πλάκα πλάκα, ένας παρόμοιος τύπος είχε φάει ένα βραχιόλι της φέηθ φέιλς στο λέγκασυ στου ψυρρή!
πλάκα πλάκα, ένας παρόμοιος τύπος είχε φάει ένα βραχιόλι της φέηθ φέιλς στο λέγκασυ στου ψυρρή!
Rock or Nothing
κάτσε ρε αδερφέ ... λεφτά δεν πήρε ? ούτε το κινητό ?
περίεργα ... και μόνο εσένα τσούρνεψε? ....
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ήμουν προχθές στο μοναστηράκι και μου 'ρθε η όρεξη να ψυρίσω καμιά τσαντούλα από καμια κοπελιά. Μπαίνω σε ένα παρακμομάγαζο στου ψυρρή και βλέπω μια παρέα απο 4 σκατόφλωρους. Αράζω δίπλα. Κανείς απο τους φλώρους δε μου έδινε σημασία, πίναν τα ποτάκια τους και συζητούσαν. Η φάση ήταν τόσο άνετη που άνοιξα κανονικά την τσάντα, την εσωτερική της θήκη και τσίμπησα ενα πορτοφολάκι του ολυμπιακού. Ο φτωχομπινές γαυράκος δεν είχε παρα 5 ευρώ σε χαρτιά και κάτι ψιλά, ένα πάσο της σχολης και μια εικονίτσα της παναγίας. Τα πέταξα κάτω εκνευρισμένος κι έφυγα. Σκεφτόμουν τι καλά που θα ήταν να με έβλεπε και να μου την έλεγε, να του παίξω καμια σφαλιάρα τουλάχιστον.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Αχαχαχα.
(Ευτυχώς εγώ πήγα σήμερα και δε χρειάστηκε να σε αντιμετωπίσω).
Κοιλιά Σαρμπέλ τι να σου πω, παίζει να σκιάχτηκε γιατί η απέναντι ήταν γκοθού ή να είδε την τσάντα με τα στρατιωτικά του φίλου μου. Αλλά η επίσημη εκδοχή είναι ότι με είδε και κατάλαβε με ποιον είχε να κάνει και τα πέταξε και έφυγε τρομοκρατημένος και πήγε σπίτι και μπήκε στο kariera.gr και άρχισε να ψάχνει για κανονική δουλειά.
έντιτ : Δεν έχω ψάξει το πορτοφόλι μου μέσα τώρα που το σκέφτομαι. Αν κάτι έχει πάει στραβά θα το μάθετε από το FML τόπικ.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Kala mou pedia xriazome pali ta fora sas.Psaxnoume plastika potiria gia martini tipou potakia. An exei kaneis kamia idea pou mporoume na vroume thA kerdisei MIA fournia tiropitakia. Merzi klp
satan was a lez
τετοια ?
Oxi.gia cokteil ksereis auta me tis elies telos pantwn
satan was a lez
τετοια?
τέτοια λέει ρε μλκ ναούμε έλεος
αυτο ειναι γυαλινο φιλοσ
με απαλοτριωση σε σπιτια προαστειων!!!
(η στο σουπερμαρκετ)
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Kouvertoula,den prokite na pareis tiropitakia etsi opos pas!![]()
satan was a lez
δεν παίζει να υπάρχουν πλαστικά ποτήρια για μαρτίνι.με τίποτα.