Όχι βέβαια. Από που κι ως που?
stamatiste na klegeste gia ton evro re aderfes.mnia xara apo apopsi ipiresion,adeion k ta resta(oi perissoteres monades esto).ligo perissotero treksimo datsol
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
20 και σήμερα. Δε περνάνε οι μέρες...
Αυτό πρόσεξέ το ιδιαίτερα ΑΦΟΥ μπεις. Πραγματικά θα καταλάβεις γιατί η φράση είναι "ράδιο αρβύλα" και όχι οτιδήποτε άλλο.
Επίσης σύμφωνοι με Daffy, ο Έβρος ως επί το πλείστον είναι καλά από άποψη υπηρεσιών (εκτός αν τη μονάδα σου την λένε 174 MEA/ΑΠ και είσαι Αλεξανδρούπολη), τουλάχιστον καλύτερα από τα νησιά (που τα στελεχώνουν 2 στους 3 Αθηναίζοι φαντάροι). Εκτός αν σου κάτσει, οπότε θα είναι πραγματικά άσχημα όχι αστεία.
στον εβρο αλλωστε πανε οι ικανοι οι τολμηροι κτλ κτλ κτλ
αρχιδια καλα πανε οι υπηρεσιες
10ημερα μεσα καναμε (προβατωνας)
γενικα εξαρταται τι θα σου κατσει
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Και επίσημα 124 ΠΒΕ (ακα Αεροπορία , Τρίπολη)
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ζάχαρη δηλαδή. σε κανα μήνα θα είσαι πάλι λάρισα
Rock or Nothing
Φίλε, όπως μάθουν τον καθένα είναι. Στην Αεροπορία (όσο και ΛΑΜΕ να ακούγεται αυτό) το 2-1 είναι πήξιμο. Στα καλά της το χειρότερο ήταν 1-2 (μια μέσα δύο έξω). Άσε, ξέρω στρατό όλοι πήζουν και Αεροπορία όλοι μοδίστρες. Τα ξέρω τα ξέρω αλλά έτσι είναι. Όπως τους μάθεις από την αρχή είναι. Υπήρχε και 4-1 αλλά άλλαξε τώρα με τους νέους. Θα επανέλθει σε κανά δυο βδομάδες που ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! Αντε ρε σειρα!! 12 και σήμερα!
Έλα, σταματήστε να βγάζετε κόμπλεξ επειδή κάποιοι την έβγαλαν πιο καλά από εσάς, έτσι κι αλλιώς το τελευταίο πράγμα για το οποίο είναι ο στρατός είναι η ισότητα
Αποφασίστε αν είναι ράδιο αρβύλα ή όχι. Εγώ πάντως ξέρω πως η Δ'/09 ΕΣΣΟ είναι η τελευταία, ενω σε κάτι in.gr κτλ δεν βλέπω τίποτα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
σιγα βρε ραμπο εσυ που θιχτηκες
καλα τα λεει ο απο πανω σου- 1μεσα 2 εξω ειναι μετριοτης για αεροπορια
tyler τριπολιτσα ειναι για το πουτσο τα πραγματα,κυριως τωρα που εναι μικροτερες οι σειρες
μετα βεβαια φανταζομαι θα εχεις ηδη μεριμνησει για λαρισα οποτε ολα μελι γαλα![]()