Page 263 of 562 FirstFirst ... 163213253261262263264265273313363 ... LastLast
Results 3,931 to 3,945 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

The Patient H.'s Avatar

Τα βαριέμαι λίγο τα πίου πίου είναι η αλήθεια, τελευταία συμπτωματικά ασχολούμαι με παιχνίδια που τυχαίνει να τα εκθειάζεις (fallout και far cry παίζω αυτόν τον καιρό), οπότε στην αρχή με κέντρισε η συζήτηση όπως ήταν φυσικό.

Η από κάποιο σημείο όμως και πέρα υπερανάλυση - σεντονοποίηση κάποιου θέματος εδώ στο pc games κάνει μόνο τους συμμετέχοντες στην "συζήτηση" να ασχολούνται καθώς προκαλεί κούραση και γενικά παίρνουν φωτιά οι ροδέλες των mouse. Περιμένω την επόμενη προσωπική επίθεση.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Ήξερα πως στο συγκεκριμένο κομμάτι αναφερόσουν στο Wiimote και οκ ωραίο καλό και άγιο αλλά για FPS το keyb+mouse παραμένει βασιλιάς. Ειδικά για competitive Multiplayer.

Επίσης νομίζεις πως δεν υπάρχουν στο pc άλλα inputs

Παράδειγμα, Novint Falcon: motion sensor με force feedback + surface simulation (πχ. περπατας σε βάλτο; το νιώθεις)
    Εδώ με TF2, κάνε search για να δεις πως δουλεύει αν θες.
    http://www.youtube.com/watch?v=Oa9H1P-K89s

Γνωστός στο US έχει κράνος με αισθητήρα που το παιχνίδι ανταποκρίνεται στις κινήσεις του, πχ αν κουνήσεις το κεφάλι προς τα μπρος ζουμάρει κτλ. (αλλά αυτό νομίζω είναι πανάκριβο και δεν ξέρω καν πως λέγεται)
    Τέλος φυσικά υπάρχουν τα gyroscopic mice που ίσως να μπορούν να παίξουν και Wii Games

Απλά στο παπάρι μας γιατί με ένα keyboard+mouse που να ελέγχεις τα dpi έχεις ότι ακριβώς θες και δε θέλουμε Wii Tennis, θέλουμε το Deus Ex μας πίσω
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

ε καλά ρε συ μιλάωκαι για διαδεδομένες τεχνολογίες αυτά εδώ είναι είτε ακριβά είτε δεν έχουν βάσιμες εφαρμογές σε σημερινά παιχνίδια.

εντυπωσιακό σχετικά το βίντεο του φάλκον στο τιμ φόρτρεςς αλλά πόσο λανσαρίστηκε σαν το νέο είδος gameplay και πόσο θα βασιστούν σχεδιαστές μελοντικών παιχνιδιών στα να προχωρήσουν αυτό το μοντέλο και να το χρησιμοποιούν ως πρότυπο; δλδ ρε παιδί μου χρειάζεται κάτι μαζικό για να μπορέσει να προχωρήσει το πράγμα και ξαναεπιστρέφουμε στην ανταγωνιστικότητα πάλι! μην με πεις κολλημένο, δεν είμαι!

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφού είσαι Σου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου το DS που σκεφτεσαι μόνο με motion και touchscreen (χμ να ένα ωραίο advancement, touch screen 23" TFT ώστε να κάνεις lockpick με το χέρι, εδώ ναι);

Εναλλακτικοί μέθοδοι χειρισμού δεν είναι ο μόνος τρόπος να πας μπροστά, δεν θέλουμε τέτοιους τρόπους. Ίσως να είναι στις κονσόλες γιατί εκεί ο χειρισμός είναι περιορισμός μεταξύ άλλων (βλ. pad+hardware). To pc δεν έχει τέτοιους περιορισμούς. Προτιμώ να πάει μπροστά με ένα παιχνίδι που θα δείχνει ρεαλιστική αντίδραση όλων των NPC ή της κοινωνίας μιας πόλης σύμφωνα με το τι κάνω παρά να μου δώσουν την δυνατότητα να κουνάω το όπλο με motion sensor. Ναι, στην κονσόλα είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά γιατί εκεί έχεις να κάνεις με analog, στο pc όμως έχεις το Mouse που ήδη προσφέρει άμεση απόκριση. Σκέφτεσαι πρόοδο για το PC όμως με Console δεδομένα.

