όλες αυτές οι αρχιδιές που για κάποιο λόγο εξιτάρουν τους φίξερς του κόσμου αυτού. Τουτέστιν, φύγε απο το θρεντ μου ρε παπάρι, τέλειωσες ένα εφαρμοσμένο και πας να πουλήσεις μούρη για λογική. Μάθε τι σημαίνει πρώτα "Ο.Ε.Δ.". Γελοίε.

Πως ήμουν;