το φελέκι μου μέσα
I must have some booze. I demand to have some booze
Μακάρι να το δουν ως μια ευκαιρία να διορθώσουν το κλίμα εναντίον τους.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
ενα ωραιο σαπορτ θα κανει το live αυτο ακομα πιο ελκυστικο!!!!!!!
King of the Carnival Creation...
γιατί Κυριακή ρε μουνιά της λάσπης;
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Κάπου θέλω να σας κράξω για συνωμοσιολογία αλλά μετά σκέφτομαι ότι παραείναι σύμπτωση την ίδια μέρα Melvins/Faust ρε πούστη.
Όπως και να 'χει, μαλακία.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
καλά οι δουλείες με μπιάφρα είναι χαλαρά οβερ δε τοπ. γαμάτη μπάντα οι μελβινς και δεν με χαλάει η ''συνεργασία'' με big business αν και κάπου νιώθω ότι έχουν χάσει ορισμένα πράγματα απ'οταν ηχογραφούσαν στην καλιφορνέζικη boner. α και περίπτωση μπάντας που το πολυεθνικό τους ντεμπούτο σκίζει ότι βγήκε πριν και μετά. διασκευάζουν γιουθ οφ αμέρικα στα λαιβ τους; αν ναι εγώ πάνκη λέω να πάμε.
θεσσαλονίκή τπτ;
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Φέρτε σαλονίκη λέμε.
ροντέο με κύτταρο είναι κοντά;
Ούτε 10 λεπτά με τα πόδια.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
ξερεις ποσο στα αρχιδια μου γραφω τις διαφορες μπαντες που διασκευαζουν αγαπημενες μου μπαντες ε?
ουτε καν.με κανενα δεκαευρω θα πηγαινα να τους δω ετσι για το χαβαλε,αλλα να τραβηχτω αθηνα,να σκασω και ενα 30αρι,μονο για τους ιδιους τους wipers θα το εκανα.
για το ταγκ εχω να πω πως μαλλον ο ρεηζορ πιπωνει κανσερ.![]()
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
ε καλά, περισσότερο κομμεντ στο πόσο γαμάει η διασκευή ήθελα να κάνω. νομίζω είναι στο electroretard που γουστάρεις, να με διορθώσουν οι έχοντες γνώση αν κάνω λάθος. κατα τ'αλλα με ενημέρωσε ένα πουλάκι ότι ειναι alterground καθότι δεν το είχα δει και τελικά αποσύρω το ενδιαφέρον μου σε περίπτωση που δεν έχουμε ανθρώπινη διοργανώτρια στην συμπρωτεύουσα.
έχω τα μρρ btw θα κανονιστεί η τράμπα την επόμενη βδομάδα αυτήν εδώ έτρεχα απο δω και απο κει!
INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO
http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty
ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
όχι κι άσχημα ε.Originally Posted by themelvins.net
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.