βανάκι από γραφείο τελετών "Μαργαρίτης", με σπρέι Κ πάνω στο ργ. δεν είχα κινητό μαζί μου να το βγάλω φωτό.![]()
βανάκι από γραφείο τελετών "Μαργαρίτης", με σπρέι Κ πάνω στο ργ. δεν είχα κινητό μαζί μου να το βγάλω φωτό.![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
λοιπόν έχω εδώ και δυο-τρεις μέρες υποθερμία [35.3-35.7] ενώ το περισσότερο που έχω ανεβάσει είναι 36.2.
τι παίρνω? πέρα από καινούριο θερμόμετρο που πείρα.
πείτε, έχω και το πάρτυ έκπληξη της αδερφής μου αύριο και έχω δουλειές!
satan was a lez
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Μώστε τον είδες;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Jack McFarland
I HAD A DREAM ABOUT THIS GUY LAST NIGHT. HE TOLD ME I WAS GOING TO BE CHANGED TODAY. I WOKE UP AND I FELT TINGLING IN MANY PLACES. I FELT TOUCHED AND TODAY I FIND MYSELF THINKING HOM0S3XUAL. ALSO, I FOUND MY CAT SKINNED LIVE IN THE LIVING ROOM.
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
όχι αλλα λεω να τον δω απόψε.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Κομπρεσέρ από δύο μεριές. Και οι ωτοασπίδες δεν πιάνουν μία :/
Feed my fear
double penetrator \m/_
in other news, kotopita ftw.
Μπλε
και η ερώτηση της εβδομάδας είναι:
τι θα γίνει αν ο πινόκιο πει: θα μεγαλώσει η μύτη μου?
πολύ καλημέρα σας
I must have some booze. I demand to have some booze