o fenriz leei oti oi stampes stin plati einai gkeh dioti o swstos darkthrone fan tha prepei na exei makria mallia opote i stampa stin plati tou einai axristi giati de fainetai. apla to anaferw
o fenriz leei oti oi stampes stin plati einai gkeh dioti o swstos darkthrone fan tha prepei na exei makria mallia opote i stampa stin plati tou einai axristi giati de fainetai. apla to anaferw
Gia opion endiaferete, kiloforise simera to fanmade Downward Spiral live at Webster Hall twn Nine inch Nails, se torrent. Poli kali piotita eikonas kai ixou. Epete kai to 2plo dvd apo to Lights in the Sky tour pou etimazoun oi idioi tipoi, apo to 400gb torrent pou xe vgalei i banda free.
http://thisoneisonus.org/
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Αν θυμάμαι καλά, αυτό είναι προϊόν σύγχυσης: Ο Fenriz έχει πει για τις στάμπες στα μανίκια, οι Usurper είναι οι αυθεντικοί εκφραστές της άποψης για την πλάτη. Και για την ακρίβεια ούτε κάν αυτοί, αλλά μια true/nostalgic εταιρεία στην οποία είχαν υπογράψει!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Μωρέ Illinois μεταλλομάνα!!!
Τσεκάρετε νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια από τους θεούς Commandment!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Με ενθουσίασε αυτή η δημοσίευση και έγινα φωτογράφος για χάριν της αποκατάστασης του cult στα του καίσαρος. Οι Usurper είχαν επίσης πει για τα μανίκια. Και μάλλον πρώτοι, το "Diabolosis" κυκλοφόρησε σε εποχές που ο Fenriz δεν ήταν ακριβώς τόσο λαλίστατος όσο σήμερα.
(κάποιος καργιόλης μου έχει φάει το poster από αυτό το LP, μάλλον βρίσκεται κολλημένο σε κάποιο ψυγείο σε σκατοσπίτι κάπου στη Νεβάδα ή στο Κολοράντο, αν κανείς θέλει να μου το δώσει, δίδεται αμοιβή)
εχουν δυο με αυτο το ονομα...
Popol Vuh - 1972 - popol vuh
Popol Vuh - 1973 - quich maya
μετα συνεχισαν σαν Popol Ace αλλα δεν εχω ακουσει δουλειες τους με αυτο το ονομαhttp://orexisofdeath.blogspot.com/20...popol-ace.html
σκρολλαρεις και στα αριστερα εχει τα λινκς για τα δυο πρωτα
argrajhraj;hrjfhjhfjrhfjksrhfkjrhgkjhtrgkjhgjtr
i need feminime venoms in order to function with the system.
Κάτι λέγανε οι μεταλλάδες του φόρουμ για το καλύτερο doom άλμπουμ της χρονιάς, για να πω και εγώ ένα που μου άρεσε, υπό την ευρύτερη έννοια βέβαια, αλλά βασικά doom είναι, μη μπερδεύεστε. Το καινούργιο Ruins of Beverast με τον υπερτίτλο (?) "Foulest Semen of a Sheltered Elite" περί ου ο λόγος. Ατμόσφαιρα αποπνικτική γεμάτη από πίσσα και αποκαίδια, μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω αυτό το πράγμα, από τους πιο απολαυστικά σάπιους κιθαρομπάσους ήχους που έχω ακούσει ποτέ, φωνητικάρες, και κάποια κολπάκια που το απογειώνουν ακόμα. Έπος, γαμημένο έπος. Πάρτε και εξωφυλλάκι
![]()
Last edited by phthoggon; 24-10-2009 at 19:13.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
θα τσεκαριστεί το από πάνω.
Σε άλλα νέα, ''ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ!''.
i need feminime venoms in order to function with the system.
κανονικα θα το εβαζα στο αναλογο τοπικ αλλα εκει θα το εκτιμουσαν 3-4 ατομα...
Velvet Davenport - 2009 - Lemon Drop Square Box
οτι καλυτερο εχω ακουσει σε Barrett-ικη ψυχεδελεια εφετος
μικρα (ο μεγαλυτερος ασμας ειναι 3 λεφτα) ποπ διαμαντακια
οι τυποι τα εχουν σπουδασει τα 60ς οσο λιγοι
θα το βρειτε στο bolachas
αξιζει