Quote Originally Posted by GG* View Post
Quote Originally Posted by nothingman View Post
, καλός ο Γκαλίτσιος . ο Ραούλ Μπράβο είναι βασικός επειδή είναι Ισπανός και ήρθε από τη Ρεάλ σε μια παράξενη χώρα, αν ήταν Έλλην θα λεγόταν Τασούλης και θα ερχόταν από την Προό του Σούλη και θα έπαιζε καλύτερα. και όλα αυτά μετά από όχι το χειρότερό του ματς στο γαύρο.
.
αλλο ματς βλεπαμε μαλλον
γιατί μάνα μου; μια χαρά παιχνίδι έκανε ο Γκαλίτσιος, για τα δεδομένα του Γκαλίτσιου πάντα. δεν ήταν χεσμένος, κατέβηκε κάμποσες φορές στο άλλο τέρμα και, σε αντίθεση με τον Μπράβο, γυρνούσε πίσω σχετικά σύντομα. και επειδή δέχθηκα πυρά χθες μέσω μσν για τη δήλωση Μπράβο, ας εξηγηθώ: είναι προφανές ότι ο τύπος δεν είναι η βεντέτα των πρώτων ημερών, τώρα εμφανέστατα προσπαθεί, λογικά για να σώσει την όποια πιθανότητα για το επόμενο συμβόλαιό του. και χθες δεν έκανε το χειρότερό του ματς στο γαύρο. και προτιμώ να τον βλέπω από τον άνευρο Ντομί πχ. αλλά δε βλέπω και σοβαρές διαφορές με τον Τασούλη στο τέλος. Ο ένας παίζει για το συμβόλαιο, ο άλλος από φιλότιμο. Το αποτέλεσμα όμως το ίδιο. Και ο Τασούλης δε θα παραπατούσε από την κούραση στο 85 :ρ

να πούμε και κάτι άλλο τώρα που είδα τα εξώφυλλα;
αυτός ο Γιοβάνοβιτς μόνο σε μένα δε φαίνεται ο υπερπαίχτης που όλοι λένε; δλδ εννοείται ότι θέλω να έρθει αλλά τον πανικό με τον παιχταρά που φοράει φανέλες και στέλνει μηνύματα και παρακαλάει ας πούμε να πατήσει στου Ρέντη δεν πιάνω. δε βλέπω δλδ τον παίχτη που θα μπορούσε να παίξει σε καλύτερες από τον Ολυμπιακός ομάδες (τη Βαλένθια ή τη Λυών ή τη Φιορεντίνα για παράδειγμα, δε μιλάμε για ακόμη πιο ψηλά) από τα χέρια των οποίων τον κλέβουμε. μόνο εγώ πιστεύω επίσης ότι με μουντιάλ το καλοκαίρι και τον παίχτη να μένει τότε ελεύθερο, είναι κάπως αστείο να πιστεύουμε ότι όντως θα έρθει;