Για πείτε, έχει κάνα καλό φεστιβάλ τώρα κοντά;
Για πείτε, έχει κάνα καλό φεστιβάλ τώρα κοντά;
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
χαχαχαχ..![]()
Ήμουνα λέει αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό, και παίζαμε τσάμπιο λιγκ με τη Λίβερπουλ, ο αγώνας γινότανε σε μια αλάνα, 1-1 ήμασταν, ο Γκαλίνοβιτς όλο ΜΑΛΑΚΙΕΣ, γαμάτα έπαιζα εγώ, ξαφνικά όπως παίζαμε εκεί πέρα στην αλάνα μπαίνανε κάτι αλβανοί και κλωτσάγανε τη μπάλα, και μας χάλασαν το παιχνίδι, και το διαλύσαμε.
'gw pali meta3i allwn eida pos i X itan fili tis aderfis mou k ir8an na mou zitisoun to ama3i mou na pame se ena fest -profanos se auto pou xamourevotan me tin tamagothi.
vasika den i8ela na tis to dwsw alla me kitage me ena lipimeno vlema k ragise k kardia mou -nai auti pou ine katw apo tous tonous lipous opos polles fores exei anaferei- k tis ta edosa.
meta piga se kati aplitous hippides malliades k akousame mousikoules.
satan was a lez
Eίσαι άδικη. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε λίπη.
Θενκς για το αμάξι. Περάσαμε καλά!
mallon ftaei pou den mou to epestrepses pote!
satan was a lez
Μπορώ να θυμηθώ κάποια πραγματικά άρρωστα σκηνικα, αλλά κάποια φάση είχα πάει στο σπίτι του 12σταρςσέρκλμπλαμπλα που με είχε καλέσει, και καθόμουν στο κρεβάτι δίπλα από την μητέρα του και έτρωγα από ένα βαθύ πιάτο σαλάτα χωριάτικη, και ένιωθα αρκετά άβολα μπορώ να πω σε ξένο σπίτι κτλ, και μετά σε πιό χαλαρή φάση, έπαιζε στο άκυρο το βίντεο και είχε μέσα μία κασέτα που ο 12σταρς χαμουρεβόνταν με μία (φάση σεξ τέηπ) και μου έλεγε, έλα ξεκόλα, είναι προσωπικό βίντεο και τέτοια.
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
ειδες αποκλειστικο βιντεο, με 12σταρο να φασωνει γκομενα, παρεα με την μανα του και αυτον? ......
υπομονή
νομίζω η μητέρα του έκατσε μαζί μας μόνο για φαγητό.
ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ότι βγήκε ταινία αυτό:
edit: wat?
edit2: οκ, μιλάμε για το βιντεοπαιχνίδι...
Last edited by neverdie; 20-10-2009 at 04:13.
Το 'χει παίξει κανείς να χαζοχαρούμε;
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
exw diabasei to vivlio an sou kanei
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
Το είχα ξεκινήσει κάποτε, αλλά ήταν ήδη πολύ παλιό παιχνίδι και δεν τη πολυπάλεψα. Ας πει όμως και κάποιος που παίζει adventures γενικότερα γιατί εγώ δεν ασχολούμαι.
Ά, έχω παίξει όμως το Hitch Hikers Guide To The Galaxy, το text-adventure και το βρήκα διασκεδαστικό και σπασαρχίδικο![]()
Κι εμένανε είχε κολλήσει σε ένα σημείο, δεν το τέλειωσα ποτές, αλλά σημασία έχει η προσπάθεια. Μ' άρεσε πολύ πάντως μέχρι εκεί που έφτασα. Και αυτά.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;