Στη τελική αυτό γίνεται ακόμα πιο οφφτόπικ και απο πως αρχίσαμε και γίνεται λίγο τρομακτικό, ειδικά για κάποιον που χέστηκε (είχε ένα δίκιο ο Η. σε αυτό). Το θέμα είναι πως δεν έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο το Input method, η μεταστροφή είχε αρχίσει επί εποχής PS2/Xbox που τότε τέτοια πράγματα ήταν όνειρα θερινής νυκτός, άσε που το PC gaming όπως είπα δεν καίγεται για τέτοια παιχνίδια όπως το Wii gaming δεν καίγεται για Dead Space Extractions

Περι Novint: δεν το βρήκα τώρα με γκουγκλζ για pc motion sensors κτλ για τη συζήτηση αυτή, το Νοvint είναι γνωστό και είχε κάνει μεγάλη αίσθηση όταν είχε παρουσιαστεί πριν από χμ 2-3 χρόνια. Κάνει ~140 ευρώ νομίζω σε bundle με grips και games αλλά δεν μας νοιάζουν λέμε.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Οκ νομίζω φτάσαμε σε ενα επίπεδο που δεν διαφωνούμε ριζικά. είναι σαν να λέμε πως εγώ επιζητώ ανταγωνιστικό πισί για να διεκδικήσει πράγματα στους console κύκλους και εσύ ενα πισι ουσιαστικά ανεξαρτητοποιημένο από αυτούς.
    Με λίγα λόγια διάσπαση των δύο αγορών πάνω κάτω, ώστε να μην επηρεάζει το ένα τάργκετ γκρουπ το άλλο.

δεν ξέρω, νομίζω πως κάναμε μια τρύπα στο νερό γιατί τπτ από τα 2 που υποστηρίζουμε δεν δείχνει να είναι εφικτό. σόρρυ h.

Εντάξει για να ρίξουμε και λίγο το μπαλάκι αλλού, είναι τραγικό αυτό που γίνεται με το dead space στο γουιι, γιατί το resident evil umbrella chronicles πούλησε μια χαρά και είναι έτοιμο σχεδόν το σήκουελ. βέβαια είναι και η βαρύτητα του franchise και η προιστορία του με την νιντέντο. καλά, φάτε μαριο σονικ ιν δε ολύμπικ γκεημς και μην μιλάτε καθόλου. σαινικ χώσε και συ που δεν μιλάς τόση ώρα

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

Senior Member cynic's Avatar

To idio eixe ginei kai me to Madworld. 20$ se ligotero apo mina.To wii exei to kino pou tou axizei. Shovelware kai astia exofila.Des conduit , dead space klp.Epipedou megadrive. Logos agoras ka8ara to homebrew tou...

Quote Originally Posted by cynic View Post
    Den xerw, as poulisoun ti mixani grafikwn kai tin texnognosia tous oi tipoi, giati me tetia standards pou 8etoun ,mallon xeirotera ta kanoun ta pramata gia tous allous developers
    Δεν πουλάνε τίποτα, τσάμπα είναι.

Είχα διαβάσει ένα interview του τυπά της, σιχαμένης κατα τ'άλλα Naughty dog, ότι ο πρωταρχικός στόχος κατα τη διάρκεια του development (και η οδηγία της μαμάς Sony από τα μεγάλα κεφάλια) ήταν να φτιάξουν ένα δυνατό engine που να χρησιμοποιεί παραπάνω το PS3 γιατί μέχρι στιγμής είναι δύσκολο για πάρα πολλούς. Με τον καιρό μάθανε λέει κάποια κόλπα παραπάνω και ουσιαστικά το tech demo αυτής της προσπάθειας είναι το Uncharted 2.

