Για το κάπνισμα που λέτε, γυρνώντας από Λάρισα όταν είχαμε πάει για Burst, είχα δει πρεζάκι να καπνίζει κανονικότατα μέσα στο βαγόνι. Η τύπισα βέβαια ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, μαστούρας και νηφαλιότητας, και δε της έλεγε κανείς τίποτα![]()
Για το κάπνισμα που λέτε, γυρνώντας από Λάρισα όταν είχαμε πάει για Burst, είχα δει πρεζάκι να καπνίζει κανονικότατα μέσα στο βαγόνι. Η τύπισα βέβαια ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, μαστούρας και νηφαλιότητας, και δε της έλεγε κανείς τίποτα![]()
εχει πορεια στο κεντρο τωρα. στην ομονοια. τα λεμε εκει.
υπομονή
2 μέρες τώρα αράζουν 4 δελτάδες κάτω από το σπίτι μου.
μηδέν![]()
satan was a lez
μου το έχουν απαγορεύσει με δικαστική εντολή
satan was a lez
Εχυσα τον καφε μου στο γραφειο. καηκα και τα εκανα ολα πουτανα.![]()
υπομονή
ποθτανα thes na peis
the game is the game
Ή απλά τον έχεις λίγο πιο μακριά σου και πάνω σε σουβέρ (αλήθεια, ένα σουβέρ που δεν γλυστράει, μπορεί να κάνει το θαύμα). Πονάς;
Αν δε χυθεί στο πληκτρολόγιο, όλα καλά. Ή ακόμη χειρότερα, να μπει στο τάουερ :/
Feed my fear
To χειρότερο είναι πάντως όταν αποφασίζεις να χλευάσεις την θερμοδυναμική και την καταστατική εξίσωση των αερίων, και τον gay lussac και όλα αυτά, και επιχειρείς να χτυπήσεις νες σε σέικερ, δηλαδή με καυτό νερό. Το σέικερ ανατινάσσεται, καίει τα αποθέματά του, και ο καφές πάει πραγματικά παντού.
Ε ταουερ δεν εχω. Το καλο ειναι οτι ο υπολογιστης μου ειναι στον αερα και δεν τον ακουμπανε αυτα.
Γενικα εγινε ολο το γραφειο καφετι και καθαριζα για αρκετη ωρα
Καηκα αλλα ενταξει δεν επαθα εγκαυματα
Οσο για το σουβερ, ειχα σουβερ, απλα, εβαλα καφε απο το πραμα που φιλτραρεις και οταν πηγα να το αφησω πανω στο γραφειο και να παρω την κουπα εζμπροξα τη κουπα και χυθηκε. αποτελεσμα, ενας φακος της φωτογραφικης, πολλα χαρτια, ενας κυβος του ρουμπικ ενα card reader μια 4gb καρτα κατι χαπια 2 μπαταριες μια φυσαρμονικα ενα usb hub και ενα κινητο να μυριζουν καφε![]()
υπομονή