καλα αυτό πρέπει να το δω για να το πιστέψω. φοβάμαι πάρα πολύ για την φάση με τα μινιγκεημς. γουελ, λογικά μέχρι τέλη εβδομάδας θα ξέρουμε.
πάντως αποστολές, ατμόσφαιρα, χιουμορ, χειρισμοί και drug dealing γαμούν και τα gta σε home consoles άμα λάχει. παιχνίδι της χρονιάς λέμε!!!

VATS epos. Makari na xe kai to oblivion pou para to 5oro pou erixa arxika de me kratise oso auto. Mallon einai i post-apocalyptic fash tou pou me skalose , tsekara kai ligo stalker sto pc kai fenete idia atmosfera.Kala 8a tan na vgene ki auto se kana xbox, giati me 6600gt agp pou paw 

Plin ton karma based, pou ki auta vgenane.Tsekara guide kai leei an kaneis save prin ta levels 8,14, 20 pou sta dinei boreis na ta pareis me to proto playtrhough.E de to xera omws kai minane ektos auta.Me auton ton tropo pantws pira ta lvl 30.Kaneis save sto telos tou 29 , kai otan sou dosei ta perk gia 30 vazeis ta instant bad /neutral kai ka8arises. Btw, an kaneis grinding gia na 30ariseis, o enas tropos einai me to Here and Now Perk.Auto stin ousia boreis na to valeis telos tou 28 kai se paei automata sto 30.Distixws ki auto to xa valei noris sto maingame...Egw to kana os exis. Sto point lookout exei panw dexia tin topo8esia Coastal Groto.Ekei sou dinei sidequest ena ghoul , me 1000caps tin proti fora na ka8ariseis 30+ ghouls.Opote anevenei to xp. Boreis pernwntas 24hrs na to kaneis ki alles fores, me 500caps.An ri8miseis kai ti diskolia sto very hard sou dinei extra xp.