Από εκεί και μετά για ότι έκαναν με engines κτλ έχουν φτιάξει documentation που το δίνει η Sony δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται. Νομίζω είχε πει πως προσπαθούν να βοηθήσουν και σε ότι απορίες μπορεί να έχει κανείς.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    σιχαμένης κατα τ'άλλα Naughty dog
    Γιατί;

Senior Member cynic's Avatar

As xestravo8oun kai oi ipolipoi tote, giati pragmatika i diafora me ta alla games einai apisteuti.Den eixa katsei na dw vids klp toso kairo apo to u2 kai mou r8e kapos.Tora an einai tech demo kai san game 8a dixei.Oso epexa (poli ligo) dixnei na vriksete stin katigoria pou leei o Marillion, pop corn action game.Den einai kako auto. Overhyped tech demo itan sigoura to killzone2 pantws.Keno game 7ores playthrough me to paso mou, kai de vlepw na to xanapezw.

Btw , gia ton ixo tou ps3 spania ginete logos.Den katalavenw giati den exoun ola ta games dts track hxou.H diafora me to ac3 einai megali, kai ipoti8ete "exei bluray" .Eprepe na iparxei standar , toulaxiston epileximo.Elaxista games exoun, mallon ligotera apo 10 exw petixei ston 1misi xrono pou to exw.

ναι ρε γιατιί κι εγώ γουστάρω νότυ!!! έχει βγάλει τα κλασικά crash bandicoot & daxter

πάντως φημολογείται πως το uncharted τιγκάρει τα όρια του ps3. θα δούμε σε λίγο καιρό αν είναι αλήθεια αυτό. εντάξει είδα και gameplay demos. καυλωτικό φαίνεται ε.

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ

R U OK Esteban's Avatar

Πήγα σήμερα στη Διαχείρηση Συσκευών και είδα ότι η "Φυσική μνήμη PCMCIA και Flash" δεν δουλεύει και στη ρύθμιση πόρων αναφέρει ότι η συσκευή δεν χρησιμοποιεί κανένα πόρο γιατί έχει ένα πρόβλημα.

Είναι η M-Systems DiskOnChip 2000 και είμαι σε windows xp.

Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό (κάτι σαν flash memory μου κάνει)

Any ideas;

Χεχ γι αυτό έβαλα το εμοτικον Το παρακάτω, πέρα από τα γεγονότα για το ποιος έκλεψε τι, είναι προσωπική άποψη (<-- και disclaimer!)

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    ναι ρε γιατιί!!! έχει βγάλει τα κλασικά crash bandicoot & daxter

Γιατί έχει βγάλει τα Crash Bandicoot & Daxter. Τα πρώτα ήταν μια φθηνή αντιγραφή των Mario/Sonic για να δείξει η Sony ότι "να έχω κι εγώ", τα 2α ήταν μια αντιγραφή Banjo Kazooie για να δείξει ότι "να έχω κι εγώ ενώ επίσης δεν μπορώ να κάνω κάτι από μόνος μου". Να σημειώσουμε προς υπεράσπιση τους πως το 3ο Crash (και μόνο αυτό) ήταν κάποιο-πιο-σοβαρό-παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε αυτό είπαν να βγάλουν και Crash Team Racing (ειλικρινά χρειάζεται να πω από που το πήραν αυτό; ) για να πάρουν μαζί με την μάνα τους (η Sony ντε) βραβείο γλοιωδέστερης εταιρίας έβερ.

Έντελώς τυχαία το 2007 είχα δει το Uncharted, χωρίς να γνωρίζω ποιανής εταιρίας είναι, και πέρα από τα ωραία γραφικά, μου άφησε την εντύπωση πως οκ άλλο ενα Indiana Jones rip-off με τον κλισέ κεντρικό χαρακτήρα. Μετά είδα και το Naughty Dog και όλα ήρθαν στη θέση τους.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Χαχαχ, ειδικά στα racings κλπ με βρίσκεις σύμφωνο. Η ένσταση μου ήταν στο ότι έχει βγάλει τουλάχιστον 3 παιχνίδια απίστευτα για την εποχή τους, ειδικά το 1o jack (personal favourite), αλλά ναι γενικά ισχύει ότι δανείζεται από 'δω κι από 'κει και έχει κατηγορηθεί. Πάντως αν εξαιρέσουμε το Jack 3, έχει τουλάχιστον συνέπεια .
    Επίσης [fanboyism]Ratchet and Clank >>>> Jack and Daxter[/fanboyism]

R U OK Esteban's Avatar

τα 3 πρώτα crash καλά σας γαμάνε

ok, αφού πιάσαμε την εποχή :
    Conker's Bad Fur Day: ftw.