APISTEUTO! h liverpool exase xwris na parembalontai mpalonia??? ma ti synwmosia......
Rubin Kazan............![]()
APISTEUTO! h liverpool exase xwris na parembalontai mpalonia??? ma ti synwmosia......
Rubin Kazan............![]()
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
Παοκτσάκι σκάσε
στα δικά μας, πολλάστον Ιέρο κ γενικά στην ομάδα
περισσότερα δεν μπορώ να πω, ούτε καν τα γκολ να δω δεν πρόλαβα
πολλά λεφτά οι μπουκ χτες
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Έχω τρελαθεί λέμε. Εντάξει, δεν νικήσαμε και το μεγαθήριο, αλλά τηρουμένων των αναλογιών και με την κατάσταση του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα, ήταν ηδονή. Και το ότι το καρφώσαμε στο 90φεύγα, το κάνει ακόμα πιο ωραίο![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Ωραίο ματσάκι, ακόμα δεν έχω κατασταλλάξει για το τι γνώμη έχω για την ομάδα που κατέβασε ο Ζίκο αλλά το κρατούμενο είναι ότι έβλεπα μέχρι και το τελευταίο λεπτό να παλεύουμε για το γκολ της νίκης.
Εννοείται πως μιλάμε για πολύ ηδονικό γκολ, ειδικά αφού τα τσουτσέκια σέρνονταν από το 70'. Ο Στολτίδης είναι λατρεία.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
δλδ τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, τι διαφορετικό;
μια χαρά ομάδα κατέβασε, εγώ γενικά εκνευρίζομαι όταν δεν κάνουν αλλαγές (σύνδρομο φμ) αλλά σκεφτόμασταν ψες "και ποιον να βάλει;" και βγάλαμε το σκασμό. μεγάλη εμφάνιση Μαρέσκα, θα μπορούσαμε να είχαμε φάει πολύ εύκολα δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει νωρίτερα το δεύτερο γκολ, σημαντικότατη νίκη, πολύτιμοι τρεις βαθμοί, όλο κλισέ και χιλιοειπωμένα πράγματα είμαι σήμερα και τίποτε καινούριο.
να και κάτι καινούριο: η διαφορά εγώ λέω πως ήταν στην εμπειρία των δυο ομάδων. τα ματς στο ΤσΛ, τα σημαντικά ματς καριέρας γενικά του Νικοπολίδη ή του Στολτίδη ή του Μέλλμπεργκ ή του Μαρέσκα δεν τα έχει η Σταντάρ ή η Αλκμάαρ ολάκερες. βάζουμε μέσα στην εξίσωση και την έδρα, ε αντίο, 6 βαθμοί σε δυο ματς που, χεχ, δεν ήμασταν συντριπτικά καλύτεροι. Κλαίγαμε με τον Σόλιντ στις Μαδρίτες και στις Λυόνς, γελάμε με το Ζίκο στα Φάληρα.
τζακδερίπερ, το πανώ το βάλαμε σε αγώνα CL γιατί παίζουμε στο CL, απορώ πως δε σου πέρασε απ'το μυαλό. και είναι "πανώ" και όχι "πανό" γιατί είναι "panneau" και όχι "panot", αυτό μου το είχε εξηγήσει ένας γλωσσολόγος σε μια σκοπιά ξημερώματα, δεν κατάλαβα πότε πέρασε η ώρα, ήταν φίνα.
γελάει όμως και ο κοσμάκης με το Ράφα, η καρδούλα μου αυτές τις μέρες σπαράζει για το Ρέινα, τον λυπάμαι τον κακομοίρη αφού όταν η λατρεία Κάρραχερ δε βλέπεται και οι υπόλοιποι στόπερ της ομάδας είναι ο Σωτηράκης και δυο-τρεις ακόμη Σωτηράκηδες, απλά πιο διαφημισμένοι και με τατούζ, ό,τι και να κάνεις σαν τέρμα δεν πρόκειται να είναι αρκετό. και δεν είχε και μπαλόνια τώρα να κρυφτούμε. και έχει και Γιουνάιτεντ μεθαύριο.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ρε βαφει το ματι ο πουστης???
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Δεν ξέρω αλλά εξελίσσεται σε αρκετά μεγάλο πινκ τυπάκι, μαζί με Όσκαρ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry