vasika anoi3e i sis tin porta k tin vrike sto xalaki.
vasika itan mwro gia na xtipisei koudounia, min ironevese.
tespa, itan enos gitona malaka k tin "klepsame" giati eixe figei apo auton na so8ei!
vasika anoi3e i sis tin porta k tin vrike sto xalaki.
vasika itan mwro gia na xtipisei koudounia, min ironevese.
tespa, itan enos gitona malaka k tin "klepsame" giati eixe figei apo auton na so8ei!
satan was a lez
er : απλο θεμα γινεται ξεκατινιασμα
αγαπας γατια τελος
δεν τα αγαπας παλι τελος
Briar
Ρε. Στηρίζω το συναίσθημα της αντιπάθειας, ή και μίσους αν θες, όχι τo να κηνυγάς γάτες στα στενάκια για να τις πατήσεις. Οι πικσ νομίζω μπήκαν περισσότερο για να σπάσουν τα δικά σας νεύρα και να χαρούν οι χέητερζ με τη φρίκη σας, δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος στο ηάρ τόσο ανισόρροπος (oh wait) ώστε να κάψει γάτα με ζίππο ή να της προκαλέσει τελοσπάντων τεράστιο κακό.
Αρκετά προβληματίστηκα, αλλά έλα τώρα.
ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΜΟΥ; Αν δεν υπερβάλλεις χάριν αστεϊσμού, προβληματίσου.
Αποχωρώ από το θρεντ, με πιάσαν οι αλλεργίες μου.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
σαν το 15χρονο που ακουει cannibal corpse και mayhem για να δειξει οτι ειναι κακος. καπως ετσι.
replace america with "this thread"
υπομονή
Ωραίο και το Βάφλα και το Σαρδέλα για γατοονόματα
Νταξ όντως φάσεις τύπου "έχω 10 γάτες σπίτι και τις αγαπώ πιο πολύ από καθετί, επικοινωνούμε και θα γεράσουμε μαζί", είναι λίγο creepy. Αλλά στην τελική κάποιοι πόσταραν φωτος ξεκοιλιασμένων γατιών. Λίγο περισσότερο creepy.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Αν έλεγα πως απλως δεν τα πάω πολύ καλά με τους ανθρώπους, δε θα σας ξένιζε.
Στην τελική οι γάτες μου είναι το μόνο πράγμα που με ηρεμεί όταν είμαι φρικαρισμένη απο νευρα, έστω και προσωρινά. Και δε βλέπω τίποτα κρίπι σ'αυτό.
Ίσα ίσα, είναι αυτό ακριβώς το κονέκσιον που εσείς οι haters δεν έχετε βιώσει ποτέ και γι'αυτό κράζετε.
Last edited by Drumsick; 23-10-2009 at 14:17.
Χε, το ίδιο σκεφτόμουν. Άσε που οι γάτες (και οι σκύλοι κ.λπ.) το μόνο που περιμένουν από σένα είναι το φαΐ τους και το παιχνίδι τους... Ένιγουεϊ, έχω δει πολύ χειρότερα, και live, από τις πιξ που ποστάρατε και απορώ γιατί το σχολιάζουμε. Είναι τόσο προβλέψιμη αντίδραση άλλωστε.
Feed my fear
epeigontws o mitsmann na pei asteiaki gia gates. mas eleipsan.
![]()
αρ γιου γκονα μπαρκ ολ ντεϊ λιτλ ντόγκι?
ορ αρ γιου γκόννα μπαϊτ?
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Eloi Eloi Lama Sabachthani