χαχαχα πολύ καλό το κόνκερ'ς όντως, αλλά και το πρώτο jak οκ τα 'σπαγε.
όλα αυτά βέβαια τα τσακίζει το πρώτο sonic adventure αλλά ποιος τ' ακούει.
χαχαχα πολύ καλό το κόνκερ'ς όντως, αλλά και το πρώτο jak οκ τα 'σπαγε.
όλα αυτά βέβαια τα τσακίζει το πρώτο sonic adventure αλλά ποιος τ' ακούει.
opws kai to team racing pou gamaei ta mario kart sas (me eksairesh to hrwiko prwto gia to Snes pou to exw sthn kardia mou kai sto ntoulapi edw dipla).
Ontopic, to uncharted to exw proxwrhsei arketa, gamaei adianohta poly alla exei 2-3 malakioules me tis xeirobombides kai to stoxeutro. Realismos men, meiwmeno gameplay de.
Υο.
Ήμουνα σπίτι και έπαιζα Gran Turismo στο PS2 μου. Το πρώτο GT.
Παίζοντας ένα εξάωρο και παίρνοντας τα license και τις αμαξάρες, ανακάλυψα ότι δε μπορείς να σώσεις σε PS2 memory card παιχνίδι του PSX :/ (ξέρω, βλάκας)
Έχω αφήσει το PS2 ανοιχτό, μέχρι να πάω με την κανονική μέμορυ στο σπίτι.
Δηλαδή Δευτέρα πρωί.
Είναι χαζό αυτό? Παίζει να πληρώσω τον μισθό που θα πήγαινε στα μπουρδέλα, στη ΔΕΗ? Παίζει να καεί το σπίτι μου? Παίζει να ξενερώσω αν δω ότι η εδώ και 5 χρόνια αχρησιμοποίητη memory του PSX δε θα δουλεύει?
Οι προβληματισμοί ενός άυπνου βλαμμένου.
Δεν πρέπει να καίει τόσο ρεύμα το PS2.
Πάντως όταν ήμουν φαντάρος στα φυλάκια, είχαμε PS2 με God of War αλλά χωρίς memory card.
Στις 15 μέρες που έκατσα Θάσο το τελείωσα αφήνοντάς το ανοιχτό. 2 φορές.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
Μπαίνω πολύ αραιά, κάνω κάνα mf run στο nightmare για τη φάση.
Όποτε κάνω login πάντως, χτυπάω κι ένα /whois xtikio, για να δω αν είσαι μέσα.
Expansion παίζεις? Αν ναι, δε βολευόμαστε. Το έχω, αλλά δε το πολυγουστάρω.
MONO EXPANSION. kai paizw ele durid.
giati den to goustareis?? megalutero stash STH FASH.
Χέσε μας ρε νέο, τελευταία φορά που έκανα mf farming κτλ. έκανα με lvl 70 hardcore Lightning Javazon. Αν θες να ανοίξουμε και Atma II και να υπολογίσουμε και τις πιθανότητες να βρεις τέτοια items. Εκτός και αν τα πήρες με trade οπότε και πάλι your arguement is invalid.
Αν εσένα σου έκατσαν σε 10 mf runs δε φταίμε που είσαι κώλος, ας έπαιζες και τζόκερ εκείνες τις μέρες.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
epishma ripare kai o lvl 63 dudu mou.
varethika ligo.